ne yaptım ben :((((

kız remen duzgun yazmış yaa nesı var gayet anlasılıyr sadece uzun okadar:) face sıfresını verıyoruz cok yanlış onunkını bılmek ıcınde bızde verıyoruz amaç o zaten yoksa oda vermez... bırde eskı sevgılı gecınce lafta antenler ıyıce çıkmıştır bence kesın eskı sevgılınden bahsettın dıye o sana bozuk atıyordur dıger turlu kızmazdı bence ne yap ugrasma cunku kendımden bılıyorum adam ıstemıyosa yapacak hıc bısey yok ağzınla kus tut ıstersen bırde face sıfresını degıstır meraktan çatlasın kesın gerı donuşu olur neden degsıtırdın falan sende sanane dersın:)

aynen cnm aslında yazarak kendımı cok güzel ıfade ederım ama bu gıbı durumlarda degıl, bole durumlarda elım ayağım bırbırıne dolanıyor ve bır çuval ıncırı berbat edıyorum.ona yazdığım mesajları solece ozetleyeyım cnm sana

kıskanmaması gerektirecek bı cümle kullanmadığımı soledım , ben senı sevıyorum ve senınle mutlu olmak ıstıyorum dedım , eger benım sevgimden en ufak bı suphen varsa benı oldur daha ıyı dedım ve onun ıcın nelerı göze aldıgımıda cok ıyı bıldıgını soledım ve bole davranmamasını anlamadığımı soledım ve en sonda emınım doğru düşünceye ulaşırsın ve ıstedıgı herseyede razı olduğumu soledım (bunu yazmasam ıyımıs ama o panıkle yazdım) onu gerçekten sevdıgımı ve umarım bunun farkında olduğunu soledım ve aptal asık olmaktanda gocunmadığımı ve onsuzken nefes alamadığımı falan yazdım . (sanırım cok şımarttım )
mesaja cevap atmayınca bıseyler solemesını rıca ettım ve ağzından çıkacak tek bı kelimeye baktığımı cehennemım olmamasını soledım
oda ısım var dedı ben ole yazınca

bende ısın bıtınce mesajını bekliyorum dedım ve hala bekliyorum , yorum senın cnm

ya valla rahatlıkmış face in olmaması yok o kim bu kim onu niye ekledin taaa 2010 da şunu yazmışsın kime yazmıştın şunu engellemişsin niye bunalmıştım artık

Ben de aramıyorum artık facei unuttum yüzünü nasıl bir şeydi o yeniyo muydu

Bence seninki soruyosa iyi o zaman düzelttiniz inşallah?

face kapanınca düzeldi ya biz bi ara çok sorun yaşadık her gün ağlıyodum nerdeyse sürekli beni terk ediyodu gerçi daha geçen çarşamba yine terketti ama bi şekilde barışıyoruz işte

Kesinlikle totosu kalkmış adamın tatlım kendini suçlu hissettiğini anlamış onu kullanıyor ama ben anlıyorum seni bu hataları ben de yaptım ama ne zaman sakin, soğukkanlı olmayı öğrendim o zamandır eşim benim peşimde koşuyor

Sen ben üstüme düşeni yaptım diyorsan daha yanarım, nefes alamam vs demeye gerek yok işten çıkınca da yazar mısın demişsin zaten bir sevgili olarak onun bunları bilmesi lazım ama çok da özelinizi açma arkadaşlarına belki buna bozulmuştur geçmişten ziyade

face kapanınca düzeldi ya biz bi ara çok sorun yaşadık her gün ağlıyodum nerdeyse sürekli beni terk ediyodu gerçi daha geçen çarşamba yine terketti ama bi şekilde barışıyoruz işte

Ay aman bozulmasın mutluluğunuz

benm facemde 16 kışı falan eklı 2 -3 tane bayan arkadaşım, sevgılım ve aılem eklı o yüzden vermekte bı cekınce gormedım ,dertleşme seklınde gelısmedı olay durduk yere neden eskı sevgılımı yad edeyımkı , arkadaşım merak ettı neden ayrıldınız gıbısınden bende anlattım olan bu , yanı ıkısını kıyaslamadım ,ılıskımı cekıstırmek ıcın buraya yazmadım derdımı paylaşmak ve ne yapmam gerektıgıne daır bı fıkre ulaşmak ıcın burda paylaştım, tsk ederım yorumunuz ıcın

ben kapattım ama erkek arkadaşım kapatmadı dolayısıyla sürekli açık veriyor vur allahım vur ondan sonra
uzun bı sure bende gırmıyordum acıktı o benm facemden oyun falan oynuyordu ıste dun gırdım ole konuşuldu falan , ama ıslerın bu hale gelıcenı bılsem ağzımı açmazdım o konuda
Ben de kapadım valla onunki zaten kapalıydı oh rahatız artık

ya valla rahatlıkmış face in olmaması yok o kim bu kim onu niye ekledin taaa 2010 da şunu yazmışsın kime yazmıştın şunu engellemişsin niye bunalmıştım artık
bızım ılk defa bole bı sorun oluyor face yüzünden, yanı ne o benı ole bunaltı nede ben onu , sorun facede degıl orda mesajlarda okudukları
ılk basta bıraz kotuydu cnm yazım :26nce kendısı verdı sıfresını ben bı sure vermedim sonra,bısey oldu bende ona verdım ılıskının basından berı var bırbırımızde sıfrelerımız , ama benım onun facesıne gırmıslıgım yok dıyebılırım o gır deyıp bıseyler baktırmadığı surece gırmedım , face sıfremı degıstırısem ıyıce hey heylenır sankı gızledıgım sakladığım bısey varmı gıbı olur , benımle konuşsun olumlu yada olumsuz razıyım ama yeterkı konuşsun benımle güzel o doksun ıcını , güzelce ben dokeyım ıcımı

benımde ole açıkça duruyordu bı ıse yaramıyordu yanı ama ıste olacağı varmıs
barıştığınıza sevındım cnm, bız ılk defa bu kadar kotu oluyoruz terk ettıgını bıle bılmıyorum sessız kalıyor olece

bıde ben ogrenebılsem ılk basta o koşuyordu ne olduda hersey terse dondu anlamadım . bılmıyorum cnm olabılır ama ıste bozulduğu seylerı benle paylaşmıyor , kendı kendıne halletmeye çalışıyor , cok ayrıntılı bıseyde konuşmadık aslında ama dedıgın gıbı olabılır offf benı affetsınde ben başka bısey ıstemıyorum

Geri dönüş yaptı mı canım sana?

Yorumları okumadım belki konu değişmişitr bilmiyorum
Ama erkek arkadaşının gözunden bakınca ben de aynı şekilde üzülür kırılırdım
Sen bu durumu yüz yüze konuşmalısın içten ve güzel cümleler seçerek.
Mesajla falan daha farklı bunu çok kez yaşadım;yüz yüze çok daha farklı oluyor

hayır cnm yapmadı mesaj atmamak ıcın cok zor duruyorum, gozlerım dolu dolu geziyorum bıraz daha atmazsa koyuverıcem

Aa ama daha çok kısa bir süre oldu 2 gün atmayıverse napıcan şeker
Gel burda destek olur gaz veririz biz sana
Eğer bekleyemem diyorsan iş çıkışına git oturun konuşun bir yerde ama sakin ol, soğukkanlı ol

Son düzenleme:

o zaman yanına gıtmelıyım ama ya benımle görüşmek ıstemezse cevap bıle atmıyor mesajlarıma

kız zaten 2-3 gundur soğuktu bana, kafasında sorunlar vardı ıslerıyle ılgılı uzerıne bu oldu , bı 2 gun mesaj atmazsa ben dayanamam ben atarım , ısten 5 gıbı cıktı eve gıtmıs olmalı suan , ben soğukkanlı olabılırmıyım bılmıyorum , emınım dırek ağlamaya baslarım

o zaman yanına gıtmelıyım ama ya benımle görüşmek ıstemezse cevap bıle atmıyor mesajlarıma

Böyle bir şeyden görüşmek istemez mi sence
Ay biz kadınlar da deliyiz :)
Git git koş git hatta
Zaten sana cevap atması trip yapması bile hala gel bana diyor
Daveti reddetmek olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…