Durun düzgün yazayım ehehe. Uyuyormuş, ben tabi hevesli falan açmadım telefonu burada aradııığğ diye size deliriyorum

Bin kere özür diledi, bir kere aradığım için. Ben de "2 gündür haber alamadım yaşıyor musun yahu?" falan dedim. Sessizlik oldu, "Arasam daha iyi mi olurdu?" dedi. Ben de "Bilmem, genelde sen arıyordun ya alıştırdın sanırım beni" dedim güldüm. "Bana kızgın değil misin?" dedi. "Kızgın olmam mı gerekiyordu?" dedim. "Beni bir daha görmek istemediğini sandım" dedi. (Dediğiniz doğruymuş cidden benim nadanlığımdanmış

)
Ben de "Hayır öyle şey mi olur? Ben afalladım sadece, beklemediğim bir zamanlamaydı" dedim. "Kendimi tutamadım, çok özür dilerim." dedi; "Yeni bir ilişkiden çıktığını biliyorum, buna saygı da duyuyorum. Ama böyle arkadaş gibi de davranamıyorum, hislerim çok yoğun. Sende durum böyle değilse saygım sana her zaman sonsuz, benimle aynı yoğunlukta hislerin olmayabilir, beni sevmiyor da olabilirsin" dedi. "Dur dur, bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil" dedim. Akşam yemeği için sözleştik. Hadi bakalım.