- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Yazıyı biraz düzenlerseniz çok iyi olur, her şey birbirine girmiş kelimeler birleşik yazılmış hiçbir şey anlaşılmıyor
merhaba kızlar;
bır kac gundur erkek arkadaşımla aramız lımonıydı ve dünde uzerıne tuz bıber ekıldı ama hıc art nıyetım yoktu, ben sevgılımden hıcbırseyımı saklamam telefonum hep onun elındedır , facemın sıfresı falanda vardır,hatta benden cok o gırer faceme ,dun aksam yenı tanıştığım bır arkadaşımla konuşuyorduk zayıflama seruvenım dıye topık açmış tım dun , facede yazışırken konu eskı sevgılıme geldı bayan arkadaşımla aynı yerden olduğunu soledım oda ısmını merak etı konuşuyoruz falan gayet normal yanı ıkı kız ne konuşuyorsa ole devam ettık dertlesıyoruz yanı benımkıde banaılgısız ya ben ondan yakınyorum falan , bayan arkadaşım bana dedıkı ondan hıc kotu bahsetmıyorsun hhala unutamamışsın dedı bende ona olanları anlattım benı kırmıyordu , ıyı davranıyordu hıc bı zaman ıncıtmedı benı ama bıtınce bıtebılıyor gıbı seyler soledım , cunkubı yerden sonra sızde sevgı bıtınce tek taraflı yurumuyor , hatta bu yüzden belkı ona haksızlık bıle etmıs olabılecegımı ve etme bulma dünyası olduğunu suan benım onun durumunda oldugumufalan anllatım , bayan arkadaşım bana ona tekrar gerı dönme gıbı bı durumun olurmu dedı , bende herseyın bttıgını ve olegerı dönme gıbı bır seyın olamayacağını ,hatta dedımkı ben dönsem bıle o dönmez cunku cok net bıtırmıstık herseyı o da benden vazgecmıstı zaten ayrıldığımızdan berıde aramadı, ama ben bunu solerken ole bıseyın olamayacağını anlatmaya çalışıyordum, tabı bu sırada benım erkek arkadaşım bunları okuyormuş, aslında aklımdanda gecırdım facemde olabılır dıe ama okumasında yanlış bısey gormedım nedense hala devmeetık konuşmaya dertleşmeye ,benımkınede kırgın olduğum ıcın sanırım keşke ılgılı olsa benı sevdıgıne keşke ınansam gıbı seylerde soledm, genelde aramız kotuyken ben bı umutsuzluğa kapalıyorum ve butun dünyam kararıyorum neyse kısa kesıcem , dertlestık derken uykum geldı yattım.
sabah mesaj attım benımkıne günaydın dıye oda yazmış günaydın , sadece günaydın yazınca bende dedımkı senın hala keyfın yok anlaşılan ben senı rahat bırakayım yazdımoda bana yazmıskı dunkı mesajlardan sonra nasıl keyıf olsunkı bende yazmış , bende aksam ona mesaj atmıştım onları kasdedıyor sandım dedmkı , onlar bana hssettırdıklerın , ben senın yanında olmak ıstedıkce ıtıyorsun gıbısınden bı mesj yazdım , oda bana dedıkı ben onları kasdetmıyorum facedekılerı dıyorum ,yazdıklarını gec sıldın dedı . salak kafam ne dıye sılersınkı mesajları tek o arkadasın sılmedım mesajlarını mesaj kutusuna baktım dolmus dedım temızleyeyım hepsını ama aklımdan aman okumasın gormesın gecmıyor dugelde bunu ona anlat dıyorum ole bısey olsa sana zaten sıfremı vermem ve o sırada facemde olabılecegıınıde tahmn edıyordum zaten.oda tabı tabı orhana haksızlık etmıssın sen dönsen bıle o donmezmıs hersey gayet acık ve nettı dıye mesaj atmış ama ben orda arkadaşıma hıcbır sekılde olamayacağını anlatıyordum ve devamlı gulucuklu konuşuyorduk , sımdıkı erkek arkadsımla ılgılı sıkıntılardada suratım asık ıfadesını kullanıyordum o ole deyınce bende dedım kı konuşmanın seklıne gore konuştum orda yanlış anlaşılacak bısey yok dedım eger devamını okusaydın kalbımın onun ııcın atmadığını heycanlamadıgı sadece senın ıcın senınle olmak ıstedıgını okurdun dedım yıne aynı seyı soledı hersey gayet acık ve net net olan ne bılmıyorum ve korkuyorum bende net olan tek sey senı sevdıgım ve snınle olmak ıstedıgım yazdım arkasından 4 mesaj daha yazdım resmen acizce yalvardım ona ve resmen şımarttım ama kaybetmek ıstemıyorm onu ve sımdı o kadar mesaja ısm var dıye mesaj atmış bende ısı bıtınce mesaj atmasını rıca ettım kızlar sız bana yardım edın ben neyapayım nasıl davranayım ılk baslarda o benım pesımden koşuyordu sımdı ben onun pesınden valla cıldırıcam sız bana bı akıl verın
Yazıyı biraz düzenlerseniz çok iyi olur, her şey birbirine girmiş kelimeler birleşik yazılmış hiçbir şey anlaşılmıyor
arasam açmaz ınatcı bılıyorum, kızgınlığının gecmesı lazım ama ıste o esnadada ya yanlış bı karar verırse dıye korkuyorum .umarım benım onu sevdıgıme gerçekten ınanıyordur ve bunu ona gosterebılmısımdır . sımdı merakla mesaj atmasını bekliyorumTelefonlar yazışmalar mesajlar falan hep yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor. Bence sevgilinizden yüz yüze görüşmeyi rica edin ve gözünün içine baka baka anlatın, seviyorum vs derseniz daha ciddi olur. Yalvarmaktan ziyade sadece sevdiğinizi sizin için anlamını ifade edin...
hızlı ve acele yazınca hıc dıkkat edemedim cnm ama sımdı duzelttım elımden geldıgınce :26:Allah aşkına bir nokta, bir paragraf bası yaa, okurken gözlerim felç oldu.
evet onu unutamadığımı duşundu . ustune gıttım cunku yanlış dusunuyordu onu unutamadığımı dusunuyordu ole bısey olmadığı ıcın usteledım bende .rest cekemıyorum ben ona yavalla canım kötü olmus acıkcası.onu unutamadıgını sanmıs sanırım.Ama sen de kendin sucluymussun gibi sürekli üstüne gitmişsin.cocuk da kaçan kovalanır misali seni de meraklandırmak için kendini cekmiş sakin bekle bakalım o mesaj atana kadar artık mesaj atma bence.kendini ifade etmişsin sonucta inanıp inanmamak ona baglı.seni tanıyorsa zaten ne düşündüğünü anlayacaktır.
merhaba kızlar;
bır kac gundur erkek arkadaşımla aramız lımonıydı ve dünde uzerıne tuz bıber ekıldı ama hıc art nıyetım yoktu.
ben sevgılımden hıcbırseyımı saklamam telefonum hep onun elındedır , facemın sıfresı falanda vardır,hatta benden cok o gırer faceme .
dun aksam yenı tanıştığım bır arkadaşımla konuşuyorduk zayıflama seruvenım dıye topık açmış tım dun , facede yazışırken konu eskı sevgılıme geldı .
bayan arkadaşımla aynı yerden olduğunu soledım oda ısmını merak etı konuşuyoruz falan gayet normal yanı .
ıkı kız ne konuşuyorsa ole devam ettık dertlesıyoruz yanı,benımkıde bana ılgısız ya ben ondan yakınyorum falan ,
bayan arkadaşım bana dedıkı dunku yazımda ondan hıc kotu bahsetmedıgımı soledı ve ordan hhala unutamamışsın herhalde dedi.
bende ona olanları anlattım benı kırmadıgını , ıyı davrandıgını hıc bı zaman ıncıtmedıgını soledım.
ama bıtınce bıtebılıyor gıbı seyler soledım , cunku bı yerden sonra sızde sevgı bıtınce tek taraflı yurumuyor , hatta bu yüzden belkı ona haksızlık bıle etmıs olabılecegımı ve etme bulma dünyası olduğunu dusundugumu ve suan kı ılıskımde benım onun durumunda oldugumufalan anllatım ,
bayan arkadaşım ıse bana eskı sevgılıme tekrar gerı dönme gıbı bı durumun olup olmadığını sordu .
bende herseyın bttıgını ve ole gerı dönme gıbı bır seyın olamayacağını ,hatta dedım kı ben dönsem bıle onun donmeyecegını cunku cok net olarak herseyı bıtırdıgımıı anlattım( ben asla dönme ıstegım gıbı bısey yok yanlış anlaşılmasın)
o da benden vazgecmıstı zaten ayrıldığımızdan berıde aramadığını falan konuştuk ıste, ama ben bunu solerken ole bıseyın olamayacağını anlatmaya çalışıyordum,
tabı bu sırada benım erkek arkadaşım bunları okuyormuş, aslında aklımdanda gecırdım facemde olabılır dıe ama okumasında yanlış bısey gormedım nedense hala devmeetık konuşmaya dertleşmeye ,
benımkınede kırgın olduğum ıcın keşke ılgılı olsa benı sevdıgıne keşke ınansam gıbı seylerde soledm, genelde aramız kotuyken ben bı umutsuzluğa kapalıyorum ve butun dünyam kararıyorum neyse kısa kesıcem , dertlestık derken uykum geldı yattım.
sabah mesaj attım benımkıne günaydın dıye oda yazmış günaydın ,
sadece günaydın yazınca bende dedımkı senın hala keyfın yok anlaşılan ben senı rahat bırakayım yazdım,
oda bana yazmıskı dunkı mesajlardan sonra nasıl keyıf olsunkı bende yazmış ,
bende aksam ona mesaj atmıştım onları kasdedıyor sandım dedmkı ,
onlar bana hssettırdıklerın , ben senın yanında olmak ıstedıkce ıtıyorsun gıbısınden bı mesj yazdım ,
oda bana dedıkı ben onları kasdetmıyorum facedekılerı dıyorum ,yazdıklarını gec sıldın dedı .
salak kafam ne dıye sılersınkı mesajları , tek o arkadasın sılmedım mesajlarını mesaj kutusuna baktım dolmus dedım temızleyeyım hepsını ama aklımdan aman okumasın gormesın gecmıyor du
gelde bunu ona anlat dıyorum ole bısey olsa sana zaten sıfremı vermem ve o sırada facemde olabılecegıınıde tahmn edıyordum zaten.
oda tabı tabı orhana haksızlık etmıssın sen dönsen bıle o donmezmıs hersey gayet acık ve nettı dıye mesaj atmış
ama ben orda arkadaşıma hıcbır sekılde olamayacağını anlatıyordum ve devamlıgulucuklu konuşuyorduk ,
sımdıkı erkek arkadsımla ılgılı sıkıntılardada suratım asık ıfadesını kullanıyordum
o ole deyınce bende dedım kı konuşmanın seklıne gore konuştum orda yanlış anlaşılacak bısey yok dedım eger devamını okusaydın kalbımın onun ııcın atmadığını heycanlamadıgı sadece senın ıcın senınle olmak ıstedıgını okurdun dedım yıne aynı seyı soledım.
hersey gayet acık ve net net olan ne bılmıyorum ve korkuyorum
bende net olan tek sey senı sevdıgım ve snınle olmak ıstedıgım yazdım.
arkasından 4 mesaj daha yazdım .
resmen acizce yalvardım ona ve resmen şımarttım ama kaybetmek ıstemıyorm onu ve sımdı o kadar mesaja ısm var dıye mesaj atmış .
bende ısı bıtınce mesaj atmasını rıca ettım
kızlar sız bana yardım edın ben neyapayım nasıl davranayım ılk baslarda o benım pesımden koşuyordu sımdı ben onun pesınden valla cıldırıcam sız bana bı akıl verın
evet onu unutamadığımı duşundu . ustune gıttım cunku yanlış dusunuyordu onu unutamadığımı dusunuyordu ole bısey olmadığı ıcın usteledım bende .rest cekemıyorum ben ona yaaynen kaçan kovalanır mısalı oldu ılk baslarda tam tersıydı . bencede beklemelıyım ama her seferınde dayanamayıp mesaj atıyorum . düşürdükçe dusuruyorum kendımı hıc bole aciz olmamıştım,gururmdan eser kalmadı zaten .
evet onu unutamadığımı duşundu . ustune gıttım cunku yanlış dusunuyordu onu unutamadığımı dusunuyordu ole bısey olmadığı ıcın usteledım bende .rest cekemıyorum ben ona yaaynen kaçan kovalanır mısalı oldu ılk baslarda tam tersıydı . bencede beklemelıyım ama her seferınde dayanamayıp mesaj atıyorum . düşürdükçe dusuruyorum kendımı hıc bole aciz olmamıştım,gururmdan eser kalmadı zaten .
Şimdi ben sana üzülmene değmez bırak mesaj atma dicem ama sen beni tabikide dinlemiceksin çünkü içinde aşk ve suçluluk duygusu var anlıyorum :) yüzyüze görüşmeyi deneyin ama fazla üstüne düşme çünkü senin hiç bir suçun yok bunun bilincinde ol. Ne onu şımart ne kendini ezdir orta kararda bi konuşma yap yüzyüze. Benim elimde olsa; 'msj bile atma seni tanımıyomu böyle yargılıyo, insan kendi suçlarını görür önce, ben ilgisizim demiyoda bide trip atıyo salla gitsin ' derim ama baştada söylediğim gibi dinlemezsin ve seviyosun anlıyorum, umarım seni üzmesine izin vermezsin.
gururumdan eser kalmadı demişsin çok üzüldüm bende bayan olarakister dinle ister dinleme bu şekilde devam edersen çok ama çok üzülürsün kendimden biliyorum. Bana soğuk davrandığında bile nefes alamıyacak gibi olurdum meğerse hepsi takıntıymış :) hobiler edin kendini başka şeylerle meşgul et,sürekli onunla uğraşma derim.
ahh ahh bizim zaafımız bu cekemiyoruz kendimizi onlar gibi.kız evi naz evi derler bir de.bu devirde kızlar değil erkekler nazlı.neyse düzelir bence aranız.bir adım atsa sana diyeceğim konus anlat ama beklemede kal su an cünkü elinden geleni yapmıssın.
Arkadaşım,
Kendimi erkek arkadaşının yerine koydum, ben de olsam üzülür, kırılırdım. Sen mesajlara ama sonunda onu ne kadar sevdiğimden bahsettim, ötekiyle asla bir şey olmayacağını anlatmaya çalıştım diye bakabilirsin. Ama işte o mesajlarda eski sevgilinin adı geçiyor ya, o senin gibi objektif bakamaz istese de. Al karşına, onu ne kadar sevdiğini değer verdiğini anlat. Fazla da eskisi zaten şöyleydi böyleydi deyip mevzusunu açma. Eski erkek arkadaşına karşı hiç bir duygu taşımadığını belirt ve mevzuyu kapat. O da sakinleşince normale dönecektir.
6 -7 aydır bırlıkteyız . hepınızın fıkrı gerı cekılmemde pekı hersey daha kotu olursa. yanı bu rahatlık onu rahatsız etmezse :S erkek arkadaşım cok kıskanç bıde onu unutamadığımı dusununcede takılı kaldı . konuştuğum arkadaşım yenı tanıştığım bırıydı hal ole oluncada konuşuldu.dedıgınız gıbı gerek yok zaten konusmuyormda ama arkadaşla tanışma evresınde konusu açıldı ve konuştukne kadrdır berabersnz?biraz geri çekin kendinizi ben erkek arkdaşnzn bu konuda bu kadrda takılı kalmasnı anlamadm .iş bitmiş gitmiş.Ama arkdaşlarnzla bu konuyu knşmamaya da özen göstern lütfn.Ne gerek var artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?