Kapak olsun olmaz bu is diyenlere:)) ne dedi ne dedi?ARADIIIIIIIIĞĞĞĞ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapak olsun olmaz bu is diyenlere:)) ne dedi ne dedi?ARADIIIIIIIIĞĞĞĞ
Durun düzgün yazayım ehehe. Uyuyormuş, ben tabi hevesli falan açmadım telefonu burada aradııığğ diye size deliriyorumBin kere özür diledi, bir kere aradığım için. Ben de "2 gündür haber alamadım yaşıyor musun yahu?" falan dedim. Sessizlik oldu, "Arasam daha iyi mi olurdu?" dedi. Ben de "Bilmem, genelde sen arıyordun ya alıştırdın sanırım beni" dedim güldüm. "Bana kızgın değil misin?" dedi. "Kızgın olmam mı gerekiyordu?" dedim. "Beni bir daha görmek istemediğini sandım" dedi. (Dediğiniz doğruymuş cidden benim nadanlığımdanmış
)
Ben de "Hayır öyle şey mi olur? Ben afalladım sadece, beklemediğim bir zamanlamaydı" dedim. "Kendimi tutamadım, çok özür dilerim." dedi; "Yeni bir ilişkiden çıktığını biliyorum, buna saygı da duyuyorum. Ama böyle arkadaş gibi de davranamıyorum, hislerim çok yoğun. Sende durum böyle değilse saygım sana her zaman sonsuz, benimle aynı yoğunlukta hislerin olmayabilir, beni sevmiyor da olabilirsin" dedi. "Dur dur, bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil" dedim. Akşam yemeği için sözleştik. Hadi bakalım.![]()
Cok sevindim adina...bahane sunmadi en azından,cekinmiş sadece...ay hadi hayırlisiÇok heyecanlıyııığğmm.
Ben de dün gece gördüm konuyu birşey yazmaya elim gitmemişti:/Durun düzgün yazayım ehehe. Uyuyormuş, ben tabi hevesli falan açmadım telefonu burada aradııığğ diye size deliriyorumBin kere özür diledi, bir kere aradığım için. Ben de "2 gündür haber alamadım yaşıyor musun yahu?" falan dedim. Sessizlik oldu, "Arasam daha iyi mi olurdu?" dedi. Ben de "Bilmem, genelde sen arıyordun ya alıştırdın sanırım beni" dedim güldüm. "Bana kızgın değil misin?" dedi. "Kızgın olmam mı gerekiyordu?" dedim. "Beni bir daha görmek istemediğini sandım" dedi. (Dediğiniz doğruymuş cidden benim nadanlığımdanmış
)
Ben de "Hayır öyle şey mi olur? Ben afalladım sadece, beklemediğim bir zamanlamaydı" dedim. "Kendimi tutamadım, çok özür dilerim." dedi; "Yeni bir ilişkiden çıktığını biliyorum, buna saygı da duyuyorum. Ama böyle arkadaş gibi de davranamıyorum, hislerim çok yoğun. Sende durum böyle değilse saygım sana her zaman sonsuz, benimle aynı yoğunlukta hislerin olmayabilir, beni sevmiyor da olabilirsin" dedi. "Dur dur, bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil" dedim. Akşam yemeği için sözleştik. Hadi bakalım.![]()
kapak olsun başka bir şey demiyorum:))
kendimi senin ilişki koçun ilan ediyorum
tam söylediğim gibi ne eksik ne fazla. arsız gibi arasaydı olamzdı zaten..
Cok sevindim adina...bahane sunmadi en azından,cekinmiş sadece...ay hadi hayırlisi
Digerini de çöpe at![]()
Ben de dün gece gördüm konuyu birşey yazmaya elim gitmemişti:/
Hoh, çok şükür dedim şimdi.
Hadi inşallah denebilir artık![]()
Haydi hayirlisi bakalim.. Umarim her sey guzel olur, duzgun biridir.
Diger konunu da okudum haberim var. Belki de tevafuk bu. Yolun acik olsun..
Saçlarında dalga varsa senin,köpükle yap,kabart..bombeli falan olsun benceEn baştan dediğin çıktı cidden :) Ne giyeyim ya, elim ayağıma dolaştı şimdiden. Fön mü çektirsem oyy.
En baştan dediğin çıktı cidden :) Ne giyeyim ya, elim ayağıma dolaştı şimdiden. Fön mü çektirsem oyy.
Zaten mesaj atmadım hiç geri. Atmayı da düşünmüyorum, yallah ablasına.
İnşallah hayırlısı olsun, çok teşekkür ederim. :)
Durun düzgün yazayım ehehe. Uyuyormuş, ben tabi hevesli falan açmadım telefonu burada aradııığğ diye size deliriyorumBin kere özür diledi, bir kere aradığım için. Ben de "2 gündür haber alamadım yaşıyor musun yahu?" falan dedim. Sessizlik oldu, "Arasam daha iyi mi olurdu?" dedi. Ben de "Bilmem, genelde sen arıyordun ya alıştırdın sanırım beni" dedim güldüm. "Bana kızgın değil misin?" dedi. "Kızgın olmam mı gerekiyordu?" dedim. "Beni bir daha görmek istemediğini sandım" dedi. (Dediğiniz doğruymuş cidden benim nadanlığımdanmış
)
kapak olsun başka bir şey demiyorum:))
kendimi senin ilişki koçun ilan ediyorum
tam söylediğim gibi ne eksik ne fazla. arsız gibi arasaydı olamzdı zaten..
Yemekte sorayım, yakışıklı kardiyolog tanıdığı var mıymış ehehe.
Saçlarında dalga varsa senin,köpükle yap,kabart..bombeli falan olsun bence![]()
kız dur heyecan yapma. sade bişeyler giy.
fön olur. abartma ama dünden hevesli gibi:))
Ya sizi alıntıladım ama, bende eşimle ilk buluştuğumda o kadar etkilenmiştim ki daha merhabalaşmadan "öp beni" demiştimBenim kocisimde ilk bulusmamizda tokalasirken birden optu aa deyip kaldm ama bnimde cok hosuma gtmisti ilk bakis asigı