Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen zaman gösterecek. Şimdiden aşırı şüpheci davranıp sorgu memuru kesilmek biraz gereksiz geliyor. Aynısını o bana yapsaydı itici bulurdum. Kaldı ki onun bana soracağı daha çok soru var (eski sevgilimden dolayı) ona rağmen hiç didiklemedi.
Anladım canım yakın zamanda çok canım yandığı için şüpheci oldum. Kimse öyle üzülmesin istiyorum. Yorumlarımı yanlış anlama olumsuz bir insan değilimdir normalde ama biraz hassasım özellikle doktor erkeklere karşı.Öyle bir şaka değil, arkadaş arasında yapılan "Yaa siz evlenirsiniz abi" esprileri olur ya öyle. Kız dibinden bir saniye bile ayrılmadığı için. Detayı böyle de yazarken çok inmedim detaya zaten. Eski sevgilisi de doktor ayrıca.
Bu arada bence de baya akıllı biri gibi, hatta biraz derinliği olan biri hissi verdi ama bilemedim :)
Burcu boğa olsa da haritasında bir yerlerde su grubu ağırlığı olabilir.
o değil de arzu burcu isimleri utc’den mi geliyor :)
nihayet bana deli gibi bakmayan birisiBu arada bence de baya akıllı biri gibi, hatta biraz derinliği olan biri hissi verdi ama bilemedim :)
Burcu boğa olsa da haritasında bir yerlerde su grubu ağırlığı olabilir.
Ya işte bana göre konuşma yanlış ilerlemiş aranızdaki.
Yani sen ondan ilişkisini anlatmasını istememeliydin. Evet merak ama daha çok yolun başındasınız.
Bu bana da çok itici geliyor. Nasıl biriydi? Neden ayrıldınız vs.
Kendiliğinden anlatıyor olsa dahil senin yapacağın, aslında ben aranızda olanlarla degil, bunu geçiştirme şeklinle ilgileniyorum demekti.
Merakını tatminden daha çok şey kazanırdın gibi geliyor.
Anladım canım yakın zamanda çok canım yandığı için şüpheci oldum. Kimse öyle üzülmesin istiyorum. Yorumlarımı yanlış anlama olumsuz bir insan değilimdir normalde ama biraz hassasım özellikle doktor erkeklere karşı.
nihayet bana deli gibi bakmayan birisi![]()
hadi hadi bir an psikolojik uçlarda yaşadığımı düşünmedin değilKim deli gibi baktı ayol, estağfurullah olur mu öyle şey
hadi hadi bir an psikolojik uçlarda yaşadığımı düşünmedin değil![]()
ben uzun anlatmışım o kadar zor bir ihtimal değil bence. hatta doktor bey balık ya da yengeç burcuysa daha olası :)
ay yok “o neymiş yiaaa? dünyadaki bütün x burçları benim gibi mi yani? bugün ne yaşayacağım ehehe” diyen andavalları çıkarırsak söylediğine katılabilirim :)Düşünmedim, burç özelliklerine inanan herkese psikolojik uçlarda desek dünyada insan kalmaz. :)
ahahah evet genel anlamda daha düz bakıyorlar hayata ama doktor bey bana öyle gelmedi bilmiyorum değişik bir insan yalnız. bu arada bu ne güzel arkadaşlıktır imrendim doğrusu umarım yıllar boyu sürer :)Ya İnan ki biraz önce eve geldim.
Eşim benim 12-13 yaşlarımdan beri arkadaşım. O donem aynı sınıfta olduğumuz hatta benim 8 yaşımdan beri tanıdığım 3 arkadaşımız ve eşleri ile tüm bir gün geçirdik.
Yani eşim dahil bu 4 kafadarın ciğerini bilirim.
Çocukluklarını, ergenliklerini, eski sevgililerini, kalp kırıklıklarını, kavgalarını, kandırmalarını.
31 yaşındayız hepimiz. 23 yıldır belki kopuk bir kaç sene hariç hep görüştük.
Bugün bir kere daha anladım, erkek milleti gerçekten zihinsel beceri olarak ‘yetersiz’
4 kişi ile sınırlamıyorum tabiki ama öyle test etmek, hesap yapmak, plan kurmak, fake hesaptan denemek, arkadaşını göndermek falan hep kadınların işi. Erkeklerin işiyse de emin ol bir kadın akıl veriyordur.
Çıkmaz bunlardan o süreçler :) yeterli donanım yok.
ahahah evet genel anlamda daha düz bakıyorlar hayata ama doktor bey bana öyle gelmedi bilmiyorum değişik bir insan yalnız. bu arada bu ne güzel arkadaşlıktır imrendim doğrusu umarım yıllar boyu sürer :)
Geçiştirme nedenini anlattı da seni çok tatmin etmedi gibi sanki. :) Ben de doktora çok güvendiğimden değil ama şu an için fazla sorgulayamadım zaten konuşurken çok spontane gelişiyor sorarım dediğin şeyleri an geliyor soramıyorsun. Bazılarını da zaman gösterecek, belki beklediğimden iyi çıkar belki kötü.
Çok üzüldüm, dilerim gönlünüze göre bir erkek çıkar karşınıza. Kimseye karşı ön yargılı olmayın, bir kişi hepsini batırmasın. Bunun meslekle değil karakterle ilgisi var inanın.
Doktorun açıklaması beni tatmin etti.
Üç aşağı beş yukarı bunu bekliyordum zaten.
Ay valla sen daha kıymetlisin, ortada bir şey yokken adamı kıskanmışsın gibi, eski sevgili hesabı sorar gibi durmuşsun.
Açıklama bana fazla geldi. İlişkisini anlatmamalıydı.
(Daha sonra belki)
Anlatmaya başladığında da sen, hayır ben zaten bunlarla ilgilenmiyorum diyip asıl mesele hakkında konuşmalıydınız. Diye düşündüm.
Ama sen konuşma sürecinde kendini kötü hissetmediysen, didikledin gibi durmadıysan, merakına yenilmiş izlenimi vermediysen problem yok :)
herkes kıyaslar ki. doktor beyin tek rahatlığı bunu dile getirmesi mi? yani ben olsam ben de kıyaslarım bir de şöyle bir durum var didikleyecek kıvamda değilsiniz henüz tabi ki sana itici görünmeyecek, önyargı oluşturmayacak hareketler sergileyecek. ama özkontrolü başarılı bunda hemfikirim. bak şu durumda dahi sende onu kıyaslamışsın, aynen doktor beyin söylediği gibi bugün ilişkisinden detaylı bahsedince kendini kızla kıyasladın ister istemez. bu bana çok doğal geliyorDoktor bey de fake hesaplarla uğraşacak, hesap yapacak bir tip değil aslında hatta fazla rahat. Yani eski sevgilimle kendini kıyasladığını söyledi ister istemez ama onda bile özkontrolünü güzel sağlamış. Eski sevgilimi de bildiğim için, aynı durum eski sevgilimle yaşansaydı o kıyameti koparmış, bir güzel tartaklamış göndermiş ve şu anda beni ıncık cıncık sorguluyor olurdu.
Arkadaşlara sorduğumu bilmesi üzerine anlattı sanırım, bir de onu düzeltemedim ya şimdi aklıma geldi de. Sanki ben Burcu'yu arayıp bilerek sormuşum gibi oldu.Onu bir ara düzeltmem lazım, onun üzerine anlatmış olabilir ilişkisinin detaylarını yani. Tabi gayet de meraklı bir şekilde dinledim, mesleğin acıklı cilvesi her şeyi sorasım geliyor hahsjsjs.
Ay bu kadar basit bir şeyi anlatamamış olmakta benim uykusuzluğumun cilvesi.
Aynen demek istediğim bu.
Sen bunu tesadüfen öğrendin
Ama sanki sorup da öğrenmişsin gibi oldu.
Yüz mesajdır bunu anlatamadığıma inanamıyorum
O an düzeltip detayları dinlemeyi reddetseydin, doktorcunun sana sevgilin hakkında detay vermeyip hallettim demesi gibi, asil bir davranış sergilemiş olacaktın.