• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ? :(

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
33
Merhaba arkadaşlar
sorunum şu acaba gerçekten beni seviyor mu bilemiyorum yoksa okulundan dolayı mı böyle yoksa ben mi kuruntu yapıyorum olayı anlatayım.
Erkek arkadaşımla gün içinde az mesajlaşıyoruz kendisi tıp okuduğu için haftaiçi full okulda yoğun dersleri bazen 1 saat bile mesajlaşmıyoruz. Haftasonuda derslerine çalışıyor dersleri aşırı yoğun onda şüphem yok ama ne bileyim değer vermiyor mu onu çok seviyorum o da beni çok sevdiğini söylüyor bazen her söylenene inanmamak lazım ama gerçekten beni sevdiğini hissediyorum sadece kafam çok karışık..

Mesajlarına ne konuşuyorsunuz

Yani 10 dakika aralıklarla mesajlaşsanız ne konuşacaksınız

Adam okulda size anatomi anlatamayacağım göre gün içinde çok değişik şey olmaz aynı şekilde sizin için de

Sevgili ile her gün bile konuşma zorunluluğu yok
Azıcık özleyin birbirinizi

2 saatini bile ayıramıyor mu yani?
Tamam çok yoğundur ama prof olmak için çabalamıyor bi yemek molası verebilir dışarıda buluşup görüşebilirsiniz aslında.

Tek tıp okuyan o değil herhalde , 1 saat bile mesajlaşmamak nedir hiç özlemiyor mu acaba sizi ?

Benim tıp okuyan arkadaşlarım vardı gayet rahatlar biri grubumuza sürekli yazar hatta, dersler yeni başladı üstelik ne çabuk yoğun oldu bu dersler

Sınav haftası dışında da rutini öyle ise düşündürücü

Okul yokken demi böyleydi sonuçta üniversiteler yeni açılıyor, her tip okuyanın kendini böyle kapattığını düşünmüyorum bence ilişkinizde iletişim problemidir yada birşeyler eksik mesajlaşmayı sevmiyor olabilir ama konuşmuyor musunuz buluşmuyor musunuz bir şey paylaşmıyor musunuz

Merhaba arkadaşlar
sorunum şu acaba gerçekten beni seviyor mu bilemiyorum yoksa okulundan dolayı mı böyle yoksa ben mi kuruntu yapıyorum olayı anlatayım.
Erkek arkadaşımla gün içinde az mesajlaşıyoruz kendisi tıp okuduğu için haftaiçi full okulda yoğun dersleri bazen 1 saat bile mesajlaşmıyoruz. Haftasonuda derslerine çalışıyor dersleri aşırı yoğun onda şüphem yok ama ne bileyim değer vermiyor mu onu çok seviyorum o da beni çok sevdiğini söylüyor bazen her söylenene inanmamak lazım ama gerçekten beni sevdiğini hissediyorum sadece kafam çok karışık..

konuştuğunuzda seni başından savmıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum.olabilir çok çalışıyordur ,yorgun oluyordur. biraz daha gözlemle olmadı anlatırsın derdini.

Herkesin okula derslere bakışı, başa çıkması farklı oluyor. Belki de seninle sık sık konuşursa konsantrasyonunun bozulacağını aklında sürekli senin olacağını düşünüyor, bu yüzden az görüşüyor, ben de ders çalıştığım zamanlardan hatırlıyorum, bazen derslere odaklanmak çok zor olurdu, herşey dikkatimi dağıtırdı, bi alet olsa bi hap olsa da kafamdaki ders dışı herşeyi iptal etse derdim. Bu yüzden anlıyorum ve hak veriyorum arkadaşına . Hemen hemen her gün ders çalışması gereken, yoğunluğu azalmayan bir bölüm. Bırak sürekli mesajlaşmayı,telefonunu günde bir kere belli saatlerde açan tıp fakültesinde okuyan tanıdıklarım vardı, dikkatleri dağılmasın diye.
Her insanın öncelikleri vardır, belki onun da önceliği okulu, mesleği ki anlaşılır bir durum. Ben de olsam gençlere eğitimlerini, kariyerlerini aşktan önde tutmalarını tavsiye ederdim.
Bence haftalık ve günlük belli görüşme zamanları belirlemenizi tavsiye ederim. Kimsenin sinirleri harap olmaz böylece, tabi az görüşme sebebiniz okulsa.

Herkes okuluna işine gücüne gider akşam eve gelince telefon acilirdi nasıldı günün diye başlar iyi geceler diye biterdi:) tabi bu eskidendi.. şimdi çok fazla konusuluyor beklenti de çok.. ama niye illa mesaj.. arayıp arada konusursunuz gün içinde.. okul çıkışı ya da akşam ya da öğle arası vs.. mesaj yoğunluğu ile sevgi arasında korelasyon yok ki..

tıp evet zor ve yoğun ama sevgilinle hiç konuşamayacağın kadar da değil

Kesinlikle öyle bence sevmiyor beni seven insan böyle yapmaz dimi
seviyor ya da sevmiyor demek istemiyorum. sevip de kendi kendine triplere de girmiş olabilir çünkü, görüyoruz öyle değişik insanlar. sorun var ama söylemek yerine triplenip uzaklaşıyolar falan filan

ama ders yoğunluğu kesinlikle bahane.
en basitinden sizi öğle arasında arayabilir, okul çıkışı arayabilir. okul biter bitmez derse yumulmadığına göre o arada sizinle konuşabilir

akşamını ders çalışmaya ayırıyorsa vakit ayarlarsınız öğle arasında buluşursunuz. o da olmadı ders çıkışında 2 saatliğine görüşürsünüz mesela, 2 saat ne ki?

bu insan 7/24 ders çalışmadığına göre çok rahat sizinle konuşabilir. boş boş geçen bir sürü vakti vardır mesela, onları sizinle konuşmak için değerlendirebilir

ayrıca her hafta sonu mu eve kapanıyor? hafta içi akşamını hadi anladık ama hafta sonu birkaç saatini ayıramaz mı?

Merhaba arkadaşlar
hissettiğin duyguya nasıl kuruntu yapıyorsun?

boş vaktin çok mu

seviyor ya da sevmiyor demek istemiyorum. sevip de kendi kendine triplere de girmiş olabilir çünkü, görüyoruz öyle değişik insanlar. sorun var ama söylemek yerine triplenip uzaklaşıyolar falan filan

ama ders yoğunluğu kesinlikle bahane.
en basitinden sizi öğle arasında arayabilir, okul çıkışı arayabilir. okul biter bitmez derse yumulmadığına göre o arada sizinle konuşabilir

akşamını ders çalışmaya ayırıyorsa vakit ayarlarsınız öğle arasında buluşursunuz. o da olmadı ders çıkışında 2 saatliğine görüşürsünüz mesela, 2 saat ne ki?

bu insan 7/24 ders çalışmadığına göre çok rahat sizinle konuşabilir. boş boş geçen bir sürü vakti vardır mesela, onları sizinle konuşmak için değerlendirebilir

ayrıca her hafta sonu mu eve kapanıyor? hafta içi akşamını hadi anladık ama hafta sonu birkaç saatini ayıramaz mı?
Çok haklısın

Back
X