Ne yaptım ben şimdi?

Öyle abi- kardeşti onlar.
Çağırmamazlık yapmam da o ortamda susmaz bu tartışırlar diye korkuyorum.

Aynen aynen birde kendisi trip yapıyor. Şeytan diyor bi son dakika golü at bu hayat böyle geçmez
Bazı konulardaki sınırlarınızı net olarak bilmesi lazım ki zaten evlilik kararı alındığına göre pek çoğuna vakıftır bu konu gözden kaçmış demekki itinayla beynine kazı bence şekerim yoksa bu ilkse bile son olmaz

Ya normalde görseniz bu o olamaz dersiniz. Ben o ayrılıktan sonra doğru düzgün kavga ettiğimizi bilmem. Bu neyin kini arkadaş? Birde diyorki düğüne gelirse lafımı söylerim. Oldu başka?

E bu adam ilerde 'bir yil once masama tuz koymamistin sen de kadin olcaksin ....... Senin' gibi kinli ve kufurlu laflar da soyleyebilir o zaman. Valla da yapar. İsin zor yani

Arkadaşın baştan yanlış yapmış bir kere.
Erkekler, erkekliğine edilen lafı ağır bulurlar. Bana göre de hoş bir espri olmamış.
Arkadaşının arayıp özür dilemesi gerekirdi.
Hı nişanlında olayı çok büyütmüş orası ayrı.

E bu adam ilerde 'bir yil once masama tuz koymamistin sen de kadin olcaksin ....... Senin' gibi kinli ve kufurlu laflar da soyleyebilir o zaman. Valla da yapar. İsin zor yani
Normalde hayatta yapmaz derdim ama şu an diyemiyorum. Bu kadar kin tuttuğunu hiç bilmiyordum.

Evet o x abi bana kızdı diye kırgın, nişanlım baskası benimle nasıl böyle konuşur diye kinli. Arada ben kaldım.

Ya normalde görseniz bu o olamaz dersiniz. Ben o ayrılıktan sonra doğru düzgün kavga ettiğimizi bilmem. Bu neyin kini arkadaş? Birde diyorki düğüne gelirse lafımı söylerim. Oldu başka?

Şuanda bu konu gündemde olduğu için her açıldığında ikinizde gerileceksiniz o yüzden üzerinden biraz zaman geçmesini bekle bence ve uygun bir anı bulunca hemen araya sıkıştır. İşte aşkım düğünümüz şöyle güzel böyle mükemmel olsun derkeen bi tatsızlık çıksa çok üzülürüm herşey çok iyi olmalı vs gibi şeyler söyleyebilirsin bence ama bunun için konunun biraz soğuması gerek

Ama arkadaşında bir hata göremedim ben düğüne çağırmazsanız çok ayıp olur bence.

Yok daha öncede konuştum ben lafımı söylerim diyor. Sonra bu kızın eşi de işin içine girecek düğünde mutsuz olacağım bunu istiyor herhalde.
Zaten arkadaşımı çağırmama ihtimali yok. Her şeyden önce annemin manevi kızı, benim kardeşim sayılır o.

Hayatınızı face'de yaşamaya kalkıp onca şey yazmasaymış keşke. Özel yazsaydı başkası da araya giremezdi. Kızın yazdıkları da hoş olmamış ama sanal ortamda herkes bir laçkalaşıyor zaten. Diğer taraftan bu deve kini gütme durumu ileride çok sorun yaşayacağınızın habercisi gibi duruyor. Bir de küfür filan. Hiç iyi işaretler değil bunlar.

Zaten o zaman ayrıydık ve kendisi yazmaya başladı. Ben öyle şeyler yazmam normalde.
Evet gerçekten de deve kini varmış.
Konuşmuyoruz şimdi ve benim konuşmaya da hiç niyetim yok o üslubunu düzeltene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…