ne yaptın baba

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,

ben bugun babam annemi aldatigini ögrendim, annem billmiyor bunu. cok kötugu nasil kötu bisey allahim. anneme söylesem olmaz söylemezem olmaz. ne yapmam lazim kardeslerimde ögrenmis internetde bi kadinla. annem cok uzuluru cok kötu olur, annemi öyle görmeye daynamam ne yapmam lazim kime gittip söylemem lazim billmiyorum lft yardim edin...
sok dayim hala inanamiyorum babam öyle bisey yapdigina anneme. cok kötu bisey

Kardeşlerinle beraber konuşmayı dene utanacak birşey yok sizin açınızdan o utanmıyor da siz neden utancaksınız ki

bence de karşısına geçip konuşup neden utanıyosunki o yapmaya utanmıyoda... hemen konuş bence öncelikle bi uyar böle olmaz de bitir de biterse annene bence hiç bişi söleme yani annenin çok çok kötü olacağını düşünüyosan yani bence konuş herşeyi ona göre yap daha sonra Allah kolaylık versin

bence de babanla konuş önce.
ama annenizin de haberi olmalı diye düşünüyorum.
yarın öbür gün bunu sizin bilip kendisine söylemediğinizi öğrenirse daha üzücü olur bence.

Bence olayları annen üzülecek olsa bile direk ona havale et...sonuçta birşeyi bilmiyor olmak onun olmadığı anlamına gelmiyor...bilse de bilmese de aldatılıyor yani.çok kötü zor bi durum ama malesef bence en doğru olan annene havale etmen...

Arkadaşlar haklı diye düşünüyorum ben.

Ne olursa olsun konuyu babandan önce annenle paylaşmalısın ki kadıncağız daha fazla kandırılmasın ...

Annen üzülcek diye söylemiyorsun ama kandırılmaya devam mı etsin bu şekilde de böylesi daha mı iyi..

bence hatırı sayılır bi büyüğüe anlat durumu, amcaların yada dayılarından birine. güvendiğin ağzı sıkı, aklı başında olan.
hem sen böylelikle babanla yüz göz olmazsın, çünkü evlat içinde baba içinde kötü bi durum bu. ilerde ne olacağı belli olmaz.

bence de çok mantıklı bi yol.Sonuçta evlat olarak babanla yada annenle bu konuda konuşman hoş olmayabilir, yada olayın seyri değişebilir.En doğrusu bi aile büyüğünün müdahalesi.Sanki yazışmaları gören oymuş gibi yapıp, babanla konuşmalı.Eğer annene anlatılması gerekiyorsa, yine bu işi o kişi yapmalı.Çok zor bir durum,Bir evladın buna şahit olması, bu yükü taşıması çok zor.Umarım babanız yanlışından döner ve doğru yolu bulur.

Bence üçüncü kişileri hiç karıştırma. Kardeşlerinle bir babanızı karşınıza alıp konuşun. Annemin duymasını istemiyoruz, üzülmesin diye ama bu halin devam ederse anneme söyleyeceğiz, annemize de biz bakarız, tercihini yap yolunu çiz deyin. Çocuklarını karşısında görürse utanıp geri adım atabilir. Baktınız olmuyor o zaman bir aile büyüğü konuşsun. o da olmazsa annenize söyleyin. Ama bu konuşma sırasında ve sonrasınd net bir şekilde babnıza tavrınız koyun.

evet.. bencede edanaz arkadaşın dediği gibi yapın.. sizden utanır belki..

anneniz böyle birşeyi öğrenince boşanırmı? az çok bilirsiniz.. eğer boşanmaz ise, bu olayı kaldıramaz, unutamaz, hazmedemez..çok zor günler geçirir..ama anında babamı kapı dışarı eder, boşanır diyorsanız anlatın..yoksa kesinlikle anlatmayın...lmaz:

Baban utanmıyorsa böyle şeyler yapmaya sen niye karşısına çıkıp söylemeye utanıcaksın ki?
O utansın ayıbından!
Babanla konuş ve sonrada annenle konuş..
Aldatıldığını bilmeden yaşamasına izinmi vericeksin annenin?
Yazık değil mi o kadına...

Üçüncü kişileri karıştırman doğru olmayabilir zannımca olay daha da büyür

Zaten ilişkiye akrabalar felan girdi mi vay o ilişkinin haline artıkın..

İşler iyice sarpa sarar ...Baban utanması gerekiyor sen değil.

O yüzden önce annenle paylaş sonra babanla ailece oturup konuşun derdi neymiş anlatsın

anneye söylendiği zaman anne boşanmalı.. anne bilir ve boşanmazsa, adam yüz bulur.. annenin ne tepki vereceğini bilmiyoruz..

en iyi arkadaş bilir.. anne boşanamam bu saatten sonra derse, ne olacak? paranoyak olup çıkacak, kaldırmaya çalışacak ama belkide psikolojisi altüst olacak..

iyi düşünülmeli..

önce baba ile konuşulmalı..

Babayla konuştuğu zaman da babası ne diyecek.

Yok sen yanlış anladın siz çocuksunuz aklınız ermez bu işlere annenize birşey söylemeyin yok öyle birşey diye inkar yoluna gidecek.

Babasının haberi yokken internetteki delilleri göstersinler annelerine o zaman inkar edemez

babayla konuşun derken, ah babacım demeyecekler.. delilleriyle gidecekler, ve tehdit edecekler, birdaha olursa yine buluruz ve annemizi alır gideriz diyecekler..

anneye ilk başta söylemeyin dememin sebebini anlamadınız galiba..

burda ne kadar okuduk.. aldatılan ama mecburen yada mecbur olmadan eşinden boşanmayan, ama travması hala geçmeyen kadınları..

anne boşanmak istemezse, ki bu yaştan sonra boşanamam diyecektir eminim, nedense içime öyle doğuyor diyeyim yada.. kadın yıkılır...

ha annem boşanır , çekmez daha derse anında söylesin..

Evet burda haklısın olay biraz da anneye bağlı tabiki.

Dediğin gibi annesini az çok tanıyordur konu sahibi arkadaş böyle bir durumda nasıl davranacağını az çok kestirebiliyordur yani.

Eğer annesi affetmezse bundan eminse arkadaş annesine söylesin,yok annesi boşanmayacak gibiyse tahminince hiç konuyu açmasın bile çünkü hayatı zehir olur
kadıncağızın valla...

Aynı evde aldatıldığını bile bile yaşamaya devam etmek çok güç olur onun için.

karşısına çıkar çatır çatır söylerim............ya kendine çeki düzen ver yada annem herşeyi öğrenir derim...devam ederse tavrına anneme söylerim ! babam dahi olsa kimse kimseyi enayi yerine koyamaz koydurtmam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…