- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
- 123
- Konu Sahibi incirkusum
-
O ayrılıktan sonra hiç böyle kavga etmemiştik. İlk defa oldu. Ve kızda bugün diyor ki " kırgın da olsak x abi candır ". Kıza bak bu öküze bak. Şok oldum resmen.Ne kadar fevri bir adam bu böyle.
Bir ömür geçer mi bu kadar sinirli bir insanla bilemiyorum.
Ve bence haklısınız. O kız tabiki de düğününüze katılacak.
Bende anlamadım kiBir saniye ya şakayı başlatan nişanlınız değil mi?Neyin tribi bu ergen gibi?Bir de bir buçuk yıl geçmiş ne kinmiş bu ya?
Saçmalık işte birde o zaman kız daha 18-19 yaşında falan bildiğin kardeş. Evet çok kinciymiş.kinci mi bu adam yok artık ne kadar uzun süre geçmiş üstelik abartılacak kadar büyük bir olayda değil sen haklısın bu konuda o kız tabii gelecek düğüne artık barışma zamanları gelmiş uzatacak birşey yok ki
Valla nişanlın ulu orta facede 'çocuklara bile ben bakarım, temizlik yaparım' falan demeye utanmıyorsa o kızın söylediğine alınması tamamen saçma bişey. Utanılacak bişey değil tabi çocuk bakmak, yemek yapmak ama hani erkekler aleminde kılıbık yaftası yapıştırılır ya bu konuşmalara.. Nişanlın zemin hazırlamış bu şakaya da. Hem bence küsülecek, kin bağlanacak bişey yok. Hiç de sevmem kinci insanı...
Evet bende hiç sevmem, kin duygusu yoktur bende. Bende stresliyim yakında annemden ayrılacağım başka memlekete gideceğim. Bana diyor ki kaç gündür suratın asık sinirlisin, bu defa bende sinirleniyorum bu da tuz biber oldu patlama noktasına getirdin beni.Valla nişanlın ulu orta facede 'çocuklara bile ben bakarım, temizlik yaparım' falan demeye utanmıyorsa o kızın söylediğine alınması tamamen saçma bişey. Utanılacak bişey değil tabi çocuk bakmak, yemek yapmak ama hani erkekler aleminde kılıbık yaftası yapıştırılır ya bu konuşmalara.. Nişanlın zemin hazırlamış bu şakaya da. Hem bence küsülecek, kin bağlanacak bişey yok. Hiç de sevmem kinci insanı...
Hani yanlış anlamış ya dedim ki ben böyle algılayacağını düşünmedim kusura bakma. Ya kız 18-19 yaşında bir şey ve çok çok samimi olunca yanlış anlamaz diye düşündü.Aynen:)
----
Kız da tam sokak ağzı yalnız. Yalakalık ne? Oldu olcak sen doğur ne? Milletin konuşmasına burnunu sokmuş. Senin suçun yok sen niye özür diledin ayrıca?
Bende bulamadım. Ama benden haklısın deyip onun arkasında durmamı bekliyor. Ve bence de haksız olduğu için öyle yapmadım tartışma çıktı.Aradım aradım, 3 kere baştan okudum, nişanlının haklı olduğu tek bir nokta bulamadım.
Aynen aynen birde kendisi trip yapıyor. Şeytan diyor bi son dakika golü at bu hayat böyle geçmezÇok kinci bir insan sanırım nasıl tutmuş onca zaman içinde bunu. Ayrıca o küfür etti üstüne bide o küstü yanlış anlamadıysam. Herşey bi yana şu küfür konusunda daha net ve gerekirse kırıcı bir tepki verin ki içim soğusun. Aşırı empati yapıyorum bazen niyeyse
Yoo bildiğin kıza küfür etti. Bende ağzını topla, düzgün konuş dedim.Küfür derken aptal,salak gibi bir şey mi yoksa bildiğimiz ağız dolusu küfür mü ? Birinci seçenekse tamam da ikinci seçenekse konuyu ''nişanlım bana küfür etti ne yapmalıyım'' şeklinde açmanız gerekirdi.Zira o dilini duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak lazım.
Bende bulamadım. Ama benden haklısın deyip onun arkasında durmamı bekliyor. Ve bence de haksız olduğu için öyle yapmadım tartışma çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?