- Konu Sahibi incirkusum
-
Öyle abi- kardeşti onlar.Hadi kızın dediği yalaka lafına takıldı desek "ben abisi değil miyim arasın açıklasın" dediğine göre aralarında bir samimiyet var. O kadar alınacak bir şey yok. Ayrıca sen öyle orta açarsan, kız da böyle gol atar. Amaaaan şu mutlu günlerinde canını sıkacak şey bulmuş resmen. Ne kadar gereksiz. Kızı da aman çağırmamazlık etme, çok ayıp olur.
İlk defa böyle bir hareketi oldu çok şaşırdım. Ama ben böyle devam ederse kabul edemem.Hayat boyu oyuncular değişecek ama bu filmi sen hep izleyeceksin..
Sımdılık fragman verilmiş..
Hem küfür ediyor hemde ben onun abisi değil miyim mi diyor ? Valla iyiymiş.Yoo bildiğin kıza küfür etti. Bende ağzını topla, düzgün konuş dedim.
Bazı konulardaki sınırlarınızı net olarak bilmesi lazım ki zaten evlilik kararı alındığına göre pek çoğuna vakıftır bu konu gözden kaçmış demekki itinayla beynine kazı bence şekerim yoksa bu ilkse bile son olmazAynen aynen birde kendisi trip yapıyor. Şeytan diyor bi son dakika golü at bu hayat böyle geçmez
Aynen öyle ben açıkladıkça sen onu bana savunuyorsun diye sinirlendi.Hem küfür ediyor hemde ben onun abisi değil miyim mi diyor ? Valla iyiymiş.
Ya normalde görseniz bu o olamaz dersiniz. Ben o ayrılıktan sonra doğru düzgün kavga ettiğimizi bilmem. Bu neyin kini arkadaş? Birde diyorki düğüne gelirse lafımı söylerim. Oldu başka?Bazı konulardaki sınırlarınızı net olarak bilmesi lazım ki zaten evlilik kararı alındığına göre pek çoğuna vakıftır bu konu gözden kaçmış demekki itinayla beynine kazı bence şekerim yoksa bu ilkse bile son olmaz
Normalde hayatta yapmaz derdim ama şu an diyemiyorum. Bu kadar kin tuttuğunu hiç bilmiyordum.E bu adam ilerde 'bir yil once masama tuz koymamistin sen de kadin olcaksin ....... Senin' gibi kinli ve kufurlu laflar da soyleyebilir o zaman. Valla da yapar. İsin zor yani
Evet o x abi bana kızdı diye kırgın, nişanlım baskası benimle nasıl böyle konuşur diye kinli. Arada ben kaldım.Arkadaşın baştan yanlış yapmış bir kere.
Erkekler, erkekliğine edilen lafı ağır bulurlar. Bana göre de hoş bir espri olmamış.
Arkadaşının arayıp özür dilemesi gerekirdi.
Hı nişanlında olayı çok büyütmüş orası ayrı.
Ya normalde görseniz bu o olamaz dersiniz. Ben o ayrılıktan sonra doğru düzgün kavga ettiğimizi bilmem. Bu neyin kini arkadaş? Birde diyorki düğüne gelirse lafımı söylerim. Oldu başka?
Yok daha öncede konuştum ben lafımı söylerim diyor. Sonra bu kızın eşi de işin içine girecek düğünde mutsuz olacağım bunu istiyor herhalde.Şuanda bu konu gündemde olduğu için her açıldığında ikinizde gerileceksiniz o yüzden üzerinden biraz zaman geçmesini bekle bence ve uygun bir anı bulunca hemen araya sıkıştır. İşte aşkım düğünümüz şöyle güzel böyle mükemmel olsun derkeen bi tatsızlık çıksa çok üzülürüm herşey çok iyi olmalı vs gibi şeyler söyleyebilirsin bence ama bunun için konunun biraz soğuması gerek
Ama arkadaşında bir hata göremedim ben düğüne çağırmazsanız çok ayıp olur bence.
İyi ki evlenmeden gormussun yuzunu. İlerde bu adam o dedigimi yapar hee demedi demeNormalde hayatta yapmaz derdim ama şu an diyemiyorum. Bu kadar kin tuttuğunu hiç bilmiyordum.
Şu an ne yapacağım bilmiyorum. Bu kin niye? O da bende aramıyoruz birbirimizi. Umarım bu ilk ve son olur.İyi ki evlenmeden gormussun yuzunu. İlerde bu adam o dedigimi yapar hee demedi deme
Zaten o zaman ayrıydık ve kendisi yazmaya başladı. Ben öyle şeyler yazmam normalde.Hayatınızı face'de yaşamaya kalkıp onca şey yazmasaymış keşke. Özel yazsaydı başkası da araya giremezdi. Kızın yazdıkları da hoş olmamış ama sanal ortamda herkes bir laçkalaşıyor zaten. Diğer taraftan bu deve kini gütme durumu ileride çok sorun yaşayacağınızın habercisi gibi duruyor. Bir de küfür filan. Hiç iyi işaretler değil bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?