Ne yaptıgımı bilmiyorum..

Siz duygusal boşluktasınız şu an.
Sadece dertleşmek anlatmak iyi geliyordur.
Mesela böyle boşanma stresinde olmasaydınız böyle bir işe kalkışır mıydınız?
Bana böyle şeyler hiç güvenli gelmiyor.
Avukat olsa dahi adı sanı bilinmeyen kişilerle konuşup numarasını veriyor bana pek normal gelmiyor ya ne bileyim.
Dikkatli olun derim adımlarınızı sağlam atın.

Simdi degilse de yakinda dokulur cinsellik meseleleri...Cok erken anlatmissin herseyi,hele bosammis oldugunu..Orasi kurtlar sofrasi...Cabuk guvenmissin...Foto falan gonderme artik kendine dair...Kaptirma kendini sadece arkadas say...Cinsellik meselesi gelebilecegini aklindan cikarma ;Gelirse tepkini fena koy...Her kusun etinin yenmeyecegini anlasin..

İşte bunlar hep gereksiz yere uzatmaları oynamaktan.
Ayol yürümeyen evliliği bitirmekte neden bu kadar gecikiyoruz anlamıyorum.
Boşanma denilince iki kişi medenice biz bu evliliği istemiyoruz demediği için boşuna adliye koridorları işgal oluyor hem de yeni hayata geçiş süreci uzuyor işte.
Elbette istisnalar vardır,şiddet görenler,nafaka,tazminat ödemek zorunda olanlar.
Ancak konu sahibi de yazmış kısa bir evlilikti diye. Kısa evliliğin bitişi niye uzun oluyor?
Sonra işte böyle heyecanlandıran biri çıkınca aman ne yapacam olur di mi insan?

Evliliğiniz kağıt üzerinde kalmış zaten
Yemeğe çıkın ve tanımaya çalışın ne var bunda? Sonuçta aklı başında insansınız.
Temkinli olmak herkes ve her şartta tanışma için geçerli bence
Size bol şans

İşte bunlar hep gereksiz yere uzatmaları oynamaktan.
Ayol yürümeyen evliliği bitirmekte neden bu kadar gecikiyoruz anlamıyorum.
Boşanma denilince iki kişi medenice biz bu evliliği istemiyoruz demediği için boşuna adliye koridorları işgal oluyor hem de yeni hayata geçiş süreci uzuyor işte.
Elbette istisnalar vardır,şiddet görenler,nafaka,tazminat ödemek zorunda olanlar.
Ancak konu sahibi de yazmış kısa bir evlilikti diye. Kısa evliliğin bitişi niye uzun oluyor?
Sonra işte böyle heyecanlandıran biri çıkınca aman ne yapacam olur di mi insan?
Onu türk hukuk sistemine sormak lazım :KK22:

Herkese iyi akşamlar..
Öncelikle önceki konularımı bilmeyenler için özel geceyim. Ben boşanma aşamasında olan biriyim çocugum yok evliliğim cok cok kısa sürdü.. 1 yıldan fazla süredirde boşanma davam devam ediyor. Kendi başıma bir şehirde yaşıyor ve çalışıyorum. Boşanma gercekleşmedi hala uğraşıyorum birsürü şeyle ama ben şimdiden kendi ayaklarımın üzerinde durup yeni bi yaşam kurdum kendime..
Yaşadığım yerde pek arkadasım yok. Sadece 2 tane.. Onlarda calışıyor pek görüşemiyorum. Ailem arada geliyor gidiyor. Ama çoğunlukla yalnızım ve cok sıkılıyorum.
İki hafta kadar önce sıkıntıdan birkaç arkadaslık sitesine üye oldum sahte kimliklerle ve fotosuz. Amacım kesinlikle muhabbet etmekti. Ki öylede yaptım birileriyle öyle boş beleş muhabbet ettim. Ama duygusal olarak yoğunluk yaşadığım bir an bir tanesine baştan aşagı boşanma olayımı nerelerden nereye geldiğimi duygularımı sitedeki amacımı uzun uzun yazdım. Baya muhabbet ettik bu konu üzerine kendiside avukatmış. Sonra numaralarımızı alıp whatsapptan devam ettik konuşmaya. Onun ve benim kendi gecmişlerimizi iyice konuştuktan dertleştikten sonra günlerdirde kendimizden konuşuyoruz. Sabahları birbirimize günaydın geceleri iyi geceler yazıyoruz. Gülücükler yolluyoruz. Bazen o anımızı selfie yapıp birbirimize yolluyoruz. Gülüşüyoruz. Bir kerede telefonda konuştuk. Ufak bi flörtleşme gibi yani.. Cokta begendim hem ses tonunu konuşma tarzını tavrını fotolardaki yüzünü..
Ve bu bana o kadar iyi geldiki okadar hoşuma gitti ki ihtiyacım varmış sanki böyle birisiyle konuşmaya. Bi değişik oldum kızlar. Resmi olarak boşanmış olsam kendimi kaptırcam nerdeyse o kadar açmışım duygusal bişey yaşamaya.
Bi yandan kendimi tutsamda bazen suclasamda korksamda böyle yazışmaktan cok zevk alıyorum bana iyi geliyor.
Ve son olarakta benimle yemege cıkmak istedi.
Ben napıcam :KK43: ne dicem napıyım konuşmamalımıyım yapmamalımıyım ? Kendimi suç işliyo gibi hissediyorum bazen onla konuşurken siz olsanız sizde mi öyle hissederdiniz? Yanlış mı ediyorum? Naptıgımı hic bilmiyorum inanınki ben.
Şu an içinde bulunduğun psikolojik durum itibariyler yaklaşma derim.

Yani kadinlarin kanmaya en meyilli oldugu ben daha bitmedim mesajlarinin alttan gectigi dönemdir. Niye bosandiginizi bilmiyorum ama keske anlasmali bosansaydiniz da bu kadar uzun surmeseydi. Iste diger arkadaşlarin kulagina kupe olsun calisan kadina zaten nafaka baglanmaz. Yani cekismeli dava acmaya gerek yok. Kk da herkes cekismeli ac donuna kadar al der ama ben katilmiyorum.Cok gencsiniz yeni insanlarla tanisacaksiniz iste 1 senedir kapatmissinzi kendinizi belki bi o kadar daha surer bu süreç. Ben olsam boşanmadan kimseyle gorusmezdim cunku bilgi o kadar hizli yayiliyor ki farkli şehirde bile olsa goruntulenebilirsiniz. Cok tehlikeli lehinize isleyen dava aleyhinize döner

Yani kadinlarin kanmaya en meyilli oldugu ben daha bitmedim mesajlarinin alttan gectigi dönemdir. Niye bosandiginizi bilmiyorum ama keske anlasmali bosansaydiniz da bu kadar uzun surmeseydi. Iste diger arkadaşlarin kulagina kupe olsun calisan kadina zaten nafaka baglanmaz. Yani cekismeli dava acmaya gerek yok. Kk da herkes cekismeli ac donuna kadar al der ama ben katilmiyorum.Cok gencsiniz yeni insanlarla tanisacaksiniz iste 1 senedir kapatmissinzi kendinizi belki bi o kadar daha surer bu süreç. Ben olsam boşanmadan kimseyle gorusmezdim cunku bilgi o kadar hizli yayiliyor ki farkli şehirde bile olsa goruntulenebilirsiniz. Cok tehlikeli lehinize isleyen dava aleyhinize döner
Nafaka değil derdim dediğiniz gibi, ihtiyacımda yok zaten sadece tazminat davası açtım. Çünkü kolay şeyler yaşamadım. Evlilikte gercekten cok cok kısa sürdü anlaşmalı boşanma davası acılamıyordu zaten. 1 yıl dolduktan sonra döndürme imkanım vardı evet ama yaşananlar çirkeflikler iftiralar sonrasında dönemedim bu davadan.

Buluşayımmı yani sizce :KK43: fikriniz nedir
Biz bilemeyiz tabi. Belki adam dogru diyordur ama aklinda surekli suphe olur.
Bulusmadan omce webcamde yada 3g ile goruntulu konusma yapsaydin. O resimdeki kisi ve kendisi ayni kisimi diye. Sonra o isimi internetten arattirip o isim onami ait diye.
Bizim diyebilecegimiz tek sey temkinli ol olur.
Lutfen bukadar kadin istismari bumadar siddetler havalarda ucusurken dikkatli olun.

Back
X