• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam?

Canım günceller 31. sayfada :) ama konumu biliyosan ben doktorla beraber olmaya başladım olay bu :)

Hahahah kız o ne demek kızz :KK70: ilk duydum kahkaha attım bak :KK70:

Kuzu ben başak o koç canım. Ben hiç anlamıyorum burçlardan iyi mi nasıl :)

Ayy yavrum senin konunu bilmiyorum ama bakacağım hemen.
Çoook mutlu oldum senin adınada.. Hayat gerçekten enteresan :)

Nihalim kuzum, ya o sizin tontiş yüreğinizden bebeğim. Gerçekten benle alakası yok, hepimiz mutlu olalım inşallah.

Ayyy kuzumm yaa :) yerim seni yaa :)
Ağlamayalım artık kuzuu gülelim!

Canım canım.. Çok tşk ederim yaa çok destek oldun bana her zaman. Çok sağoll gerçekten <3

Kedili madamım ayy utandım kız çok tşk ederim o kesinlikle senin tatlılığından biliyorsun dimi?

Kuzumm bende hiç beklemiyordum biliyormusun :) Ama bir baktım olmuş ve kasmadım artık.
Artık hiç üzülmeyelim yaa nolur yaa :KK43:

Canım inan bir yorum yapmaya korkuyorum buluşmaya hayır diyerek gittim arkadaş olarak bile kalmayı düşünmüyordum şimdi halime bakıyorum da çok konuşmuşum diyorum ama niyetim öyle yani uzun süre keyfini çıkartmak..
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Çok tşk ederim canımm <3

hahaha çok sağol hayatım :))

Dimi yaa.. gülelim acık bee :KK70: Bir derdim var ı bir mutluluğum var a çevirdim yalnız ahaha mune beni gene banlamaz işşalah :KK70:

Ne demek, keşke zor günlerinde daha çok destek olma imkanım olsaydı, sanal ortamla sınırlı kalmasaydı. Çok iyi ve çok güçlü birisin, ve bu yüzden tüm sorunları tek başına aşıp kendine iyi ve güzel şeyleri çektin. Mutlu haberlerini de bol bol paylaş olur mu, seni merak ediyorum:KK15:

büyük mü çocuğu küçük mü

Küçük, 6 yaşında kızı var. :/

Seni öyle tanıyorum ki sanki uzun zamandır yakın arkadaşım gibisin. Son bir kaç ayda yaşadıkların resmen benim başımı döndürdü , sen nasıl dik durabilindin maşallah diyorum :) İnsan hiç görmediği birinin mutluluğuna sevinebiliyormuş demek ki . Çok sevindim senin adına. İnşallah çok mutlu huzurlu olursun :) Çocuğuda takma bence. Eminim oda sevimli, anlayışlı güzel bir çocuktur ve iyi anlaşırsınız :)

Kuzum ya çok tşk ederim. İnan bende başkasında duysam o kadarını kaldıramam derdim ama insanın başına gelince öyle olmuyormuş. İnsanda her şeye katlanabilme gücü varmış. Bir de çok abarttığımız gibi değilmiş. 4 ay önce bir daha erkeklerle asla işim olmaz diyodumki haftasonu birine dibim düşüyordu :D Bundan sora da abartmayı düşünmüyorum sadece kendimi şımartırken mutlu ederken abartıcam. En iyisi bu :)
Çocuğu konusunda da umarım dediğin gibi olur, o kısmı düşününce acık karnıma ağrılar giriyo :(

Ne demek, keşke zor günlerinde daha çok destek olma imkanım olsaydı, sanal ortamla sınırlı kalmasaydı. Çok iyi ve çok güçlü birisin, ve bu yüzden tüm sorunları tek başına aşıp kendine iyi ve güzel şeyleri çektin. Mutlu haberlerini de bol bol paylaş olur mu, seni merak ediyorum:KK15:

Canım, inan buranın enerjisi okadar iyi geliyor ki bana. Burdan gerçekten destek gördüm ben. O yüzden çook tşk ederim sandığından fazla desteği oldu buranın bana :) Paylaşırım ya ben çenesi düşüğüm her şeyi anlatıyorum zaten burda :D :D

mugehatun mugehatun sizi eskiden de biliyorum görüyordum samimi birisiniz, mutluluğu hak ettiğinizi düşünüyorum; umarım her şey yolunda gider ve mutluluğunuz çektiğiniz acılara bedel olur :KK36:

Merak edip eski konularinizin cogunu okudum. Çok zor zamanlardan gecmissiniz gerçekten. Mutlu olmayi hak ediyosunuz. İnşallah çok güzel bir iliski yasarsiniz artık. Mutluluklar:)

Gorus tabı kız :halay: Sonra bıze de anlat ne oldu ne dedı :KK48:

Sen mesafenı koru, hanımefendılıgını koru gene de. Cok da samımıyetı ılerletme. Ilıskınız oalcaksa da saglam temeller uzerıne atılsın yavas yavas..:KK54:

GÜNCEL
Kızlaar, kendi konumu kendim hortlatıyorum :)
Haftasonumu doktorcumla geçirdim ve officially olarak ilişkiye başladık! :KK70: Çoook hızlı oldu farkındayım ama engel olamadım :skandal:Bundan sonra nasıl gidicek, ne olucak bilmiyorum. Hiç bir şey bilmiyorum. Çok zor ayrıldık AMA onu biliyorum :KK70: Ay çok şapşal bir adam yaaa hahaha :oha:
Gözümden şuan resmen kalpler çıkıyo :) :halay:
Size mutluluğumu da yazmak istedim. Bana her zaman destek çıktınız da, yarın ağlamaya gelirsem yine çıkarsınız biliyorum :)
Çok tşk ederim kızlar, iyki varsınız :KK200:
Ee mugis ne oldu sonra:KK53:

Gelse ne mi diyecek .. tabikide seninle geçirdiği zamanı durdu düşündü sen üstelemedin ve adam kararını verdi uzak diyorsun sadece benim için gelecek diyprsun sonra acaba ne diyecek seninkide laf ne diyeceği ortada :)

Eski konuları hortlatmak moda mı burada?

Fake mi sorusuna gelince açtığı bebekle ilgili son konusunda, konuyu biraz önce yine okudum bebek için ne çok oh olsun diyen gaddar koca koca kadınlar varmış...neyse işte bu son konusunda ben ve bir kaç üye şüphelerimizi dile getirdik ve kesinlikle haklı olduğumuzu düşünüyorum.müge de hayır öyle değil demek yerine gitmeyi tercih etti çünkü verecek cevabı yoktu saniyorum

Bana göre aldatıldigi kısma kadar gerçek bir hayat hikayesiydi müge de buradaki üyeliği de gerçek ama ondan sonra olan hersey hayal ürünüydü hikaye yazar gibi yazdı millet kalemin güçlü dedikçe coştu :)

Back
X