Ne yaşadım ben şimdi?

Mune hanıııım, arayayım mı ben şimdi ya? Ne yapayım, ne diyeceğim? :/

:))) ooo eliniz ayağınız birbirine karışmış, öpücük gelince Astoria ne yapacağını bilemez hale gelmiş, her zaman ne diyorsanız onu söyleyin, Alo Merhaba, kaç gündür görüşmeye fırsat olmadı, nasılsın ? Gerisi zaten gelir :)

mesaj at.
hayırdır öpüp kaçmaya mı geldiydin de:KK53:

merhaba de. gerisi gelir. sonra gel buraya yaz çocuğun cesaret edemediği için aramadığını. :KK66:

Oy oy oyyy çok cesurca ama kızımız böyle demesin, ağırdan almak lazım, ne meraklıymış öpmeme der, kız evi naz evi, merhaba nasılsın diye sıradan bir konuşma yeterli, gelenekçi yanım ağır bastı, delikanlı girecekse girsin konuya :))

sen ne istiyorsun peki?
kalbin ne diyor?
yeni çocuktan etkilendin mi kıpırdattı mı birşeyleri?

eskiden gelen mesaj beklenendi zaten. o senin verdiğin rahatlıkta bir ilişkiyi asla bulamaz.
ama benim fikrim şimdi barışsanız bile sonu ayrılık.
sen bu yeni çocukla kabuğundan çıktın.

Ya, etkilendim ne yalan söyleyeyim. Çok güzel gülüyor, bir gülüşü var kelebek görse ömrü uzar dediğimiz cinsten ehehe. Beni de güldürüyor, mutluyum yanında. Eski sevgilimle mutlu değildim.

Basima geldi ama sak diye opulen degil, öpen taraftim. :KK70: Bu sak diye opmek fazla ileri gitmek bence. Boyle open biri sonrasinda utancindan aramamazlik yapmaz bence bu cok kucuk bir ihtimal degil mi? Sizin duygularinizin fazlaca farkinda ve emin oldugu icin oylece optu ve tepkinizi gordu. Pesine dusersiniz diye bekliyor muhtemelen. Aklina duseyim kacayim :))) kovalasin gibi geldi bana.
Ben olsam hayatta aramam. Bu kadar senaryo cikarttim. :KK70: Digerine yorum bile yapamayacagim.

Ya ben kendimi soğuk nevale görürdüm hep, bilmiyorum belli ettim mi ama hastaneye gecenin bir yarısı rica ettiği için sigara alıp onu vermeye gittim. Oradan anlamış olabilir, yoksa genelde flörtöz konuşmalarını anlamamazlıktan geliyordum. :)

Eşimin ilk öpücüğü geldi aklıma...
Öptü ve çekti gitti:)
Hiç beklemediğim bir anda ve yeni tanışıyorken olmuştu...
Tatlı bir şok yaşamıştım:))
Kendini birkaç gün geri çekti...

Bende ne oluyoruz dedim kendi kendime?:))
Merak edeyim,kendi kendime kudurayım diye yapmış:))

Yaaa. Ben de çok merak ediyorum, kaç gündür işimde bile adamakıllı konsantre değilim. Herkes "Astoria hanım çok dalgınsınız, kötü bir şey mi var yorgun musunuz" diye soruyor. Diyemiyorum ki doktor civanımdan haber yok :/

Öpünce ne hissettin ?
Mesaji okuyunca ne hissettin ?

Öpünce hiçbir şey hissetmedim ya şaşkınlıktan. Sonrasında da böyle sanki midemi birisi alıp elinde buruyormuş gibi hissettim. Mesajı okuyunca da gözetleniyormuş gibi hissettim, bir tuhaf oldum.

:))) ooo eliniz ayağınız birbirine karışmış, öpücük gelince Astoria ne yapacağını bilemez hale gelmiş, her zaman ne diyorsanız onu söyleyin, Alo Merhaba, kaç gündür görüşmeye fırsat olmadı, nasılsın ? Gerisi zaten gelir :)

Hiçbir şey olmamış gibi davranayım yani. İnşallah sesim titremez. :)

Oy oy oyyy çok cesurca ama kızımız böyle demesin, ağırdan almak lazım, ne meraklıymış öpmeme der, kız evi naz evi, merhaba nasılsın diye sıradan bir konuşma yeterli, gelenekçi yanım ağır bastı, delikanlı girecekse girsin konuya :))

yok yahu onu şakasına yazdım.
gerçeği merhaba olan:)

Ya ben kendimi soğuk nevale görürdüm hep, bilmiyorum belli ettim mi ama hastaneye gecenin bir yarısı rica ettiği için sigara alıp onu vermeye gittim. Oradan anlamış olabilir, yoksa genelde flörtöz konuşmalarını anlamamazlıktan geliyordum. :)

bak işte bu yüzden çocuk acaba baltayı taşa mı vurdum diye düşünmüştür. birde öpmüş yani öpüşmemişsiniz :)

Eski sevgiliden mesaj da hep böyle anlarda gelir:))
Benzer bişey başıma gelmişti ayrıldığım ve 6-7 ay boyunca asla iletişime geçmediğim eski sevgilim tam sevdiceğimle sevgili olduğumuz günün akşamı mesaj atmıştı :) hissediyorlar heralde.
Bu arada eski konunuzu okumuştum.
Bence eski sevgilinize cevap vermemekle en iyisini yapmışsınız.
Diğer çocuğa gelince bence sizden bir adım bekliyor .
Öpücük hamlesi ondan gelmiş belki çekiniyordur mesajı da siz atıverin :-)

Merhaba kızlar, yazmayım dedim ama işin içinden çıkamıyorum. Hayatımın hep monoton geçmesinden şikayet ederdim keşke etmeseymişim, dalga geçtiğim 3. sınıf yaz dizilerinden beter oldu.

Bir önceki konumda erkek arkadaşımdan ayrıldığımı ve ani bir şekilde birisiyle tanışarak flört aşamasına geçer gibi olduğumdan bahsetmiştim. Bilmeyenler buraya tıklayabilir (Bu arada konu içinde konu linki vermişim fark ettim de Inception gibi. Konuception) Neyse, ben bu yeni tanıştığım arkadaşımı yemeğe aldım geçtiğimiz Çarşamba günü. Güzel güzel yemeklerimi yaptım, çocukcağız geldi. Kız kardeşim, ben, o çok güzel bir yemek yedik, muhabbetimiz falan güzeldi. Sonra kız kardeşim "Ben arkadaşlarımla buluşacağım" dedi gitti, yalnız kalmaya pek hazır değildim kız kardeşime o kadar kaş göz yaptım sallamadı çıktı gitti uyuz. Ben de kahve yaptım, balkona çıktık baya güzel muhabbet ettik. Kız kardeşimleyken daha resmi takıldı, benimleyken daha rahattı yine güldürdü etti beni. Neyse sonra kalktı saat gece 12.30 gibi. Geçirirken hani normal sarılıp yanaktan öpüşme yapayım dedim, öyle olmadı. Şak diye öptü beni. :oops: Sonra "İyi geceler, çok güzeldi her şey" dedi. Ben cevap veremedim, o kadar beklemediğim bir anda oldu ki hala yazarken bir tuhaf oluyorum. Çıktı gitti sonra ben hala kapının ağzındaydım düşünün.

Neyse gittim sersem sersem, balkona oturdum yine. Telefon da balkonda kalmış bu vedalaşma sırasında. Baktım mesaj gelmiş. Kızlar malum mu oldu, telepati mi, artık ne dersiniz buna bilmiyorum. Mesaj eski sevgilimden gelmiş ve ben çocuğu uğurlarken atılmış. Mesaj aşağı yukarı şöyle bir şey: "Astoria, günlerdir uyuyamıyorum. Seni düşünmeden yapamıyorum. Ben salağın tekiyim, seni başkaları için nasıl üzebildim? Ne olursun beni affet, en azından bir şeyler söyle yoksa ben buna dayanamayacağım."

Mesaja cevap vermedim. Üstüne üstlük çocuk beni bu vedalaşmamızdan beri aramıyor. Her gün arayıp sesimi duymak istediğini söyleyen çocuk aramıyor. İki gündür ne mesaja cevap verdim ne de çocuktan bir haber aldım. Kız kardeşim "Sen ara, belki o da senden bir adım bekliyordur" diyor ama kendim de aramak istemiyorum, sanki nasıl desem öptü diye kendi kendime gelin güvey olmuşum, çocuğa yamanmaya çalışıyormuşum gibi olacak. Allah aşkına nedir bu kızlar, bir şeyler söyleyin. Ben daha önce hiç bu kadar karışık şeyler yaşamadım. Belki aranızda benzer şeyler yaşamış olanlarınız vardır.
Eski sevgiliyi şimdilik boşver o biraz sürünsün
Fakat bu tabip niye böyle yaptıki
Ama eve geçince bşr iyi geceler falan da mı yazmadı
Çok ayıp etmiş bildiğin odun çıktı bu

bak işte bu yüzden çocuk acaba baltayı taşa mı vurdum diye düşünmüştür. birde öpmüş yani öpüşmemişsiniz :)

Aslında eski sevgilimle yeni ayrıldığımı da söylemiştim. Bu kadar acele etmeseydi keşke. Ha şikayetçi değilim ama yeni bir ilişkiye hazır mıyım bilmiyorum. Aynı şeyleri yaşamaya takatim yok, ilk ilişkimde aldatılmıştım, en son olanlarda durumu biliyorsunuz aşağı yukarı.

Hiçbir şey yazmadı. :110:

ama sen şimdi adama bir hamle yapıp dudaklarına yapışsan ve o adam öylece put gibi dursa geri çekildiğinde tek kelime etmese, iyi geceler yazar mısın?

Aslında eski sevgilimle yeni ayrıldığımı da söylemiştim. Bu kadar acele etmeseydi keşke. Ha şikayetçi değilim ama yeni bir ilişkiye hazır mıyım bilmiyorum. Aynı şeyleri yaşamaya takatim yok, ilk ilişkimde aldatılmıştım, en son olanlarda durumu biliyorsunuz aşağı yukarı.

acele mi?
ast mesela ne kadar bir süre beklemeliydi?
kaç kere görüştünüz. e yemeğede gelmiş gülüp eğlenmişsiniz hani resmi resmi değil ki görüşmeleriniz.

ama sen şimdi adama bir hamle yapıp dudaklarına yapışsan ve o adam öylece put gibi dursa geri çekildiğinde tek kelime etmese, iyi geceler yazar mısın?[/QUOTE
Ya bir karşılık vardır orda mutlaka
Astrio heyecandan hatırlamıyor belki :KK53:
Ama yinede aramalıydı
Öyle zönk diye kestirip atılırmı
Bir yokla bir Msj at
Başına bir iş geldi belkide:süslü:

Back
X