• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaşadım ben şimdi?

Durun düzgün yazayım ehehe. Uyuyormuş, ben tabi hevesli falan açmadım telefonu burada aradııığğ diye size deliriyorum :KK70: Bin kere özür diledi, bir kere aradığım için. Ben de "2 gündür haber alamadım yaşıyor musun yahu?" falan dedim. Sessizlik oldu, "Arasam daha iyi mi olurdu?" dedi. Ben de "Bilmem, genelde sen arıyordun ya alıştırdın sanırım beni" dedim güldüm. "Bana kızgın değil misin?" dedi. "Kızgın olmam mı gerekiyordu?" dedim. "Beni bir daha görmek istemediğini sandım" dedi. (Dediğiniz doğruymuş cidden benim nadanlığımdanmış :110:)

Ben de "Hayır öyle şey mi olur? Ben afalladım sadece, beklemediğim bir zamanlamaydı" dedim. "Kendimi tutamadım, çok özür dilerim." dedi; "Yeni bir ilişkiden çıktığını biliyorum, buna saygı da duyuyorum. Ama böyle arkadaş gibi de davranamıyorum, hislerim çok yoğun. Sende durum böyle değilse saygım sana her zaman sonsuz, benimle aynı yoğunlukta hislerin olmayabilir, beni sevmiyor da olabilirsin" dedi. "Dur dur, bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil" dedim. Akşam yemeği için sözleştik. Hadi bakalım. :olamaz:
Yüzümde gülümsemeyle okudum çok hoş :)) aradığın iyi olmuş bak. Fön çektir tabii ki ;)

Nooption Nooption ver düğün müziğini bacım, hemen bir gelinlik ve damatlık bulmamız lazım, ben kına ve nikah işini hallederim, nikah şahitleri kim olacak, ay düğünde ne giyeceğiz :KK70:

Astoria Astoria kabul ediniz biz yine haklı çıktık:KK14:

Ay siz gelirseniz direkt nikah şahidi, aşağısı kurtarmaz ehehe. Noop'u nedimem yapıciim.

Astoria Astoria
Ben acık geç ggeldim ama geçerli bahanem var
Diş çıkaran bi tosbik
Ya ne güzel heyecanlar bunlar astorıa her anın tadını çıkar
Kız kardeşimin randevusu varmış gibi heyecanlandım ama dalgama kapılma sen :))
Fön çektir
Sade ama şık giyin
Her zamanki halinmiş gibi pek özenmemiş gibi ama saatlerce mesai harcanmış doğal şıklık :))

Astoria Astoria
Ben acık geç ggeldim ama geçerli bahanem var
Diş çıkaran bi tosbik
Ya ne güzel heyecanlar bunlar astorıa her anın tadını çıkar
Kız kardeşimin randevusu varmış gibi heyecanlandım ama dalgama kapılma sen :))
Fön çektir
Sade ama şık giyin
Her zamanki halinmiş gibi pek özenmemiş gibi ama saatlerce mesai harcanmış doğal şıklık :))

Oyy mıncırırım o tosbiği ben, bir an evvel çıkarsın da kurtarsın annesini :)

Ya siyah kemerli bir tulumum var kolsuz, kemeri siyah-altın rengi detaylı. Belime güzel oturuyor, paçaları bol ama çok bol değil. Altına önü açık ince topuklu ayakkabılarımı giyeyim diyorum. Minik bir siyah çantayı da omzuma asarım. Saat takarım, küpe takar mıyım takmaz mıyım bilmiyorum. Saçlarımı doğal dalgasıyla bırakacağım, fön çektir mi diyorsun? Çok mu özendim gibi olur? :olamaz:

Back
X