• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yaptım ben :((((

bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama e haketmişsiniz biraz. niye eski erkek arkadaşınızı konuşuyorsunuz ki? o konuşsa sizin hoşunuza gider mi? adam görse de görmese de konusu geçecek şey mi o? döner misin dönmez misin vs. ne alaka yani başka bir ilişkinin ortasında. bence hiç bahane uydurmayın kendinizi aklamaya çalışmayın adamı daha da deli edersiniz. özür dileyin zamana bırakın.

ben kendimi koyuyorum erkek arkadaşınızın yerine, bi açıcam bakıcam sohbet bile olsa eski kız arkadaşını övüyor ve ben dönsem bile o dönmez falan diyor, yemin ederim kan çıkar. aşamamış derim yerle bir olurum. siz vahimliğini görememişsiniz. herkes de bi geçer amaan falan demiş, öyle basit göremedim ben mevzuyu kusura bakmasın kimse. benim güvenim sarsılırdı.

Son düzenleme:
sadece ilk msji okuyarak cevap veriyorum
bana kalirsa yüzde yüz sen haksizsin...
bi iliskideysen ondan önce yasadigin iliskiden onun gözü önünde bahsetmen
cok ama cok yanlis bi davranis
niye anlatma ihtiyaci duydun ki? ben bile okurken icinde birseyler kalmis kizin herhalde
ondan bu kadar uzun uzun anlatmis iyi ayrildik, bana dönmez falan diye düsündüm.
ayrica o arkadas dedigin nasil bi arkadas? iliskin oldugunu biliyor
ve sana eski erkek arkadasina döner misin diyor... sacmalik bence...

benim esimin sevgiliyken bu tür yazismalarini görmüs olsam,
veya o benim eski nisanlim hakkinda sohbet ettigimi görse
o gün orda biterdi iliski...
eski eskide kalmistir, iyi veya kötü bitmis... bunu uzun uzun anlatman
senin hala bi yerlerde acik bi yaranin oldugunun göstergesidir...

Ben ona güvenmiyorum diye üzülse benim sevgilim intihar ederdi :52::52: Ben onun yaptığı küçük şeyler yüzünden hadi ayrılıyorum desem çoktan ayrılmıştık. Olur canım böyle şeyler, kendimden söyleyeyim aslında güvensizlik değil. Tabi ki senin onu sevdiğini biliyor. Ama kıskanıyor, senin ondan ayrılmayacağını bildiğinden hıncını da senden çıkarıyordur. Tecrübeyle sabit :9: Ben de sevgilime çok düşkünüm, o da kızınca cevap vermez konuşmaz hatta ayrıldım falan der :D İlk başlarda ben de ayrıldı diye tüm günümü gecemi zehir ediyordum, baktım ki huyu bu artık böyle deyince biraz rahat bırakıyorum üzerine gitmiyorum sonra barışalım mı biliyorum beni çok seviyorsun ayrılmazsıcnmn diyorum barışıp gidiyoruz işte :52: Hiçç üzme kendini düzelir tatlım.
cok saol
Umarim duzelir cnm

niye anlatma ihtiyaci duydun ki? ben bile okurken icinde birseyler kalmis kizin herhalde
ondan bu kadar uzun uzun anlatmis iyi ayrildik, bana dönmez falan diye düsündüm.

kesinlikle ben de bunu dedim biraz önce, imzamı attım altına. yalnız değilim demek ki. herkes sakin ol geçer falan demiş de ciddi bir durum bu aksine.

Canım benim erkek arkadaşım eski sevgilisini konuşsa diye düşünüyorum -düşünemiyorum, çok kıskancım!- çok bozulurdum. O da seni sevdiği için kırılmıştır, üzülmüştür çok doğal. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum inşallah öyle olur. Sıkma canını.

bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama e haketmişsiniz biraz. niye eski erkek arkadaşınızı konuşuyorsunuz ki? o konuşsa sizin hoşunuza gider mi? adam görse de görmese de konusu geçecek şey mi o? döner misin dönmez misin vs. ne alaka yani başka bir ilişkinin ortasında. bence hiç bahane uydurmayın kendinizi aklamaya çalışmayın adamı daha da deli edersiniz. özür dileyin zamana bırakın.

ben kendimi koyuyorum erkek arkadaşınızın yerine, bi açıcam bakıcam sohbet bile olsa eski kız arkadaşını övüyor ve ben dönsem bile o dönmez falan diyor, yemin ederim kan çıkar. aşamamış derim yerle bir olurum. siz vahimliğini görememişsiniz. herkes de bi geçer amaan falan demiş, öyle basit göremedim ben mevzuyu kusura bakmasın kimse. benim güvenim sarsılırdı.
Sordu orda cevapladim. Zaten hakli oldugumu idda etmiyorum haksizligimn bilincindeyim sadece unutamama gibi durum olmadigini ama onun ole dusunmedigini ve onu kaybetmekten korkuyorum. Otelden yaziyorum suan herseye cevap yazamaya bilirim kusura bakmayin

kesinlikle ben de bunu dedim biraz önce, imzamı attım altına. yalnız değilim demek ki. herkes sakin ol geçer falan demiş de ciddi bir durum bu aksine.

arkadasin eski konusunda göz attim biraz... orda hayatinin belkide en büyük hatasi eski sevgilisini affetmemek oldugunu yazmis...
ayrica dikkatimi ceken, buraki yazinizda etme bulma dünyasi eski sevgilime haksizlik ettigim icin su an böyle seyler yasiyorum diye birsey yazmisin arkadasim... hangi erkek icin bu yneilir yutulur birsey?
ben eski sevgilisinin cezasimiyim diye düsünmez mi?

Canım benim erkek arkadaşım eski sevgilisini konuşsa diye düşünüyorum -düşünemiyorum, çok kıskancım!- çok bozulurdum. O da seni sevdiği için kırılmıştır, üzülmüştür çok doğal. Zamanla düzeleceğini düşünüyorum inşallah öyle olur. Sıkma canını.

Bende kiskanirm bende tepki gosteririm cnm. Benim orda o sorulari cevaplamm aptallikti o an ony idrak edemedm basiretim baglandi. Ama onun eskiyi unutamadigimi dusunmesi arada konusuln onca seye ragmen onun icin neleri goze aldigimi bilmesine ragmen ole solemesine uzuldum ve eminim o bnden daha uzgun durumda

Çok büyütülecek bir durum yok bence. Ben de eski erkek arkadaşım hakkında iyi şeyler söylerim. Bazen kıskançlıktan gözüm döner şimdiki sevdiğimin eski kız arkadaşlarına küfürler eder geçerim o da boş ver kötü şeyler söyleme der. Bunlar demek değil ki içinde yara kalmış. Ben bu sevgilimle ilk çıktığımda herkes ayrıl eski erkek arkadaşına dön dedi o da bunu bilir. Benim sevgimden emin olduğu için asla büyük bir sorun yapmadı, kıskandı kızdı söylendi üzüldü ama ben hep onu sevdiğimi gösterdim. Ben de çok kıskancım o da iyi bir şey söylese kızarım ama güvenim kırıldı falan demem. Ben çok şüpheciyim paranoyayım diyorum ama biz mi çok anlayışlıyız ya da çok güveniyoruz birbirimize :9:

Son düzenleme:
E
arkadasin eski konusunda göz attim biraz... orda hayatinin belkide en büyük hatasi eski sevgilisini affetmemek oldugunu yazmis...
ayrica dikkatimi ceken, buraki yazinizda etme bulma dünyasi eski sevgilime haksizlik ettigim icin su an böyle seyler yasiyorum diye birsey yazmisin arkadasim... hangi erkek icin bu yneilir yutulur birsey?
ben eski sevgilisinin cezasimiyim diye düsünmez mi?

Hayatimin en buyuk hatasi:37:mi degilmi blemem o yuzdende orda belki kullandm ama ordaki anlatisum ilk yeni ayrildigimiz zamanlardi evet affedemedm ve iliskimi bitirdim bu karr belki hayatimn haasi belkide en dogru karariydi. Ondan kotu bahsetmem onu unutmadigimi yada yara aldigimi gostermezki dile kolay4-5 sene birbirimizin hayatini paylastik . Eevet bence hayat etme bulma dunyasi .ben sevgilimi ceza olarak gormuyorum orda anlatilmak istedigim sadece sevgilimn bana davrandigi gibi bende bir zamanlar eski arkadasima davranirdm

Çok büyütülecek bir durum yok bence. Ben de eski erkek arkadaşım hakkında iyi şeyler söylerim. Bazen kıskançlıktan gözüm döner şimdiki sevdiğimin eski kız arkadaşlarına küfürler eder geçerim o da boş ver kötü şeyler söyleme der. Bunlar demek değil ki içinde yara kalmış. Ben bu sevgilimle ilk çıktığımda herkes ayrıl eski erkek arkadaşına dön dedi o da bunu bilir. Benim sevgimden emin olduğu için asla büyük bir sorun yapmadı, kıskandı kızdı söylendi üzüldü ama ben hep onu sevdiğimi gösterdim. Ben de çok kıskancım o da iyi bir şey söylese kızarım ama güvenim kırıldı falan demem. Ben çok şüpheciyim paranoyayım diyorum ama biz mi çok anlayışlıyız ya da çok güveniyoruz birbirimize :9:

iyi şeyler söylemek yerin kötü şeyler söylesin demiyorum ben de tabii ki. bence hiçbir şey söylemesin. gereksiz bir sohbet dönmüş çünkü. neden eski ilişkisi konuşuluyor. kim görse buna bozulur. büyütülecek bir durum yerine göre yok ama, eski konularına da bakıldığında sahiden, ya da yansıtılanın aksine bir yara ya da yarım kalmışlık var gibi görünüyor. ben öyle anladım. ben böyle bir şey görsem güvenmeyebilirim hayatımdaki insana. benle beraberken eski defterlerin sohbetini yapması hoşuma gitmeyebilir. erkek yapsa küser herkes de kadın yapınca geçer denince bana biraz çifte standart gibi geliyor. size değil tüm sözüm genel yazıyorum yanlış anlaşılmasın.

iyi şeyler söylemek yerin kötü şeyler söylesin demiyorum ben de tabii ki. bence hiçbir şey söylemesin. gereksiz bir sohbet dönmüş çünkü. neden eski ilişkisi konuşuluyor. kim görse buna bozulur. büyütülecek bir durum yerine göre yok ama, eski konularına da bakıldığında sahiden, ya da yansıtılanın aksine bir yara ya da yarım kalmışlık var gibi görünüyor. ben öyle anladım. ben böyle bir şey görsem güvenmeyebilirim hayatımdaki insana. benle beraberken eski defterlerin sohbetini yapması hoşuma gitmeyebilir. erkek yapsa küser herkes de kadın yapınca geçer denince bana biraz çifte standart gibi geliyor. size değil tüm sözüm genel yazıyorum yanlış anlaşılmasın.

Eski konularına bakmadım canım, bir de tam olarak neler yazdı sohbet esnasında bilmiyoruz tabi. Ben dönsem de o dönmez lafı ağırına gitmiştir ama ortada hemen kırılacak bir güven de olmamalı. Kıskanabilir, kırılabilir, tavır yapabilir ama güvenim kırıldı hadi ayrılalım da mantıklı değil sanki. Ha ama dediğin gibi normalde de sevgilisi hissediyorsa eski erkek arkadaşına dair içinde yara olduğunu bu kadar büyütmesi az kalır.

bahsedilmesi demissiniz tek bir konumda bahsettim oda dunku actigim konuda zayiflama seruvenim diye cunku olay onunla ilgili olarak basladi ve orda ki o yaziyi okuyan arkadasimda merak ettigi seyleri sordu ve cevapladm ayrildiktn sonra ilk defa biriyle bahsi gecti oda gecmez olaydi, butun huzurumu kacirdi zatwn.yani devamli eski sevgilim hakkinda yakunan biri degilmn lutfen yakincak kadar icimde sevgi kalsaydi onca senenin hatrina onu gecmiste birakip yeni bir iliskiye baslayip evlilik planlari yapmazdin

bahsedilmesi demissiniz tek bir konumda bahsettim oda dunku actigim konuda zayiflama seruvenim diye cunku olay onunla ilgili olarak basladi ve orda ki o yaziyi okuyan arkadasimda merak ettigi seyleri sordu ve cevapladm ayrildiktn sonra ilk defa biriyle bahsi gecti oda gecmez olaydi, butun huzurumu kacirdi zatwn.yani devamli eski sevgilim hakkinda yakunan biri degilmn lutfen yakincak kadar icimde sevgi kalsaydi onca senenin hatrina onu gecmiste birakip yeni bir iliskiye baslayip evlilik planlari yapmazdin

ben sizin duygularınızı bilemem elbette ama ayrılmaya kadar götürüp fırtınalar koparmak değil ciddiyetten kastım da hafif bir konu da değil, kırılabilir. hepimiz neler bırakıyoruz geride bazen kendimiz bile ne kadar bıraktığımızı bilemeyebiliyoruz. ben hala bir şekilde o konunun dönmesini yadırgayarak bir cevap yazdım. aslı daha başka olabilir elbette sizin hayatınız, sizin ilişkiniz. ben kırılırdım ne şekilde ne sebeple geçmiş olursa olsun. tek demeye çalıştığım bu özetle.

Eski konularına bakmadım canım, bir de tam olarak neler yazdı sohbet esnasında bilmiyoruz tabi. Ben dönsem de o dönmez lafı ağırına gitmiştir ama ortada hemen kırılacak bir güven de olmamalı. Kıskanabilir, kırılabilir, tavır yapabilir ama güvenim kırıldı hadi ayrılalım da mantıklı değil sanki. Ha ama dediğin gibi normalde de sevgilisi hissediyorsa eski erkek arkadaşına dair içinde yara olduğunu bu kadar büyütmesi az kalır.

Donsem o donmez lafi orda bi dunya yazilanseylerin arasindan bnm erkek arkadasimin cimbizla cekip aldigi bi cumle yani., hani hepimiz uzun uzun cumleler kurariz ama icinden sadece 2 kelimeyi alir ve goruruz o misal. Normalde hissetirmeye gelirsekte hissetirdin derse yalan soler onunlayken hicbir zamn baskasini dusunmedim, ve hicbir tavrimlada bunu yapmadim hale her yanina gittimde heycanlanirim ve hep kendimi begendirmek icin saatler ugrasirim onun icin herseyime ozenir dikkat ederinm, yanliz yasadigi icin yemkle arasi olmadigi icin sevdigi yemekleri kendim yapar gotururum yani onu o dusunceye itecek hicbirsey yapmadm

Ben erkek arkadaşınıza hak verdim..
Eski sevgili için; "Ben dönsem bile, o dönmez." demek, devamı ne olursa olsun şu anki ilişkiyi bitirir..

.
ben sizin duygularınızı bilemem elbette ama ayrılmaya kadar götürüp fırtınalar koparmak değil ciddiyetten kastım da hafif bir konu da değil, kırılabilir. hepimiz neler bırakıyoruz geride bazen kendimiz bile ne kadar bıraktığımızı bilemeyebiliyoruz. ben hala bir şekilde o konunun dönmesini yadırgayarak bir cevap yazdım. aslı daha başka olabilir elbette sizin hayatınız, sizin ilişkiniz. ben kırılırdım ne şekilde ne sebeple geçmiş olursa olsun. tek demeye çalıştığım bu özetle.

O hikayeyi anlatabilmm icin oralari yoksayamazdm.konunun gecmesine engel olabilirdim ama olayi bu boyutta dusunup akil edemedm o anda.hepimizn safligi tutar ole bi andi bnm icin kirilma konusunda hem fikirz ben olsam bende kirilirdim ama herseyide bir kalemde silip atipta guveni bi kalemde yikamamki .guven kolay kazanilan yada duyulan birsey degil

Donsem o donmez lafi orda bi dunya yazilanseylerin arasindan bnm erkek arkadasimin cimbizla cekip aldigi bi cumle yani., hani hepimiz uzun uzun cumleler kurariz ama icinden sadece 2 kelimeyi alir ve goruruz o misal. Normalde hissetirmeye gelirsekte hissetirdin derse yalan soler onunlayken hicbir zamn baskasini dusunmedim, ve hicbir tavrimlada bunu yapmadim hale her yanina gittimde heycanlanirim ve hep kendimi begendirmek icin saatler ugrasirim onun icin herseyime ozenir dikkat ederinm, yanliz yasadigi icin yemkle arasi olmadigi icin sevdigi yemekleri kendim yapar gotururum yani onu o dusunceye itecek hicbirsey yapmadm

Canım seni anlıyorum ben. Dediğin gibi hiç bir davranışında yokken her şeyi bitirmek saçma geldi bana. ben dönsem dahi o dönmez demek, artık imkanı yok demenin kötü bir şekli olmuş. Tepki vermeli muhakkak ama her şey bitti yanlış. Sen gönlünü almaya çalış siniri geçince düzelir canım.

bende herseyın bttıgını ve ole gerı dönme gıbı bır seyın olamayacağını ,hatta dedım kı ben dönsem bıle onun donmeyecegını cunku cok net olarak herseyı bıtırdıgımıı anlattım( ben asla dönme ıstegım gıbı bısey yok yanlış anlaşılmasın)
bu sözunzden dolayı haklı dıyorum.ben bıle sankı cocugu unutamamıssınız gelse anında gıdıcekmıssınız ve sankı yalnız kalmamak ıcın sevgılınızle cıkıyormussunuz gıbı anladm.bı erkek olarak neler kurmustur kım bılır.sızı sevıyokı bence bekleme modunda karar vermeye calısıyo bence ayrılsammı devam etsemmı dıye sevmese dırek ayrılırdı.sevıyosan eger onu sevdıgıne ınandırmalısın.sen hatalısın.eskı sevgılın bıttıyse nıye dertlesıyosunkı bıttı konusmayalım suankı sevgılım önemlı kısmet degılmıs o olmadı eskıyı bıraktım bn deseydın arkadasına.sımdı dertleseyım derken dert oldu sıze eskı.herseyın hayırlısı olsun sızın ıcın ama bnce bu fırtına öncesı sessızlık bu ıs bıttı gıbı.

Canım seni aunlıyorum ben. Dediğin gibi hiç bir davranışında yokken her şeyi bitirmek saçma geldi bana. ben dönsem dahi o dönmez demek, artık imkanı yok demenin kötü bir şekli olmuş. Tepki vermeli muhakkak ama her şey bitti yanlış. Sen gönlünü almaya çalış siniri geçince düzelir canım.

Umarim cnm evet ole oldu cok buyuk bi gaf oldu benim icin. Su isiyle ilgili sikintisida bi duzelse daha iyi anlayacagiz birbirmizi. Morali bozuktu bide ustune bunlar olunca, cok tsk ederim cnm beni anladigina ve sakince yanimda olduguna

Back
X