Ne yapsamda kaynanayı alt etsem

BEN NİİANLIMI NASIL İKNA EDİCEM KIZLAR ÖNCE ONU HALLETMEM LAZIM SONRA BABAMI DEVREYE SOKMALIYIM ONA CİLVE FALAN ĞEK ANLAMAM AĞZIM LAFTA YAPMAZ BANA KADINLIK ÖĞRETİN NASIL YAPICAM
Direk soyleyerek : `ISTEMIYORUM ORDA OTURMAYI, GEREKIRSE BEKLERIM BIR SENE DAHA `diyerek...
yoksa hakikaten olmussunuz de aglayaniniz yok konumundasiniz...

on numaraydı ...

Ben sizin kendi ailenizi de suçlarım.
Siz nişanlınızın ailesiyle oturma fikrini kabul ettiğinizde sizi hiç mi caydırmaya çalışmadılar.
Siz daha çok gençsiniz aşk gözünüzü kör etmiş olmalı ki böyle birşeyi hemen kabul etmişsiniz.
Aileniz, nişanlınızın ailesiyle oturmanın zor olduğunu size anlatmalıydı bence...
Şimdi babanızın araya giripte kızım ayrı evde otursun bir anlamı olmuyor baştan tavrını koymalıydı.

BEN NİİANLIMI NASIL İKNA EDİCEM KIZLAR ÖNCE ONU HALLETMEM LAZIM SONRA BABAMI DEVREYE SOKMALIYIM ONA CİLVE FALAN ĞEK ANLAMAM AĞZIM LAFTA YAPMAZ BANA KADINLIK ÖĞRETİN NASIL YAPICAM
kadınlık yapmak ne demek yahu
kadınlar da kendi içinde ikiye mi ayrılıyor
erkeklerin gözünde kadınlığını kullanıp bir şey yaptırmaya çalışanların zerre kadar değeri olmaz bunu bil
meramın ne ise efendice anlat sadece

Hiç bir şekilde kaynanayı alt edemezsin canım bunu kafandan birdefa çıkar ben 29 senedir alt edemedim etmekte istemiyorum zaten kendi haline bıraktım bana birşey olsa kadın derdinden ölür kiminle uğraşacam ben şimdi diye kv ve kızlarının hobisiyim

tam ben yazicaktim
agziniza saglik
aileniz eski esyalarla evlenmenize neden karsi cikmadi

ben beklerdim bir sene
yada kira
hepimiz borcla kirayla evlendik
yinede kaynanamin eski ignesini bile kullanmadim
bence hata yapiyorsunuz

Size alacakları evin tapusu kimin üstüne olacak kayınvalidenin üstünemi olacak eğer onun üstüne olursa olası bir boşanma yada ölüm sırasında alınan evde diğer çocuklarında hakkı var yasal mirasçı olarak,yada nişanlının üstüne alınırsa bile eğer şuan resmi nikahınız yoksa yine olası bir boşanmada alınan ev ortak olmaZ.

Ceyizlerini nereye koyucaksin kaynananin ivir ziviri nereye konacak surekli diken ustunde olacaksin baskasinin esyalari diye zaten kaynananda durmaz geri gelir bir sene daha bekleseymissin keske arkadasim hakkinda hsyirlisi olsun

Kizma ama bazen kizlar kafayi yemis diyorum ben kaynanam 2 hafta katlanamiyorum umran bebegin bezini degis uyut acikti sunu yap bunu niye boyle yaptin delirtiyo beni ya cikar geri gelirse kaynanam demedin mi bizim binaysda bi kiz gelin geldi 20 yasinda adam 30 geckindir kaynanasiyla oturuyo 60 metre evde dip dibe kaynanayla hayaymi gecer yatak odalari yanyana kocasiyla sarilip koklasacagina aksam hep birlikte cekirdek citliyolarmis ben kaynana olsam en azindan odama gecerdim basbasa nirakirdim

Kaynanayi alt etmek yerine ilk basta kendi fikrini söyleseydin keske
Sana nasil kadinlik ögretelim yahu
Yorumlarin komedi
Nisanlinin karsisina gecip o evde oturmak istemiyorum kendi dört duvarim olsun istiyorum
kendi evim esyalarim olsun istiyorum diyeceksin.. bukadar basit

Keşke verilen sözler hemen yerine getirilse yeni gelin olacaksın o ilk alışveriş heyecanını yaşayamayacaksın ve hep içinde kalacak seviyorum diye her şeye katlanma. Ayrıca kaynanan 1 ay sonra sende kalmaya başlarsa hiç şaşırma kendi evi varken niye eltinde kalsın ki.

1ay çok kısa bir süre yani düğüne hiçbir şey kalmamış ki bu zamanda hele de olmayan bir parayla ev düzmekten bahsediyorsunuz

iş işten çoktan geçmiş

Eşya alınmaması dahi mantıksız 1 yıl diyorsunuz. İmkanları olmasa anlarım ama maddi anlamda iyi belliki durumları.
Sanmıyorum kayınvalideniz diger gelininde 1yıl otursun, sık sık gelir kalir emin olun, ev onun eşyalar onun.
Size ev yapılacak deyipte o apartmandan ev alınması bile yanlış, madem ev aliyor o eve eşyanızla siz gidin yerleşin, hatta size sormaliydı ev aliyoruz durumlar değişti vs diye. O evide almadan müdahale edin istemiyorsanız o binada oturmak.Nisanlinizla konuşun, gerekirse aileniz devreye girsin,ev yapılmayacaksa o evde oturmayın bence. Makul bir sebep yok çünkü, evde yapılmiyormuş.
Nerden baksam mantığıma uydurup, iyi niyetli bulamadım tavırlarını.

Ne kadınlığı ya açık açık konuşacaksın kira da olsa kendi evinde kendi eşyalarınla yaşamak istediğini.

Alacaksın karşına.

Ben düşündüm, taşındım. Eğer evleneceksen kendi evimi, kendi eşyalarımı istiyorum. Çeyizimi sermek, seninle kendi evimde yalnız olmak istiyorum. Daha önce kabul ettiğim ve şimdi caydığım için üzgünüm. Kırdıysam özür dilerim. Ama ilerde daha fazla kırılmak, üzülmek istemiyorum. Böyle evlilik olmaz. Evlilik demek gençlerin hayatın sorumluluğunu alması demektir. Bu şekilde biz bunu başaramayız. Eğer yeni ev açacaksan, ikimiz aile olacaksak ben evliliğe varım. Ama bu durumu kabullenemeyeceksen, kesinlikle olmaz diyorsan, yol yakınken bitirelim. Ben böyle bir evlilikte mutlu olamam diyeceksin.

İnşallah tamam der ama sanmıyorum. Sana değer verse, annesiyle oturtmazdı zaten. Geçen nişanlımla geçti bu muhabbet aramızda. Bir arkadaştan bahsederken, kayınvalidesi ile yaşayacakmış dedim, yok artık öyle evlilik mi olur, herkesin evi kendine dedi. Sen düşün artık.

mseye
canım gerçekten bunalıma girdim sağol benim kınuşmam gerekenleri söyledin teşekkür ederim nişanlım çok sorumsuz artık herşeyi düşünmekten kızamık çıkartıcam ona söylicem bu dediklerini sonra babamı kayınpederle konuşmasını söylicem babamda konuşucak kiraya cıkıcaz alacakları bi oturma odası bide buzdolabı diğer herşeyi ben aldım zaten başta taviz verdim

Aamaaan çok duyduk çok kendi evini yenileyen kv lerde gördük.Kadıncağızın kurulu düzeni var kimseyide bizim için rahatsız etmeyelim .Hem bizim gelenimiz gidenimiz olacak eski evemi kabul edicez utanırım vs vs vs uydur kalanını benden bukadar. Ooolmaaaz.

Kuzum şöyle diyeyim sana. Ben aşkımdan gebersem kabul etmem bunu. Budur yani. Annesinden ayrılamayan evlenmesin.

Erkek kardeşim var, böyle bir teklifle gelse annem de bende asla kabul etmeyiz. Annem kendince evet diyecek olsa, ben kesinlikle izin vermem. Benim nasıl hayallerim varsa, gelinimizin de hayalleri var. Olmaz öyle şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…