- 17 Ocak 2020
- 28.134
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
Sizden ne eskisine köy olurArkadaşlar yıllar önce 3 yıllık bir ilişki yaşadım. Onun uğruna şehir değiştirdim yanına tayin istedim. Ama olmadı anlaşmazlık kavga dövüş saçma sapan kıskançlıklar vs ayrıldık. Yaklaşık 4 senedir ayrıydık. Başkaları İle de denedim. Kendimi kandırdım. Ama kimseyi yerine koyamadım herkeste onu aradım mutlu olamadım. Şu anda da bir erkek arkadaşım var . Bir dönem ayrı kalmıştık. Bana yanlış yaptı tartışmada sinirlenip hakaret küfür etti ve ayrıldık. 5-6 ay kadar ayrı kaldık. Çok pişman oldu çok yalvardı. Ben de O süreçte tekrar eskisiyle görüştüm. Ama olmuyor yapamıyoruz. Yine ayrıldık. Sevgilim yine yalvar yakar aylarc uğraştı ve bir şans daha verdim geçen günler hatrına. Ama anladım ki ben eski sevgilimi unutamamışım. Olmuyor. Silemiyorum. Ama beraber de yapamıyoruz. İlerlemiyordu ilişki. Bi sonuç varmıyordu. Kestim attım o yüzden. Ama unutamıyorum. Şuanki erkek arkadaşım ayrı olduğumuz süreçte başkasıyla görüştüğümü biliyor çok detaylı değil ama. Hak ettim Dedi. Düzelticem herşeyi vs dedi kapımda yattı günlerce barıştık. Bir daha asla bana hata yapmadı. Ben de zamanla Düzelirim unuturum kırgınlığı diye düşündüm ama sanırım çok geç. Benim aklım ötekinde kalmış. sevgilimle ayrı kaldığımız o süreçte onunla görüştüğüm dönemi özlüyorum onu özlüyorum. Olur mu olmaz mı bilmiyorum yine ama yok yerini kimse tutmuyor. Onunla olmak mantıklı değil. Ama Sizce napmalı ? Aşka yenilip ona mı gitmeli yoksa mantığımla şuanki erkek arkadaşım yaptı hata bedelini ödedi herşeyi silip devam edeyim diyip mantığımla mı hareket etmeliyim napmalıyım kafam çok karışık
Ne yeni sevgilinize kasaba olur