Ne yaptıgımı bilmiyorum..

Kuzenim yaşamıştı böyle bir evliklik ve böyle bir boşanma aşaması. Sırf yaşadıklarının acısını belki hafifletmek için 3 sene çekişmeli boşanma davası sürdü. En son bir mahkeme günü eski eşi "bana nikah lazım değil istediğin kadar uğraşır dururum" dediğinde o vaz geçti "ben kendi hayatımı erteliyorum" diyerek. O mahkemede boşandı, sonra yeniden evlendi, şimdi bebeği ve mutlu bir evliliği var. Çekişmeli boşanma aşamasında bir başkasıyla kurduğunuz ilişki boşanma süreci için zararınıza olabilir, ama o konuştuğunuz kişiye karşı içinizden gelen birşeyler varsa bir yemek yiyebilirsiniz. Baktınız o kişiyle bir ilişki kurmak istiyorsunuz, eski eşinizden alacağınız intikam için kendi hayatınızı hiç ertelemeyin. Hayaller yıkılır, yeniden kurulur, acılar diner... Nefes aldığımız sürece her şey mümkün dünü bırakıp bugünde yaşamak gerek.
Bende istiyorum kurtulmayı hemde cok:( ama karşı tarafın şartlarını duysanız benim olanı bile bana vermiyorlar benim aldığım eşyalar altınlar falan bile onlarda vermiyorlar. O kadarınıda hediye etmek bu kadarda pasif olmak istemiyorum. Hem o kadar yaşatıp hemde üstüne karlı çıkmalarını istemiyorum. Ama herşeyden cok istiyorum kurtulmayı:( çok haklısınız bende mutlu olmak istiyorum artık kurtulmak bi derin nefes almak istiyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum.

Bende istiyorum kurtulmayı hemde cok:KK43: ama karşı tarafın şartlarını duysanız benim olanı bile bana vermiyorlar benim aldığım eşyalar altınlar falan bile onlarda vermiyorlar. O kadarınıda hediye etmek bu kadarda pasif olmak istemiyorum. Hem o kadar yaşatıp hemde üstüne karlı çıkmalarını istemiyorum. Ama herşeyden cok istiyorum kurtulmayı:KK43: çok haklısınız bende mutlu olmak istiyorum artık kurtulmak bi derin nefes almak istiyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum.
bu durumda en çok neye ihtiyacın olduğuna iyice düşünüp karar vermelisin. Bazen bir parçacık da olsa intikamdır insanın içini en çok rahatlatan, bazen de kaçıp kurtulmak. Ben hayatımın bir kaç yılından vaz geçebilirim yeter ki içim soğusun intikamımı alayım diyorsan tabi ki asla bırakma yanına, sonuna kadar savaş. Ama ben hayatımı yeniden kurmak, mutlu olmak, yeniden başlamak istiyorum diyorsan bunun tek yolu Allah'ından bulsun demek, malesef ikisi bir arada kısa sürede olmuyor, olsa keşke ama olamıyor. Hayat senin, biz sadece dışarıdan bakan gözler olarak ihtimalleri gösterebiliriz sana. seçimi yapacak olan eninde sonunda sensin.

Bu akşam buluştum:KK16: kötü hiçbişey olmadı beklediğimden farklı birşey cıkmadı. Aşırı efendi bi çocuktu. Güzel ve gayet arkadasca gecti. Dediğim gibi baya efendi birisi hiç huzursuz olmadım:KK19:cok iyi gecti

Back
X