- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
cnm bence de daha yaşın küçük sayılır. Ama tanışıp görüşebilrisiniz hemen evlenecek değilsiniz ya. Yani en azından ailenizin bu konuda ısrar etmemeleri lazım. Öyle hemen tanışsınlar konuşsunlar evlensinler olmaz ki...
bekle derim henüz cook erken yasin daha 21
Tanışmak demek hemen evlenmek demek değil ki. Tanışırsınız bakarsınız nasıl biri, hayata bakış açısı nasıl. Kişiliği oturmuş mu vs. Konuşmaları, hareketleri kendini ele verir zaten. Hemen evlenmek gibi bir niyeti varsa, eğer siz istemiyosanız evlenmek, bunu açıkça söylersiniz.
canim yasin bir onemi yok. ama senin sosyal bir cevren yok mu. neden aileni karistiriyorsun...
Aileler tanıştırınca pek öyle olmuyor.Yani daha erken filan denmiyor.
Eh hadi tanıştınız,beğendiniz.Şunun adını koyalım,en azından söz keselim deniyor.
Dikkat
TAMAM gçrüşürüm ama amaç burda zaten evlenmek ,sonucunda evlenmek için konuşulmya gidiiyor.
evlenmek gibi bir niyetim yok aslında.
sonuçta;daha okulum var .okulum bitmeden kariyerime tam tamına sahip olmadan olsun istemiyorum açıkcası.öbür türlü olursa ben altından kalkamam açıkcası
Tamam amaç evlilik için bir görüşme yapmak ama şu an 'görücü usülü' dediğimiz görüşmeler eskisi gibi değil. eskiden 1-2 görüşmenin ardından nikah kıyılırmış. Şimdi gençler araya en az 1 sene zaman koyuyor. Evlenme niyetinde değilim demişsin o zaman görüşmene hiç gerek yok. Okulun bitmeden, ekmeğini eline almadan zaten evlenme.
haklısın..
okulumun bitmesine 2 senem var güzel işim var ama daha ileri daha sağlam adımlar atmak için ben bunlar için çırpınmalıyım bu yaşta evlilik için değilki.işten çık eve git yemek,temizlik ..
herşeyi zamanında yaşamak güzel ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?