Ne yaşadım ben şimdi?

Bilmem. "Yine de yokmuş gibi davranmaktansa doğruyu söyleyebilirdin" dedim. "Hıı hiç merak edip araştırmazdın, kafanda kurmazdın sen de" dedi. "Tamam belki doğru olan şey o değildi ama o an benim için doğru olan yokmuş gibi davranmaktı. Senden saklamamın imkanı yok, zaten saklayacağım bir şey de yok" dedi.

Yapılabilir bir şey. Hoş da karşılanabilir bazısı tarafından. Burada önemli olan senin beklentin, senin karakterin.
Ben eski meselesini didik didik edecek biri değilim mesela.
Peşin hükümlü davranılsın istemem kendime.
Anlatmanın zamanı degil demesini, geçiştirmesine tercih ederim.

Ben buna yalan demedim. Kıvırmak, geçiştirmek neyse yaptığı, anlatmaktan kaçınırken seçtiği yolu kendi adıma sevmedim. Ama kabul edilemez falan da degil.
Eğer sen tatmin olduysan, bu yolu seçmesinin doğruluğuna, yada ona böyle durumlarda kendine nasıl davranılmasını istediğini net ifade ettiysen, sorun yok ;)

Yapılabilir bir şey. Hoş da karşılanabilir bazısı tarafından. Burada önemli olan senin beklentin, senin karakterin.
Ben eski meselesini didik didik edecek biri değilim mesela.
Peşin hükümlü davranılsın istemem kendime.
Anlatmanın zamanı degil demesini, geçiştirmesine tercih ederim.

Ben buna yalan demedim. Kıvırmak, geçiştirmek neyse yaptığı, anlatmaktan kaçınırken seçtiği yolu kendi adıma sevmedim. Ama kabul edilemez falan da degil.
Eğer sen tatmin olduysan, bu yolu seçmesinin doğruluğuna, yada ona böyle durumlarda kendine nasıl davranılmasını istediğini net ifade ettiysen, sorun yok :KK66:

Ben didikledim işte. O da anlamış olacak ki direkt "Arzuya mı sordun Burcuya mı" dedi, dan diye sordum ve başkasından öğrenmemin imkanı yok. Benim şimdilik tek sıkıntım ileride de başka şeyleri geçiştirir mi? O yüzden onun da konuşmasını yaptım. "Bunu tolere edebilirim şimdilik ama başka gizli saklı şeyleri tolere edemem, birbirimize karşı açık ve net olmamızı istiyorum yoksa ilişkiyi yürütemem" dedim. "Bir daha böyle bir durumun yaşanmayacağına emin olabilirsin" dedi o da.

Beni test ettiğini söylemiyor musun anlamadım. Test ediyorsa saçma, öyle bir şeyi hissedersem ilişkiyi bitiririm.
test etmişse de neden ilişkiyi bitireceksin çok saçma. insan zaten hayatının her alanında ufak tefek testlerde bulunur ki. ne bileyim sanki bunları soracağını biliyormuş gibi cevap vermiş. bunları önceden tahmin etmesi, tahmin ettiği halde “hayır ilişkim olmadı” demesi demek ufak bir test demek. ama büyütelecek bir durum değil. yani ben böyle düşündüm.

"Yok ya ne evlenmesi daha okurken, öyle bir şey yok. Söylediysem de dalgasına söylemişimdir" bu ifade biraz farklı geldi.Bu dalgayla söylenir mi bilemedim.

Arkadaş arasında "Ooo siz evlenirsiniz" muhabbetleri falan yapıldıysa belki.

test etmişse de neden ilişkiyi bitireceksin çok saçma. insan zaten hayatının her alanında ufak tefek testlerde bulunur ki. ne bileyim sanki bunları soracağını biliyormuş gibi cevap vermiş. bunları önceden tahmin etmesi, tahmin ettiği halde “hayır ilişkim olmadı” demesi demek ufak bir test demek. ama büyütelecek bir durum değil. yani ben böyle düşündüm.

Onları soracağımı bildiğinden değil aslında. Ben ağzından laf almadım, dan diye sordum. O da diyor ki "E bunu kimden öğrenmiş olabilir ya Arzudan ya Burcudan" Hani belki şüpheyle sorsam daha farklı yaklaşabilirdi, ben bildiğimi direkt belli ettim. Ortak arkadaşlarımız da iki tane zaten fazla seçenek yok. :)

Biz de bu sitede iyice şüpheci olduk :-) doktor beyin işi hayli zor :-)

Bizim KK hatunları zehir hafiye ya :) Şikayetçi değilim ama, bazen aklıma gelmeyen şeyler burada aklıma geliyor, farklı bakış açıları iyidir her zaman. Herkesinki doğru olacak değil ama tek taraflı düşünmememi ve hazırlıklı olmamı sağlıyor. :)

Düşünceli davranmamış aslında, kolaya kaçmış. Yani o an süslü bir cümleyle geçiştirmek aklına gelmemiş "Amaaan nasılsa sonra söylerim" gibi bir mantıkla yokmuş gibi davranmış. Hoş mu, değil. Ama hareketleri, tavırları samimi geldi. Rol yapıp yapmadığını anlayabilecek kadar zihin okuyamıyorum, gerisini zaman gösterecek. Umarım yanılmam. :)

Yani şimdi canını sıkmayayım eski sevgili meselesiyle falan diye düşünmesi bana biraz fazla ince geldi ama kolaya kaçmasını ben de beğenmedim, ya anlatmalıydı ya da oldu ama sonra konuşalım vs. demesi daha doğru olurdu. Ben çok güvensiz ve şüpheci biri olduğum için kafama çok takarım böyle şeyleri ve uyarırdım bu şekilde davranmaması için sanırım, bu huyu anlık bir şey değilse bir çok konuda yapabilir ve yorucu olabilir.
Nasıl hissediyorsanız öyle yapın bence de, daha çok yeni her şey, tanıdıkça oturur :)

Ben didikledim işte. O da anlamış olacak ki direkt "Arzuya mı sordun Burcuya mı" dedi, dan diye sordum ve başkasından öğrenmemin imkanı yok. Benim şimdilik tek sıkıntım ileride de başka şeyleri geçiştirir mi? O yüzden onun da konuşmasını yaptım. "Bunu tolere edebilirim şimdilik ama başka gizli saklı şeyleri tolere edemem, birbirimize karşı açık ve net olmamızı istiyorum yoksa ilişkiyi yürütemem" dedim. "Bir daha böyle bir durumun yaşanmayacağına emin olabilirsin" dedi o da.

Aslında sen didiklemedin.
Karşına tesadüfen çıktı sanki? Ay geri dönüp bakamayacağım şimdi :) yani laf arasında geçti kız ve sen ‘dur ya nasıl yani?’ Tepkisi verdin gibi kaldı aklımda.
Yani ona inanmayıp gidip sorsaydın, didiklemiş olurdun.
Gerçi sen de karşına çıktı diye kızın mezuniyet fotoğraflarına kadar döndün :)
Kendi anlatsaydı yine de bakıp kendine dert eder miydin?

Onları soracağımı bildiğinden değil aslında. Ben ağzından laf almadım, dan diye sordum. O da diyor ki "E bunu kimden öğrenmiş olabilir ya Arzudan ya Burcudan" Hani belki şüpheyle sorsam daha farklı yaklaşabilirdi, ben bildiğimi direkt belli ettim. Ortak arkadaşlarımız da iki tane zaten fazla seçenek yok. :)
yaaa :D işte 1 saniyede bunların hepsini nasıl düşünecek ben de diyorum ki önceden planlamıştı. hatta sen bu olayın etkisiyle (kendin farketmesen de) ufak da olsa bir soğukluk sergilemişsindir ve o da anlamıştır akıllı çünkü. ben diyorum ki senin evine gelirken bunları konuşacağını biliyordu. ha tatmin etme mevzusu beni de ederdi sanırım. bilmiyorum ya da sen çok samimi anlatıyorsun bize de öyle geliyor :)

yaaa :KK70: işte 1 saniyede bunların hepsini nasıl düşünecek ben de diyorum ki önceden planlamıştı. hatta sen bu olayın etkisiyle (kendin farketmesen de) ufak da olsa bir soğukluk sergilemişsindir ve o da anlamıştır akıllı çünkü. ben diyorum ki senin evine gelirken bunları konuşacağını biliyordu. ha tatmin etme mevzusu beni de ederdi sanırım. bilmiyorum ya da sen çok samimi anlatıyorsun bize de öyle geliyor :)

Erkek bu allah aşkına bu kadar plan yapacak yönergeler kodlar yok zihninde
Bunun eğitim düzeyi ile alakası yok. Ordinaryüs profesör de olsa durum bu.
Erkekler karmaşık zihin işlemlerini gerçekleştiremez.
Bu söylediğiniz çok kadınsal

Yani şimdi canını sıkmayayım eski sevgili meselesiyle falan diye düşünmesi bana biraz fazla ince geldi ama kolaya kaçmasını ben de beğenmedim, ya anlatmalıydı ya da oldu ama sonra konuşalım vs. demesi daha doğru olurdu. Ben çok güvensiz ve şüpheci biri olduğum için kafama çok takarım böyle şeyleri ve uyarırdım bu şekilde davranmaması için sanırım, bu huyu anlık bir şey değilse bir çok konuda yapabilir ve yorucu olabilir.
Nasıl hissediyorsanız öyle yapın bence de, daha çok yeni her şey, tanıdıkça oturur :)

Zaten konuştum. Bunu şimdilik tolere edebileceğimi ama başka gizli saklı olaylara tahammülüm olmayacağını, birbirimize karşı açık ve net olmamız gerektiğini söyledim. O da tekrarının yaşanmayacağına emin olabileceğimi, ona güvenmemi istediğini söyledi.

Aslında sen didiklemedin.
Karşına tesadüfen çıktı sanki? Ay geri dönüp bakamayacağım şimdi :) yani laf arasında geçti kız ve sen ‘dur ya nasıl yani?’ Tepkisi verdin gibi kaldı aklımda.
Yani ona inanmayıp gidip sorsaydın, didiklemiş olurdun.
Gerçi sen de karşına çıktı diye kızın mezuniyet fotoğraflarına kadar döndün :)
Kendi anlatsaydı yine de bakıp kendine dert eder miydin?

O tesadüf ama dediğin gibi sonrasında didikledim. :) Bakardım yine sanırım ya, ben meraklıyım.

yaaa :KK70: işte 1 saniyede bunların hepsini nasıl düşünecek ben de diyorum ki önceden planlamıştı. hatta sen bu olayın etkisiyle (kendin farketmesen de) ufak da olsa bir soğukluk sergilemişsindir ve o da anlamıştır akıllı çünkü. ben diyorum ki senin evine gelirken bunları konuşacağını biliyordu. ha tatmin etme mevzusu beni de ederdi sanırım. bilmiyorum ya da sen çok samimi anlatıyorsun bize de öyle geliyor :)

Haa anladım, olabilir bilemiyorum. :)

"Yok ya ne evlenmesi daha okurken, öyle bir şey yok. Söylediysem de dalgasına söylemişimdir" bu ifade biraz farklı geldi.Bu dalgayla söylenir mi bilemedim.
Bu tarz konuşan erkekleri hep itici bulmuşumdur. “Şaka yapmışımdır ya” . Bunun şakası mı olur karşındakine duygun olduğunu iddia ediyorsun ve de karşındakinin de sana duygusu varken bu şaka yapılmaz. Bir de ne hikmetse hep tek bir sevgilileri oluyor. İlk günden öpmeye cesaretleri var temasa cesaretleri var ama sadece bir kişi olmuş hepsinin ortak noktası. Mesleklerinden dolayı zaten en kötüsünün peşinde bile kızlar dolanıyor ben inanmadım malesef ama inşallah düşündüğüm gibi çıkmaz.

Zaten konuştum. Bunu şimdilik tolere edebileceğimi ama başka gizli saklı olaylara tahammülüm olmayacağını, birbirimize karşı açık ve net olmamız gerektiğini söyledim. O da tekrarının yaşanmayacağına emin olabileceğimi, ona güvenmemi istediğini söyledi.

O tesadüf ama dediğin gibi sonrasında didikledim. :) Bakardım yine sanırım ya, ben meraklıyım.

Haa anladım, olabilir bilemiyorum. :)

Tamamdır bence doktora derdini de anlatmışsın.
Anlayıp anlamadığını, bu geçiştirmenin tek seferlik mi yoksa alışkanlık mı olduğunu zamanla göreceksin.
Bir chapter daha atlamışsınız. Tanışma evresi birbirinizi yaşayarak tanıyacaksınız. Hakkında hayırlısı :)

Erkek bu allah aşkına bu kadar plan yapacak yönergeler kodlar yok zihninde
Bunun eğitim düzeyi ile alakası yok. Ordinaryüs profesör de olsa durum bu.
Erkekler karmaşık zihin işlemlerini gerçekleştiremez.
Bu söylediğiniz çok kadınsal
ben uzun anlatmışım o kadar zor bir ihtimal değil bence. hatta doktor bey balık ya da yengeç burcuysa daha olası :)

Tamamdır bence doktora derdini de anlatmışsın.
Anlayıp anlamadığını, bu geçiştirmenin tek seferlik mi yoksa alışkanlık mı olduğunu zamanla göreceksin.
Bir chapter daha atlamışsınız. Tanışma evresi birbirinizi yaşayarak tanıyacaksınız. Hakkında hayırlısı :)

Aynen zaman gösterecek. Şimdiden aşırı şüpheci davranıp sorgu memuru kesilmek biraz gereksiz geliyor. Aynısını o bana yapsaydı itici bulurdum. Kaldı ki onun bana soracağı daha çok soru var (eski sevgilimden dolayı) ona rağmen hiç didiklemedi.

Bu tarz konuşan erkekleri hep itici bulmuşumdur. “Şaka yapmışımdır ya” . Bunun şakası mı olur karşındakine duygun olduğunu iddia ediyorsun ve de karşındakinin de sana duygusu varken bu şaka yapılmaz. Bir de ne hikmetse hep tek bir sevgilileri oluyor. İlk günden öpmeye cesaretleri var temasa cesaretleri var ama sadece bir kişi olmuş hepsinin ortak noktası. Mesleklerinden dolayı zaten en kötüsünün peşinde bile kızlar dolanıyor ben inanmadım malesef ama inşallah düşündüğüm gibi çıkmaz.

Öyle bir şaka değil, arkadaş arasında yapılan "Yaa siz evlenirsiniz abi" esprileri olur ya öyle. Kız dibinden bir saniye bile ayrılmadığı için. Detayı böyle de yazarken çok inmedim detaya zaten. Eski sevgilisi de doktor ayrıca.

Back
X