Ne yaşadım ben şimdi?

Bilmem. "Yine de yokmuş gibi davranmaktansa doğruyu söyleyebilirdin" dedim. "Hıı hiç merak edip araştırmazdın, kafanda kurmazdın sen de" dedi. "Tamam belki doğru olan şey o değildi ama o an benim için doğru olan yokmuş gibi davranmaktı. Senden saklamamın imkanı yok, zaten saklayacağım bir şey de yok" dedi.
Açıklamaları bana da mantıklı geldi. Kısa bir şey değil ki nasıl saklamayı düşünsün. Sonuçta o anı bozmak ve kafanı karıştırmak istememiş. Hem o sırada gülerek espri yapar gibi söylediğini yeni öğrendim. E o zaman sorun kalmıyor ortada bence.

Pc'nin başına geçip öyle yazayım dedim, telefondan biraz zor olacak.

Çarşamba günü doktorla buluştuk. Aslında hafta sonu buluşacaktık ama malum bayram falan girince, bir de nöbetçi olacak hafta sonu doluydu o yüzden Çarşamba gününe aldık. Burada bir göl var oraya gittik, dedik hem bisiklet süreriz hem de gölün kenarında otururuz falan temiz hava alırız. Neyse baya güzel vakit geçirdik, dövmesini de gördüm bu arada :) Onu sonra anlatırım. Neyse bisiklet falan sürdük sonra gölün kenarında oturduk. Orada da işte muhabbet ettik biraz, konu işte eski sevgiliye geldi malum. Sonra ben şey dedim "Eski sevgililer bazen böyle zor olabiliyor senin de başına gelmiştir belki" dedim. "Benim sevgilim olmadı hiç" dedi, "Şimdi olacak galiba" falan dedi tabi ben böyle ağzı açık ayran budalası gibi çocuğa bakıyorum dövmeyi falan gördüm, hikayesini falan da anlattı dövmesiyle beraber çocuk aşırı sempatik geliyor bana.

Neyse, burada @EmiraSalih şey demişti, hani ex'inin doktoru nereden bulduğu belli bence seni doktorla tanıştıran iki arkadaşın söylemiştir. Eve dönünce o aklıma geldi, dedim şu kızları bir arayayım. Kızların ismi de Arzu ve Burcu olsun. İlk Arzu'yu aradım, yumurtlayan Arzu'ymuş. O kadar salak bir bahane sundu ki söylemesine, sinirlenip yüzüne kapattım. Hayır ne olursa olsun benim eski erkek arkadaşıma sen niye gidip "Haa evet Astoria'yı tanıştırdık birisiyle ismi de şu, şurada çalışıyor" diye secere döküyorsun, salak mısın? Ona sinirlenince Burcu'yu aradım, Burcu'yla baya uzun konuştuk. Sorun da burada başladı zaten.

İlk Arzu'yu çekiştirdik falan ayıptır söylemesi. Sonra ben dedim ki "Yaa X'e de (doktor) ayıp oldu, çocuğun sevgilisi dahi olmamış daha önceden benim sayemde her türlü şeyi gördü. Astoria'yla da böyle mi olacağız demiştir" falan. Burcu, "Yoo onun sevgilisi vardıııı" dedi. Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü, bu arada Burcu bana yalan söylemez aramızdaki hukuk Arzu'dan eskidir. Doktorla da liseden arkadaşlar, neyse. "Ben yanlış anladım herhalde, kim peki ben soramadım da" falan dedim. Kızla okuldan tanışıyorlarmış, baya ciddi düşünüyorlarmış hatta benim doktor mezun olunca evlenme niyetimiz var diye anlatıyormuş millete. Ama kız çok kıskançmış. Benimki Amerika'ya gitmiş tıp okurken (bunu bana kendisi de anlattı), staj yapmaya 1 aylığına, kız orada bile aşırı kıskanç davranışlar sergiliyormuş. 1 ayda canından bezdirmiş falan ilişkileri sonlanmış güya. 3 senelik bir ilişki. Telefonu kapattım, sinirlerim laçka.

Kızı bulabildiğim her sosyal medya platformundan arattım. Kız Doğu'da bir ilde doktor. Kızla tiplerimiz benziyor, o da sarışın ben de, o da renkli gözlü ben de. İnanmayacaksınız ama isimlerimiz bile benziyor, yani isimlerimiz kafiyeli. Çok güzel bir kız, gerçekten. Amaaa Facebook'tan bakınca hani belki bilirsiniz aktif kullananlar, herkese açık fotoğraflar koyuyorsun bir köşeye 5 tane falan. Ekli olmasanız bile görebiliyorsunuz. Orada toplu bir fotoğraf koymuş, içinde benim doktor da var. Elini kızın omzuna atmış, tamam arkadaşça bir fotoğraf, mezuniyette çekildikleri eski bir fotoğraf. Ama kızın anılarında duruyor. Sinirden elim ayağım titredi, kardeşimi çağırdım. İkimiz de işin içinden çıkamadık, bu çocuk niye bana yalan söyledi durduk yere? Niye sevgilisini sakladı, kız da belli ki unutamamış yani yoksa o fotoğrafı oraya niye koysun? Doktorla hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorum, flörtleşiyorum. Kaç gündür size yazmak için içim içimi yedi. Sizin yorumlarınız bana yol gösterecek, umarım yeterince fikir alırım. Çok gerginim :/
Bu Arzu dan uzak dur hiçbirşeyini anlatma sizin sevgili olmanızı kıskanmış dert anlatınca dinleyip zevk alacak kişilerden mutlu olunca çekemedi .
Gitti bozulsun diye anlattı.
Bu dr da senden çok daha iyi psikolojinden anlıyor öncesinde kıskanç bir kızla bayaa deneyim kazanmış soracaksın diye yok demiş zaten hemen stalklamışsın geçmişe sünger çekmiş bence geçmişle yaşamak değil mutlu olmak istiyor ne senin ex in ne onun ki hayalet gibi ilişkide olmasın düşünsene masaya oturutorsunuz 2 kişi ama 4 kişi sen onun ex i stalk lıyorsun o senin ex e diş biliyor ne korkunç olurdu ama çocuk zeki kestirip attı senin geçmişi onunkini göl kıyısında yanlız ikiniz vardınız bu arada ne burcu çok merak ettim çok zeki maşallah Allah ayırmasın hep güzel olsun

Bu Arzu dan uzak dur hiçbirşeyini anlatma sizin sevgili olmanızı kıskanmış dert anlatınca dinleyip zevk alacak kişilerden mutlu olunca çekemedi .
Gitti bozulsun diye anlattı.
Bu dr da senden çok daha iyi psikolojinden anlıyor öncesinde kıskanç bir kızla bayaa deneyim kazanmış soracaksın diye yok demiş zaten hemen stalklamışsın geçmişe sünger çekmiş bence geçmişle yaşamak değil mutlu olmak istiyor ne senin ex in ne onun ki hayalet gibi ilişkide olmasın düşünsene masaya ıturutorsunuz 2 kişi ama 4 kişi sen onun ex i stalk lıyorsun o senin ex e diş biliyor ne korkunç olurdu ama çocuk zeki kestirip attı senin geçmişi onunkini göl kıyısında yanlız ikiniz vardınız bu arada ne burcu çok merak ettim çok zeki maşallah Allah ayırmasın hep güzel olsun

Arzu konusunda sizinle aynı fikirdeyim, saçmasapan bir bahane sunmasından da belli zaten. Doktor konusunda da haklı olabilirsiniz, geçmişe bir sünger çekmek istiyor olabilir benim de saygı duymam lazım. Boğa burcu, teşekkür ederim. :)

Arzu konusunda sizinle aynı fikirdeyim, saçmasapan bir bahane sunmasından da belli zaten. Doktor konusunda da haklı olabilirsiniz, geçmişe bir sünger çekmek istiyor olabilir benim de saygı duymam lazım. Boğa burcu, teşekkür ederim. :)
Boğa çok iyidir çok çok hem de ...
Korkma çok mutlu olacaksın öncesinde çok yordu ya ex seni ondan korkutorsun
Bu kendi halledecek
Herşey güzel olacak merak etme ...

Konunu takipteyim astoria,ben 6cı hissime güvenirim,bu çocukta negatif bir şey göremedim,açıklamaları aklıma yatıyor.Ben eşime daha önce sözlenmeyi düşündüğüm kişiyi anlatmıştım iş ciddileşince,fakat başta anlatmamıştım tabiiki,insan çekindiği için değil de,gerek görmüyor.Gerçi yok demiş ama açıklaması kabullenilecek tarzda...

Boğa çok iyidir çok çok hem de ...
Korkma çok mutlu olacaksın öncesinde çok yordu ya ex seni ondan korkutorsun
Bu kendi halledecek
Herşey güzel olacak merak etme ...

İnşallah, çok teşekkür ederim. :KK200:

Konunu takipteyim astoria,ben 6cı hissime güvenirim,bu çocukta negatif bir şey göremedim,açıklamaları aklıma yatıyor.Ben eşime daha önce sözlenmeyi düşündüğüm kişiyi anlatmıştım iş ciddileşince,fakat başta anlatmamıştım tabiiki,insan çekindiği için değil de,gerek görmüyor.Gerçi yok demiş ama açıklaması kabullenilecek tarzda...

Evet, yani burada da herkes dedi ya yüz yüze konuş, telefondan konuşma diye. Beden hareketleri, ses tonu, mimikleri bana güven verdi. Öyle "Aman Tanrım, affedilemez bir yalan bu" stili de görmedim, görenler de oldu saygı duyarım ama zamanında aldatılmış birisi olarak bu bana beyaz yalan kalıyor. Hatta yalan olarak bile nitelendiremedim ben.

İnşallah, çok teşekkür ederim. :KK200:

Evet, yani burada da herkes dedi ya yüz yüze konuş, telefondan konuşma diye. Beden hareketleri, ses tonu, mimikleri bana güven verdi. Öyle "Aman Tanrım, affedilemez bir yalan bu" stili de görmedim, görenler de oldu saygı duyarım ama zamanında aldatılmış birisi olarak bu bana beyaz yalan kalıyor. Hatta yalan olarak bile nitelendiremedim ben.
Bence ortada affedilmesi gereken bir şey yok,üstelik çocuk"söz ola kese savaşı,söz ola kestire başı"tarzında gayet doğal,normal ve olumlu tavırlarla açıklamış,aklını bulandırma derim ben,başka bir açık görmediysen...

Doktor civanım şarkı atmış bana. Sayesinde Karsu'yu ilk defa dinledim, cidden güzel cover yapmış. Sizle de paylaşayım istedim. :)

Ben Karsu'nun tüm şarkılarını tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel bir sesi var:)

Bu arada sizin doktoru abime çok benzetiyorum. Hal ve hareketleri , olaylara yaklaşımı , dinlediği şarkılar aynı abimi andırıyor. Abim de çok naif bir insandır , hep derim abim gibi birini bulursam yaşadım diye:-) Mutluluklar dilerim inşallah hiç değişmez hep böyle kalır.

Bu arada sizin doktoru abime çok benzetiyorum. Hal ve hareketleri , olaylara yaklaşımı , dinlediği şarkılar aynı abimi andırıyor. Abim de çok naif bir insandır , hep derim abim gibi birini bulursam yaşadım diye:-) Mutluluklar dilerim inşallah hiç değişmez hep böyle kalır.

İnşallah, darısı başınıza olsun. Hatta daha iyileri olsun. :)

Doktor civanım şarkı atmış bana. Sayesinde Karsu'yu ilk defa dinledim, cidden güzel cover yapmış. Sizle de paylaşayım istedim. :)

Bayram telaşı,kaynana kayınbaba sorunsalı,iki cocukla ugrasmalar falan derken tam bunaldıgıö bi an sizin bu sarkıyı dinledim şimdi.off bekarlık günlerime gittim ve özlemişim gerçekten o günlerimi
Cok cok mutlu olun lütfen

Bayram telaşı,kaynana kayınbaba sorunsalı,iki cocukla ugrasmalar falan derken tam bunaldıgıö bi an sizin bu sarkıyı dinledim şimdi.off bekarlık günlerime gittim ve özlemişim gerçekten o günlerimi
Cok cok mutlu olun lütfen

Teşekkür ederim, inşallah siz de sorunlarınızı aşar ve çok mutlu olursunuz :KK200:

Back
X