Bugün içimde garip bir sıkıntı var.yani kötü bişey de olmadı ama içim sıkılıyo resmen.sabahtanberi öyle boş boş oturuyorum.içimden hiçbişey yapmak gelmiyo.sizde de böyle oluyormu bazen?
Evet bana da olur bazen.. Önce eşimi ararım nasılsın iyimisin diye ağzını yoklarım.. Sonra sıradan annemler, ablalarımı, kaynanamı ararım herkes iyiyse türk kahvesi pişirir bir kurabiye ile afiyetle içer rahatlarım
Bugün içimde garip bir sıkıntı var.yani kötü bişey de olmadı ama içim sıkılıyo resmen.sabahtanberi öyle boş boş oturuyorum.içimden hiçbişey yapmak gelmiyo.sizde de böyle oluyormu bazen?
Hepimizin böyle zamanları oluyor tabi.. Bazen havadan sudan, bazen insanlardan , bazen sadece hormonlardan.. Benim sana tavsiyem ılık bir duş alıp, bitki çayı içerken,sevdiğin bir filmi izlemen.. Çikolata yemek enerji verir ama abartma sonra kiloların yüzünden sıkılabilirsin:) Birde kitap okumak ve yürüyüş yapmak iyidir.. Arada birde olsa bunlara vakit ayır hem sağlığın hem psikolojin için faydasını görürsün ..
birincisi mevsim geçişinden..
ikinciside yakın bir zamanda kan tahlili yaptırıp B12'ne bir baktır derim..
vitamin eksikliğide bazen buna sebep oluyor..
sağolun kızlar.hepinizin tavsiyelerini biraz biraz uyguladım :) baya iyi geldi hepsi.yakın zamanda kayınvalidemi kaybettik ya her yerde eşyaları her yerde onunla ilgili konuşmalar falan o yüzden içim çöktü galiba.neyse artık zamanla ve verdiğiniz yöntemlerle atlatırım.