- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Siz hiç sevmemiş olmalısınız..
Eltinede fazla güvenme derim.Kaynanam bana alınacak evin üstüne konmuş şimdide eltim aradı beni demişki yeni eve ben geçicem ikiside aynı şey ha ben geçmişim ha elifler geçmiş onlar eski evde otursun ben yeni evde o kadar büyüttüm besledim bu benim hakkım demiş şimdi dahada kızıştım kiraya çıkıcam bi salon takımı bi buzdolabı alamıcak insanlar değiller ama kaynanam çok beter
Kaynanam bana alınacak evin üstüne konmuş şimdide eltim aradı beni demişki yeni eve ben geçicem ikiside aynı şey ha ben geçmişim ha elifler geçmiş onlar eski evde otursun ben yeni evde o kadar büyüttüm besledim bu benim hakkım demiş şimdi dahada kızıştım kiraya çıkıcam bi salon takımı bi buzdolabı alamıcak insanlar değiller ama kaynanam çok beter
şiddetle katılıyorum ama sanırım arkadasın da yası küçük ya da henuz olgunlaşamamış.1. Eltiye güvenme.
2. Kayınvaliden haklı. Neden yeni evi size versin ki? Senelerce oturmuş eski evde, elbette yenisini kendisine isteyecek.
3. Hatalı olan ilk başta nişanlın, sonra sen. Nişanlın hatalı, evliliğin sorumluluğunu alacak yaşta değil ve ailesinin üzerinden geçinmek istiyor. Sen hatalısın, baştan evet demişsin ve erkek tarafı her şeyi yapsın, ev alsın mantığındasın.
Neden böyle yaptınız? Çalışıyoruz, kazanıyoruz, kiraya çıkalım, eşyaları kendimiz alalım demek çok mu zordu? Neden başta evet dedin? Neden şimdi kayınvalide ve kayınpederinin parasıyla alınan evde hak iddia etmeye çalışıyorsun?
Senin sorunun onlar değil. Sen kendi hakkını nişanlından isteyeceksin. O seni sallamıyorsa, önemsemiyorsa, kimse önemsemez. KV neden seni düşünsün ki? Elbette kendi ihtiyaçlarını düşünecek.
Yerinde olsam, kimseden bir şey beklemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?