- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
Ben yine geç geldimKızlar yemekten döneli 1 saat oldu da ben sinirden kendimi yeni yeni toparlıyorum öncelikle özür dilerim herkes beklemiş. Yemeği ayrıca anlatacağım beni sakinleştirebilirseniz.
Yemek güzel geçti, bilahare anlatacağım. Beni çocuk evden aldı sağ olsun, eve geri bıraktı. Arabada da biraz yakınlaşmamız oldu, bu sefer benim karşılık verdiğim bir öpüşme oldu diyeyim. Neyse vedalaştık arabadan indim. Bu arada size evimin girişini tarif edeyim, benim evimin girişi biraz karanlık, kenarda da ağaçlar var rahat araba park edeceğiniz seviyede altına. Evimin giriş merdivenleri de karanlık, yaklaşınca sensör çalışıyor öyle görüyorsunuz merdivenleri. Bunu niye anlatıyorum, eve doğru yürürken merdivenlerde oturan birini gördüm. Oturan kim, eski sevgilim. Vallahi gerçek. Kız kardeşim de şansa evde yok, köpeği yürüyüşe çıkarmış meğer o ara.
Merdivenlere oturmuş böyle bacakları açmış, elleri arada birleştirmiş sayko sayko bana bakıyor. Sensör birden açılınca nasıl ürktüm anlatamam. Gülmeye başladı ama hiçbir şey demiyor, beni süzüyor sadece. "Ne istiyorsun ayrılmadık mı biz?" dedim. "Ya ben salağım ya, ben beyinsizim ya ben bilmem ne evladıyım" falan diye küfür saymaya başladı. "Sus insanlar duyacak gece gece" dedim. "Beni bu arabada (çok utanarak yazıyorum burayı kusura bakmayın) yiyiştiğin herif için mi terk ettin, senin Allah belanı versin" dedi. Yürüdü gitti, arabası da o girişteki ağaçların arkasında duruyormuş bindi gitti. Ben sinirden titremeye başladım ama kızlar ağzım açılmıyor, ben ne hata yaptım Allah aşkına, benim belamı isteyecek ne yaşandı? Ablası için beni terk eden o değil miydi? Beni adam yerine koymayan o değil miydi? Kız kardeşim gelene dek ağladım, çocuk aradı telefonu açamadım mesaj attım merak etme eve girdim, çok yoruldum uyuyabilirim yazdım ki anlamasın. Kız kardeşimi zor sakinleştirdim, o ayrı dellendi ben ayrı perişan durumdayım. Güzelim geçen yemek zehir oldu Allah kahretsin, nefret ediyorum!
Nooption ,
-Mavi , @Mune , @Kozlenmis patates kızlar beni sakinleştirin ne olursunuz.
Kuzum sinirini bozduğuna değmez
Bu eski sünepenin tekiydi
Ablayla sevgili arasındaki dengeyi bile kuramayan beceriksiz
Sandı ki sen peşinde koşacaksın
Olmadı
O geldi nasıl olsa affedecek diye
Paşa vazgeçilmez ya
Oda olmayınca pisliğe bağladı
Yiyişmek nedir ya seviyesiz
Çokta iyi olmuş karşılaşmanız
Böyle bi varlığın senin hakkında ne düşündüğünün ne anlamı var
En azından bi iki daha sözde seni küçümser sonra defolur gider
Hiç muhattap olma
Öyle bi takmaki kendisi bile varlığından şüphe etsin
Yemeğin güzel geçmesine çokkkk sevindim :)
Esas konumuz bu
Eskiye takılıp şuanı kaçırma
Hata yaparsın
Bu aşamalar en güzelidir tadını çıkar
Diğerimi ?
Oda kim
O aslında yoghhh
