Ne yaşadım ben şimdi?

Kamera sistemiyle değil de,dürbünle evinizi gözetliyor olmasın?
Bide balkonda oturmuşsunuz:KK48:

Dudaklar kavuşunca,ben bir mesaj yazayım geç olmadan diye düşündü sanırım eskisi:))

İki gündür ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden. İşyerinde bile Casper gibi dolanıyorum, niye böyle olduysam. Devamlı telefonumu kontrol ediyorum, Whatsappta da geç online oluyor ama oluyor arada. Mesela şimdiki son görülmesi dün 22.16
Nooption Nooption da demiş sen olmuşsun arkadaş hey kurban olduğum Allah im ne büyük.

Off off pek sevimli ya :KK200:bence de senin tepkini kestiremediginden aramiyor Astoria Astoria . Eğer bosluktasin diye ise bu hisler, sana ne hissettiriyor değerli öyle değil mi ? Zor bir dönemden geçerken daha acılı yaşayacağına için kıpır kıpır olarak yasa bu dönemi ne olacak ki ne demişti şair at ' Hey ne duruyorsun be at kendini denize':KK200::KK200:

Uzaktan sevimlidir belki ama ben iki gündür sersem gibiyim ya sevgili Kozlenmis patates Kozlenmis patates

Kamera sistemiyle değil de,dürbünle evinizi gözetliyor olmasın?
Bide balkonda oturmuşsunuz:KK48:

Dudaklar kavuşunca,ben bir mesaj yazayım geç olmadan diye düşündü sanırım eskisi:))

Hahaha balkonda olsa huylanırdım da kapının eşiğinde oldu. Ben bir girişi kontrol edeyim :)

Uzaktan sevimlidir belki ama ben iki gündür sersem gibiyim ya sevgili Kozlenmis patates Kozlenmis patates
evet sevimli çok ciddiyim... şu hisleri insan her zaman yaşar mi ? yaşarsa hayatı boyunca kaç kez yaşar? Seni cidden kardeşim gibi görmeye başladım ve senin adına bu zor zamanları böyle uçuş uçuş yaşamana seviniyorum.

Merhaba kızlar, yazmayım dedim ama işin içinden çıkamıyorum. Hayatımın hep monoton geçmesinden şikayet ederdim keşke etmeseymişim, dalga geçtiğim 3. sınıf yaz dizilerinden beter oldu.

Bir önceki konumda erkek arkadaşımdan ayrıldığımı ve ani bir şekilde birisiyle tanışarak flört aşamasına geçer gibi olduğumdan bahsetmiştim. Bilmeyenler buraya tıklayabilir (Bu arada konu içinde konu linki vermişim fark ettim de Inception gibi. Konuception) Neyse, ben bu yeni tanıştığım arkadaşımı yemeğe aldım geçtiğimiz Çarşamba günü. Güzel güzel yemeklerimi yaptım, çocukcağız geldi. Kız kardeşim, ben, o çok güzel bir yemek yedik, muhabbetimiz falan güzeldi. Sonra kız kardeşim "Ben arkadaşlarımla buluşacağım" dedi gitti, yalnız kalmaya pek hazır değildim kız kardeşime o kadar kaş göz yaptım sallamadı çıktı gitti uyuz. Ben de kahve yaptım, balkona çıktık baya güzel muhabbet ettik. Kız kardeşimleyken daha resmi takıldı, benimleyken daha rahattı yine güldürdü etti beni. Neyse sonra kalktı saat gece 12.30 gibi. Geçirirken hani normal sarılıp yanaktan öpüşme yapayım dedim, öyle olmadı. Şak diye öptü beni. :oops: Sonra "İyi geceler, çok güzeldi her şey" dedi. Ben cevap veremedim, o kadar beklemediğim bir anda oldu ki hala yazarken bir tuhaf oluyorum. Çıktı gitti sonra ben hala kapının ağzındaydım düşünün.

Neyse gittim sersem sersem, balkona oturdum yine. Telefon da balkonda kalmış bu vedalaşma sırasında. Baktım mesaj gelmiş. Kızlar malum mu oldu, telepati mi, artık ne dersiniz buna bilmiyorum. Mesaj eski sevgilimden gelmiş ve ben çocuğu uğurlarken atılmış. Mesaj aşağı yukarı şöyle bir şey: "Astoria, günlerdir uyuyamıyorum. Seni düşünmeden yapamıyorum. Ben salağın tekiyim, seni başkaları için nasıl üzebildim? Ne olursun beni affet, en azından bir şeyler söyle yoksa ben buna dayanamayacağım."

Mesaja cevap vermedim. Üstüne üstlük çocuk beni bu vedalaşmamızdan beri aramıyor. Her gün arayıp sesimi duymak istediğini söyleyen çocuk aramıyor. İki gündür ne mesaja cevap verdim ne de çocuktan bir haber aldım. Kız kardeşim "Sen ara, belki o da senden bir adım bekliyordur" diyor ama kendim de aramak istemiyorum, sanki nasıl desem öptü diye kendi kendime gelin güvey olmuşum, çocuğa yamanmaya çalışıyormuşum gibi olacak. Allah aşkına nedir bu kızlar, bir şeyler söyleyin. Ben daha önce hiç bu kadar karışık şeyler yaşamadım. Belki aranızda benzer şeyler yaşamış olanlarınız vardır.
Ben pısman olcagından emindim demiştiim:) hep öyle olmaz mı zaten? Önemli olan şu an sen ne düşünüyorsun mesajı görünce ne hissettin öpücükle ilgili Ne hissediyorsun? Yani doktorun yaptığı da pek mantıklı değil ne olursa olsun erkek beklemez yani görünen hep öyle. Hatta öpücüğün üzerine hemen bir mesaj atar ya da arar Ne oldu acaba bende merak ettim şimdi hiç yorum yapamıyorum ama sanırım üzdü beni eski erkek arkadaşının mesajıo_O

İki gündür ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden. İşyerinde bile Casper gibi dolanıyorum, niye böyle olduysam. Devamlı telefonumu kontrol ediyorum, Whatsappta da geç online oluyor ama oluyor arada. Mesela şimdiki son görülmesi dün 22.16

Belirsizlik içinde beklemek çok kötü bişey :KK12:
Bence siz bi nabzını yoklayın beyfendinin.
Duruma göre geri çekilir ya da kaldığınız yerden devam edersiniz :KK52:
Kendinizi yamamaya çalışıyor gibi de görünmezsiniz , hiç alakası yok.
Sadece içinde bulunduğunuz durumu aydınlatmış olacaksınız.
Onun da şuan ne hissettiğini bilemeyiz çünkü.
Kaçmak gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum ama yine de bi yoklamakta fayda var.

Aha son görülmelere bakmaya başladıysan durum ciddi
Gel şöyle düşünelim;altı üstü bir yemekti,tanıman gerekiyordu onu,kendin için bir iyilikti daha çok.aklını dağıtmak için
Yemek ise bir ölçme biçme işiydi aslında
Hem nasıl oturuyor kalkıyor, ne konuşuyor bunlar bir fırsattı
Giderken ise,onun yaptığı bir hamle ile şaşırdın kaldın
Ama gecenin sonunda,ölçtün biçtin ve değersiz bulduğuna kanaat getirdin diyelim
Bir kere kibar bir beyefendi,günü beraber geçirdiği bir kadını mutlaka aramalı,bunun için teşekkür etmeli
Ertesi gün hooop diye kaybolmak olur mu?
Onun o stetoskopunu boynuna dolarım

O kadar zamandır size böyle iyi hissettiren birinin taktik yaptığını düşünemedim pek sanki çekinmiş gibi, belki de bu öpücük bir tür sorudur onun için ve size zaman vermiştir, ben napardım bilemedim ama bu işi açıklığa kavuşturmak için iletişim kurmak lazım, hakkınızda hayırlısı olsun :)

Gel şöyle düşünelim;altı üstü bir yemekti,tanıman gerekiyordu onu,kendin için bir iyilikti daha çok.aklını dağıtmak için
Bir kere kibar bir beyefendi,günü beraber geçirdiği bir kadını mutlaka aramalı,bunun için teşekkür etmeli

kız bi dur şurda gençlerin aşkına mani olma:KK70:
giderken teşekkür etmiş ya ast mel mel bakarken:KK70:
evet benim içinde güzel bir akşamdı bile dememiş. kibar bir hanımefendi de bunu demeli:KK66:

Bence de sabah bir mesaj atın :)) bakalım niye yazmıyormuş. Gelişmeleri de yazın buraya ama :)

evet sevimli çok ciddiyim... şu hisleri insan her zaman yaşar mi ? yaşarsa hayatı boyunca kaç kez yaşar? Seni cidden kardeşim gibi görmeye başladım ve senin adına bu zor zamanları böyle uçuş uçuş yaşamana seviniyorum.

Çok tatlısın, teşekkür ederim çok mutlu ettin beni. :KK200: Umarım senin de hayatın gönlünce olur, yürekten diliyorum bunu.

Ben pısman olcagından emindim demiştiim:) hep öyle olmaz mı zaten? Önemli olan şu an sen ne düşünüyorsun mesajı görünce ne hissettin öpücükle ilgili Ne hissediyorsun? Yani doktorun yaptığı da pek mantıklı değil ne olursa olsun erkek beklemez yani görünen hep öyle. Hatta öpücüğün üzerine hemen bir mesaj atar ya da arar Ne oldu acaba bende merak ettim şimdi hiç yorum yapamıyorum ama sanırım üzdü beni eski erkek arkadaşının mesajıo_O

Mesajı görünce gözetlendiğimi hissettim ehehe, tuhaf bir histi. Niye üzdü yaa, pişman olduğunu mu düşünüyorsun ciddi ciddi?

Belirsizlik içinde beklemek çok kötü bişey :KK12:
Bence siz bi nabzını yoklayın beyfendinin.
Duruma göre geri çekilir ya da kaldığınız yerden devam edersiniz :KK52:
Kendinizi yamamaya çalışıyor gibi de görünmezsiniz , hiç alakası yok.
Sadece içinde bulunduğunuz durumu aydınlatmış olacaksınız.
Onun da şuan ne hissettiğini bilemeyiz çünkü.
Kaçmak gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum ama yine de bi yoklamakta fayda var.

Yarın aramayı düşünüyorum, umarım cesaretimi toplarım.

Hahsjsjsj birlikte gidip çalıştığı hastaneyi basalım. Ya vallahi anlamadım ilk defa böyle bir şey geliyor başıma. :KK42:

kız bi dur şurda gençlerin aşkına mani olma:KK70:
giderken teşekkür etmiş ya ast mel mel bakarken:KK70:
evet benim içinde güzel bir akşamdı bile dememiş. kibar bir hanımefendi de bunu demeli:KK66:

Demedim valla. Acaba benim salağın teki olduğumu mu düşünüyor, ondan mı aramıyor acaba yaa uff.

Back
X