• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam?

Ayyy canım çok sevindim yaa :KK200::KK200::KK200:
Ben heyecanlandim valla.
Artık hep gül, bana da umut oluyorsun.
Hep aglamayacağız ya inşallah şimdi gülme sırası bizde :rolleyes::KK9:

son gelişmeler nedir canım

Canım günceller 31. sayfada :) ama konumu biliyosan ben doktorla beraber olmaya başladım olay bu :)

Bu konuyu okurken ağzım kulaklarımda okuyorum. :KK45:

Fanfini derken? Fofenk fofenk mi :KK8:

Hahahah kız o ne demek kızz :KK70: ilk duydum kahkaha attım bak :KK70:

mügişşş pembe dizi kıvamına geldi konun :)
burçlarınız neydi tatlım ?

Kuzu ben başak o koç canım. Ben hiç anlamıyorum burçlardan iyi mi nasıl :)

Bende aşık oluyorum!
Bende inanamıyorum...
Sizi çok iyi anlıyoruuummmmmmm ama benim ki nasıl gelişecek hiç bir fikrim yok! Hayat sürprizler ile dolu.
Daha 17 gün önce aldatıldığımı öğrenmiş 4 yıllık ilişkimi bitirmiştim...

Hayat ne kadar tuhaf yaaaaa :))))))))))))

Ayy yavrum senin konunu bilmiyorum ama bakacağım hemen.
Çoook mutlu oldum senin adınada.. Hayat gerçekten enteresan :)

Müge'ciğim çok sevindim canım, bizler bile seni görmeden bu kadar sevip, düşünüyorsak, seni gören birinin vazgeçmemesi çokta şaşırtmadı beni. Hep mutlu ol canım :dua::KK200::nazar::KK15:

Nihalim kuzum, ya o sizin tontiş yüreğinizden bebeğim. Gerçekten benle alakası yok, hepimiz mutlu olalım inşallah.

havayi fişekler fırlatıcam bak nasıl sevindimm aglarımki ben şimdiiiiiiii:dua::mad:

Ayyy kuzumm yaa :) yerim seni yaa :)
Ağlamayalım artık kuzuu gülelim!

Ayyy neler kaçırmışımmm!!! Okuyunca öyle sevindim kiii, gözlerim doldu :cry: Inşallah hep böyle mutlu olursun mügeciim! Tebrikler, mutluluklar, bol aşklı günler!:KK68:

Canım canım.. Çok tşk ederim yaa çok destek oldun bana her zaman. Çok sağoll gerçekten <3

Ay müge hatun çok tatlı bi hatun olarak geliyorsunuz bana. İlk önceki konularınizda denk gelmiştim dedim böylesine mutluluğu hak eden bir kadını nasıl uzmusler. Ne yapsam konusunu okudugumdan beri hep bu adamla olsa biran once deyip duruyodum çünkü o da sizin gibi çok tatlı bir insana benziyor. Tanımadığım birinin mutlu olmasını bu kadar isteyecegim hiç aklıma gelmezdi :dua: ama olan bu. Çok mutlu olursunuz birlikte umarım, hakettiginiz mutluluğu yaşarsınız. :KK200:

Kedili madamım ayy utandım kız çok tşk ederim o kesinlikle senin tatlılığından biliyorsun dimi?

Ay mugehatun mugehatun bu kadar hızlı beklemiyodum resmen şokkk oldum ya. Vay anasını arkadaş. Ama çok sevindim.

Açık söyliyim olucağı zaten belliydi, senden o elektrik fışkırıyodu ama bu kadar çabuk olması valla süper olmuş.

İnşallah çok mutlu olursun yaaa herşey çok güzel olur umarım. Bi daha gülen gözlerin solmasın çok çok çok mutlu ol kuzummm benimmmmm

Kuzumm bende hiç beklemiyordum biliyormusun :) Ama bir baktım olmuş ve kasmadım artık.
Artık hiç üzülmeyelim yaa nolur yaa :KK43:

İlk konunu okumuştum. Şimdi de böyle tatlı roman tadında bir kırk sayfa okudum sonu iyi biten. Yüzümde tebessümle okudum sonunu. Hep mutlu olman dileğiyle.
Bu arada boşanıp aşık olup yeniden evlenen birinin tavsiyesi benden sana. Hemen evlenme bol bol gez sevgili olmanın tadı yok hiçbir şeyde. Kolay elde edilen çok emek harcanmayan şeyler daha kolay harcanır unutma. Hem bol bol tanı hem de tadını çıkar sevgili olmanın. Mutlu sonlarla değil mutlu sonsuzluklarla devam etsin yeni romanın. Tertemiz sayfalarla...

Canım inan bir yorum yapmaya korkuyorum buluşmaya hayır diyerek gittim arkadaş olarak bile kalmayı düşünmüyordum şimdi halime bakıyorum da çok konuşmuşum diyorum ama niyetim öyle yani uzun süre keyfini çıkartmak..
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ay ben olanlara epey fransız kaldım
toparlanmana sevindim

Çok tşk ederim canımm <3

Okumak bile çok keyifliyken tadını çıkar bol bol gezin tozun ve cok mutlu olun inş :nazar:

hahaha çok sağol hayatım :))

Ayyy canım çok sevindim yaa :KK200::KK200::KK200:
Ben heyecanlandim valla.
Artık hep gül, bana da umut oluyorsun.
Hep aglamayacağız ya inşallah şimdi gülme sırası bizde :rolleyes::KK9:

Dimi yaa.. gülelim acık bee :KK70: Bir derdim var ı bir mutluluğum var a çevirdim yalnız ahaha mune beni gene banlamaz işşalah :KK70:

Son düzenleme:
Hep böyle mutlu ol. Yüzümde sırıtıklık gece gece uyuyamadım. Bana noluyorsa. İçime bir umut neşe doldu sayende.

Hep böyle mutlu ol. Yüzümde sırıtıklık gece gece uyuyamadım. Bana noluyorsa. İçime bir umut neşe doldu sayende.

Canım yaa :) Yerimm :) Bende öyleyim ama var yaa ahaha :) Bu gece nöbetteymiş, bende nöbet tutucam anlaşılan ahahah :)

Ben kendimden ötürü gelişmelerin bu yönde olmasına şaşırmadım:halay:ama çooook sevindim:KK49: Yanlı doktor işi biliyor, takdir ettim:KK52:
Ohhh mis müge keyfine çıkart doyasıya:spor: hep mutlu ol:dua:

Kız sen ciddimisin şok ettin beni ama yemin ederim çok sevindim yaa. Veee detayy istiyorum.

O salak herifle hiç konuşmak zorunda kaldın mı fotoğraflar için.

Ya her şerde bi hayır var dedikleri bu olsa gerek valla mügeyede sanada imrendim ya, bende aldatıldım konumu bilenler vardır ama bende öle aşkmış yeni ilişkiymiş tamamen uzağım. İnşallah çok mutlu olursun arkadaşım :KK200::KK200::nazar:

Evettt ciddiyim.
Bakalım neler olacak :)

o kadar mutlusun ki insanın başka birşey diyesi gelmiyo en kötü günün böyle olsun Allah utandırmasın tamamına erdirsin sevgili müge, 3 günlük dünya o kalp hep stresten tekleyecek değil ya az da mutluluktan pıt pıtlasın

AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ darisi basima diyeyim :)

ayrılığım çok taze ama o kadar bekar bir evlilik duygudan yoksun zamanlar geçirdim ki.
Allah iyileri çıkarsın hepimize, kalbimiz mutluluktan atsın.

Ben kendimden ötürü gelişmelerin bu yönde olmasına şaşırmadım:halay:ama çooook sevindim:KK49: Yanlı doktor işi biliyor, takdir ettim:KK52:
Ohhh mis müge keyfine çıkart doyasıya:spor: hep mutlu ol:dua:

Kuzum yaa :) Bi ben böyle yapmam zannediyordum demek kikimse şaşmadı bu halime :D
Tadını çıkartıcam inşallah gerçekten, doktor çünkü biliyo işini gerçekten :)
Çok tşk ederim kuzum benim.

o kadar mutlusun ki insanın başka birşey diyesi gelmiyo en kötü günün böyle olsun Allah utandırmasın tamamına erdirsin sevgili müge, 3 günlük dünya o kalp hep stresten tekleyecek değil ya az da mutluluktan pıt pıtlasın

Hayatımm çok tşk ederim ya ne güzel bir yorum bu..
İnş hepimiz çok mutlu olalım. Dimi ya hep kederi hüznü biz mi yaşayacağız, az ötede dursunlar :))

AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ darisi basima diyeyim :)

ayrılığım çok taze ama o kadar bekar bir evlilik duygudan yoksun zamanlar geçirdim ki.
Allah iyileri çıkarsın hepimize, kalbimiz mutluluktan atsın.
Amaan gofi boşver hiç ayrılığım taze deme duygusal olarak zaten uzun zaman önce kopmuştunuz siz, o yüzden biri çıkarsa karşına sen de beğenirsen flört et valla :süslü:
Ben de başta müge için erken demiştim ilk yorumlarımda ama şimdi şu coşkusunu görünce insan seviniyor, iyi geldi demek ki, bakarsın sana da iyi gelir birisi :spor:.

Amaan gofi boşver hiç ayrılığım taze deme duygusal olarak zaten uzun zaman önce kopmuştunuz siz, o yüzden biri çıkarsa karşına sen de beğenirsen flört et valla :süslü:
Ben de başta müge için erken demiştim ilk yorumlarımda ama şimdi şu coşkusunu görünce insan seviniyor, iyi geldi demek ki, bakarsın sana da iyi gelir birisi :spor:.

başta ben de erken dedim hala da korkuyorum açıkçası ama benim evhamlı anaç bi yapım var zaten, huyum bu, her zaman siyah beyaz olmuyo hayat arada gri de oluyo, hatta yaş aldıkça griler artıyo galiba

başta ben de erken dedim hala da korkuyorum açıkçası ama benim evhamlı anaç bi yapım var zaten, huyum bu, her zaman siyah beyaz olmuyo hayat arada gri de oluyo, hatta yaş aldıkça griler artıyo galiba

Kızlar bende çok fena gazı aldım bununda sonu hayır olur inşallah :) Bir coşkunluk var :D
Hızlı başlayıp hızlı bitmez umuyorum ki.
Mesela çocuğu var, bu konuyu hiç düşünmek bile istemiyorum mesela :(

Mihailim,,, resmiyette yeni ama fiilen çoktan bitmişti,
biraz cesaret ve enerji lazım şu aralar bende yok onlarda

senden de haberler bekliyorum, sıra sen varsın gibi geliyor :)

aynen canım yaş almak grileride hayata katmak oluyor,
bende çok nettim herşey usulune göre olmalı diye yırtdındım, ne oldu elimde patlattı bir çok şey.
hayat kısa çok kısa
mutlu olmayı kovalamak zorundayız aslında.

Seni öyle tanıyorum ki sanki uzun zamandır yakın arkadaşım gibisin. Son bir kaç ayda yaşadıkların resmen benim başımı döndürdü , sen nasıl dik durabilindin maşallah diyorum :) İnsan hiç görmediği birinin mutluluğuna sevinebiliyormuş demek ki . Çok sevindim senin adına. İnşallah çok mutlu huzurlu olursun :) Çocuğuda takma bence. Eminim oda sevimli, anlayışlı güzel bir çocuktur ve iyi anlaşırsınız :)

Back
X