- Konu Sahibi TATLIM1988
-
Belki bir yanlışlık vardır.
Babanla konuşmalısın
bence hatırı sayılır bi büyüğüe anlat durumu, amcaların yada dayılarından birine. güvendiğin ağzı sıkı, aklı başında olan.
hem sen böylelikle babanla yüz göz olmazsın, çünkü evlat içinde baba içinde kötü bi durum bu. ilerde ne olacağı belli olmaz.
Bence üçüncü kişileri hiç karıştırma. Kardeşlerinle bir babanızı karşınıza alıp konuşun. Annemin duymasını istemiyoruz, üzülmesin diye ama bu halin devam ederse anneme söyleyeceğiz, annemize de biz bakarız, tercihini yap yolunu çiz deyin. Çocuklarını karşısında görürse utanıp geri adım atabilir. Baktınız olmuyor o zaman bir aile büyüğü konuşsun. o da olmazsa annenize söyleyin. Ama bu konuşma sırasında ve sonrasınd net bir şekilde babnıza tavrınız koyun.
anneye söylendiği zaman anne boşanmalı.. anne bilir ve boşanmazsa, adam yüz bulur.. annenin ne tepki vereceğini bilmiyoruz..
en iyi arkadaş bilir.. anne boşanamam bu saatten sonra derse, ne olacak? paranoyak olup çıkacak, kaldırmaya çalışacak ama belkide psikolojisi altüst olacak..
iyi düşünülmeli..
önce baba ile konuşulmalı..
Babayla konuştuğu zaman da babası ne diyecek.
Yok sen yanlış anladın siz çocuksunuz aklınız ermez bu işlere annenize birşey söylemeyin yok öyle birşey diye inkar yoluna gidecek.
Babasının haberi yokken internetteki delilleri göstersinler annelerine o zaman inkar edemez
babayla konuşun derken, ah babacım demeyecekler.. delilleriyle gidecekler, ve tehdit edecekler, birdaha olursa yine buluruz ve annemizi alır gideriz diyecekler..
anneye ilk başta söylemeyin dememin sebebini anlamadınız galiba..
burda ne kadar okuduk.. aldatılan ama mecburen yada mecbur olmadan eşinden boşanmayan, ama travması hala geçmeyen kadınları..
anne boşanmak istemezse, ki bu yaştan sonra boşanamam diyecektir eminim, nedense içime öyle doğuyor diyeyim yada.. kadın yıkılır...
ha annem boşanır , çekmez daha derse anında söylesin..
yok msnde yasdigin seyler bilgisayar kayid ediyor yazdiklarini okudum, ben karsisina cikip utanirim söylemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?