- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
Doğru kişi olayına çok takılma :) yani öyle bir şey var mı gerçekten bilmiyorum.
Bugün onunla mutlusun, bugün doğru kişi. Yarın hayal kırıklığına uğratırsa yarın değil.
4 senelik ilişkiden çıkıp, hayatına devam ediyor olman bence büyük karar. Bu adımı atmış olan önemli bence. Bir de ne yalan söyleyeyim, bu doktorcugun olmasa korkardım geri döndüğünde kabul edeceginden...
Ama doktorcugun da mutlu etmek için emek sarfetmeye hazır.
Seni önemsiyor, seni heyecanlandırıyor.
Burada okuyan bir çok kişi romantik komedi filmi tadında okudu. Bunları yaşamak çok güzel :) bunları yaşatan adam da güzel adamdır :)
Okur okumaz ilk aklıma gelen, çocuk ne kadar düzgün, ısrar etmemiş taciz eder gibi, oldu. Sen de aynısını yazdığında biraz içim soğudu :))
İyiki ikna etmişsiniz, yoksa o ex o gece gelir bu kıza yalvar yakar olur kafasını karıştırırdı
En azından seviyesizliği ortaya çıktı..
Evet biraz romantik komedi tadında oldu farkındayım ama sanırım direkt duygularımı ve heyecanımı buraya bir hevesle yansıttığım için. Yoksa böyle olaylı olmasını hiç beklemiyordum ben de :) Gerçekten iyi bir insan, tamamen bağlanmış değilim ama benim için çabaladığını, ne kadar önemsediğini görebiliyorum. Bunu karşılıksız bırakmak istemiyorum. Aşk dediğimiz şey tam olarak nasıl tanımlanır bilmiyorum ama yanında mutlu olmam, onun gülüşünü görmem yetiyor şimdilik.
)
Sildir de diyemem yani off sırtını Allah bilir ne zaman görürüm, şimdiden karışsam da olmaz yani adam sana ne diyecek. Ki baya da sevdiği bir dizi öyle anladım. Sons Of Anarchy dizisini biliyorum (hatta Charlie Hunnam'a da bayılıyorum çok hoş adam ehehe) ama daha önce hiç izlemedim. Ne yapsam, ben de mi izlemeye başlasam?