- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
33kaç yaşındasın canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33kaç yaşındasın canım :)
Akşam yemek yememe 3/7
Saat 22.00’den sonra sosyal medyayla meşgulolmama 3/40
![]()
İkiyani fazla yok 25 bende :)))bekarım sen evlisin sanırım kaç çocuğun vardı ?
Akşam yemek yememe 5/7
Saat 22.00’den sonra sosyal medyayla meşgul olmama 5/40
Dünkü yemek saat 16.00 itibarıyla bitmişti. Yani akşam yemeği saatinden çok daha önce bitti program o yüzden şanslıydım:)
Amin Allah razı olsun.Rabbim bağışlasın :)
Haftasonlarını ve tabii misafir geldiğinde düzen illa ki bozuluyor:)bende dün sabah kahvaltısı ailemle yaptım ondan sona sadece türk kahvesi içtim akşama misafirimiz vardı 4 de mutfağa girdim yemek yiyişimiz 7:30 du iyi kurtardım yine :))))
İşte şu anda yoğun olmadığım için gözüm yemektedişim bir ağrıyor ki sormayınnnbugün bayağı aksiyonlu birgün oldu neyseki 2 saat kaldı nefes almaya dayan okuyucuu dayan :) acıkmadıkça yemek yemiyorum artık ve insan yoğun olunca aklına gelmiyormuş iyikide yoğunluk var :))))))))))
İşte şu anda yoğun olmadığım için gözüm yemekteöğlen çok güçlü yemedim şimdi acıktım:) ama son iki gün, sabır diyorum.
Bende de yok şu an birşeyler atıştırıyorumSen iyisin benden maşallah ben de hiç irade yok anacimmmm
Bende de yok şu an birşeyler atıştırıyorum![]()
Akşam 20.00 sularında biri moralimi bozdu ve silsile şeklinde motivasyon kaybı yaşadım. Klasik benahahahha :)
dün akşam marketten tahıllı kepek ekmeği aldım şimdi sandwiç yaptım onu yiyorum akşam da iradeli gittim ama maşaallah :) regl olcam onun şişliğide var
Akşam 20.00 sularında biri moralimi bozdu ve silsile şeklinde motivasyon kaybı yaşadım. Klasik ben![]()