- Konu Sahibi askrhpozitif
bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama e haketmişsiniz biraz. niye eski erkek arkadaşınızı konuşuyorsunuz ki? o konuşsa sizin hoşunuza gider mi? adam görse de görmese de konusu geçecek şey mi o? döner misin dönmez misin vs. ne alaka yani başka bir ilişkinin ortasında. bence hiç bahane uydurmayın kendinizi aklamaya çalışmayın adamı daha da deli edersiniz. özür dileyin zamana bırakın.
ben kendimi koyuyorum erkek arkadaşınızın yerine, bi açıcam bakıcam sohbet bile olsa eski kız arkadaşını övüyor ve ben dönsem bile o dönmez falan diyor, yemin ederim kan çıkar. aşamamış derim yerle bir olurum. siz vahimliğini görememişsiniz. herkes de bi geçer amaan falan demiş, öyle basit göremedim ben mevzuyu kusura bakmasın kimse. benim güvenim sarsılırdı.
ben kendimi koyuyorum erkek arkadaşınızın yerine, bi açıcam bakıcam sohbet bile olsa eski kız arkadaşını övüyor ve ben dönsem bile o dönmez falan diyor, yemin ederim kan çıkar. aşamamış derim yerle bir olurum. siz vahimliğini görememişsiniz. herkes de bi geçer amaan falan demiş, öyle basit göremedim ben mevzuyu kusura bakmasın kimse. benim güvenim sarsılırdı.
Son düzenleme: