- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Canım günceller 31. sayfada :) ama konumu biliyosan ben doktorla beraber olmaya başladım olay bu :)
Hahahah kız o ne demek kızzilk duydum kahkaha attım bak
Kuzu ben başak o koç canım. Ben hiç anlamıyorum burçlardan iyi mi nasıl :)
Ayy yavrum senin konunu bilmiyorum ama bakacağım hemen.
Çoook mutlu oldum senin adınada.. Hayat gerçekten enteresan :)
Nihalim kuzum, ya o sizin tontiş yüreğinizden bebeğim. Gerçekten benle alakası yok, hepimiz mutlu olalım inşallah.
Ayyy kuzumm yaa :) yerim seni yaa :)
Ağlamayalım artık kuzuu gülelim!
Canım canım.. Çok tşk ederim yaa çok destek oldun bana her zaman. Çok sağoll gerçekten <3
Kedili madamım ayy utandım kız çok tşk ederim o kesinlikle senin tatlılığından biliyorsun dimi?
Kuzumm bende hiç beklemiyordum biliyormusun :) Ama bir baktım olmuş ve kasmadım artık.
Artık hiç üzülmeyelim yaa nolur yaa
Canım inan bir yorum yapmaya korkuyorum buluşmaya hayır diyerek gittim arkadaş olarak bile kalmayı düşünmüyordum şimdi halime bakıyorum da çok konuşmuşum diyorum ama niyetim öyle yani uzun süre keyfini çıkartmak..
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Çok tşk ederim canımm <3
hahaha çok sağol hayatım :))
Dimi yaa.. gülelim acık beeBir derdim var ı bir mutluluğum var a çevirdim yalnız ahaha mune beni gene banlamaz işşalah
![]()
Ne demek, keşke zor günlerinde daha çok destek olma imkanım olsaydı, sanal ortamla sınırlı kalmasaydı. Çok iyi ve çok güçlü birisin, ve bu yüzden tüm sorunları tek başına aşıp kendine iyi ve güzel şeyleri çektin. Mutlu haberlerini de bol bol paylaş olur mu, seni merak ediyorum