• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaşadım ben şimdi?

Bi bakayım astoria en son konusundan sonra ne yapmış dedim ama ateş bacayı sarmış valla :))

Eski sevgiline çok sinirlendim. Astoria çok iyi olmuş o ilişkiyi sonlandırman. Sen anlattıkça şu kertenkele tipli ergenler var ya onlar canlandı gözümde. Inşallah daha sonra başına bela olmaz. Kaçan balık büyük olmuş cidden. Bi de bu tipler asla kendilerini sorgulamaz hep kadını suçlarlar.

Yeni aday adayın da çok hızlı bir şekilde ilişkiyi ilerletmek istiyor gibi geldi bana. Bence biraz ağırdan almalısın. Eski sevgilinle yasadigin soruna gözlerin kan çanağı olacak kadar ağladıysan, duygusal olarak hassas bir dönemindesin. Seni incitmelerine izin verme.

Cidden öyle, sen hoca olduğun için daha iyi bilirsin tabi ergenlerle uğraşa uğraşa bunun da ergen olduğunu çözmüşsündür :) Ağlama sebebim ondan değildi, hak etmediğim lafları yemem ve cevap verememem yüzündendi aslında. Ya biraz hızlı ilerliyor ama bilmiyorum beni rahatsız etmiyor, yavaş ilerleyeninden de pek fayda görmedim sonuçta. Bir de böylesine bakalım nasıl olacak?

Yemek yapmayi bilmiyorsa önlükler takılır ve keyifle yemek yapmayi senden öğrenir
....arada birbirinize çilek yedirirsiniz falan burnunuza kremsanti falan surersiniz :KK53:..öğrenir yani merak etme yemek yapmayı ve ayrıca o dövme zamanla sana cok seksi gelebilir :KK45:

Yemek yapmayi bilmiyorsa önlükler takılır ve keyifle yemek yapmayi senden öğrenir
....arada birbirinize çilek yedirirsiniz falan burnunuza kremsanti falan surersiniz :KK53:..öğrenir yani merak etme yemek yapmayı ve ayrıca o dövme zamanla sana cok seksi gelebilir :KK45:

O neydii kızzz Biscolata erkeği mi bu? :KK70: :KK70:

Ay bir tane normal adam bulmuyorum bir anarşist olanı eksikti. :olamaz::KK48: İnşallah seksi bulurum yoksa sürekli bir kurukafayla burun buruna gelemem :/

Öğrencilik yıllarında yaptırmış ama pişmanmış gibi durmuyordu :KK70: Neye benzediğini bilmiyorum ama sırtında dövme olan tek bir karakter var o da bu. :olamaz: İzleyen bir hanım yazdı, diziyi izledikten sonra seksi bulacağım kesinmiş. :KK53: Dizi bildiğin testosteron kokuyor şöyle bir inceledim de.

biz ergenken dizileri bırak net bile yoktu. sevdiğimiz beğendiğimiz tiplerin posterlerini odamıza asardık:))
daha aşırısına kafam basmıyor şu an:KK70:
o yüzden benden alacağın yorum sağlıklı olmayabilir bu mevzuda. tüm sırt fazla fanatikçe gelir bana:))
ama şöyle sağ yada sol omuz altı ortadaki resim yazıları olmamak şartıyla ok:KK70:
dizinin adı yazmıyordur diye umuyorum.
merakta ettim yalnız:KK70:
bu merakla seni daha hızlı davranmaya heveslendirmeden susayım en iyisi:KK70:

O neydii kızzz Biscolata erkeği mi bu? :KK70: :KK70:

Ay bir tane normal adam bulmuyorum bir anarşist olanı eksikti. :olamaz::KK48: İnşallah seksi bulurum yoksa sürekli bir kurukafayla burun buruna gelemem :/
ne biliyim ben mesela öyle bir eşim olsun isterdim mutfakta koklasa koklasa yemek yapmak aman kaderime tükürüyum ...
Dur bakalım zaman neyi gosterir motorda seviyormus :halay: eski concona gelirsek takip etme kardeşinden de ne hali varsa görsün .

ast yemek konusuna gelince kesinlikle katılıyorum.
ben evlendikten sonra öğrendim yemek yapmayı:olamaz:

biz ergenken dizileri bırak net bile yoktu. sevdiğimiz beğendiğimiz tiplerin posterlerini odamıza asardık:))
daha aşırısına kafam basmıyor şu an:KK70:
o yüzden benden alacağın yorum sağlıklı olmayabilir bu mevzuda. tüm sırt fazla fanatikçe gelir bana:))
ama şöyle sağ yada sol omuz altı ortadaki resim yazıları olmamak şartıyla ok:KK70:
dizinin adı yazmıyordur diye umuyorum.
merakta ettim yalnız:KK70:
bu merakla seni daha hızlı davranmaya heveslendirmeden susayım en iyisi:KK70:

Sırtını görürsem gerisi gelir biliyorsun di mi? :D Hazır değilim şu an o kadarına. Hızlıysak da o kadar değil :D Ama ben de deli gibi merak ediyorum nasıl bir şey diye. Gerçi kötü bulsam da sildir diyecek halim yok adama.

ne biliyim ben mesela öyle bir eşim olsun isterdim mutfakta koklasa koklasa yemek yapmak aman kaderime tükürüyum ...
Dur bakalım zaman neyi gosterir motorda seviyormus :halay: eski concona gelirsek takip etme kardeşinden de ne hali varsa görsün .

Off asi doktorrrr beee bunu mutfağa sokup biftek falan yaptıracaksın üstünü falan çıkarttırıp dövmesi arkada ahahaha ayy susayım ben çoluk çocuk okuyor :D

Sırtını görürsem gerisi gelir biliyorsun di mi? :KK70: Hazır değilim şu an o kadarına. Hızlıysak da o kadar değil :KK70: Ama ben de deli gibi merak ediyorum nasıl bir şey diye. Gerçi kötü bulsam da sildir diyecek halim yok adama.

ahaha hatunlar öpücüğe bile hızlı dedi birşey demiyorum o yüzden:))
sen sırtı gördüğünde kulağıma bari söyle nasılmış dövme:KK70:

ahaha hatunlar öpücüğe bile hızlı dedi birşey demiyorum o yüzden:))
sen sırtı gördüğünde kulağıma bari söyle nasılmış dövme:KK70:

Hafta sonu motoruyla almaya gelecek beni, sürpriz bir yere götürecekmiş. :) O ara bakabilirsem bakmayı deneyeyim :D Bu arada ilk defa motora bineceğim kısmetse daha önce hiç binmedim. :olamaz:

Hafta sonu motoruyla almaya gelecek beni, sürpriz bir yere götürecekmiş. :) O ara bakabilirsem bakmayı deneyeyim :KK70: Bu arada ilk defa motora bineceğim kısmetse daha önce hiç binmedim. :olamaz:

pozisyonu iyi ayarla hızlıca tek hareketle sıyır sırtını oldu bitti:KK70:
çocuk ne olduğunu anlayıp deli midir nedir diye düşünüp seni motordan atana kadar vaktin var:KK70:

Sırtını görürsem gerisi gelir biliyorsun di mi? :KK70: Hazır değilim şu an o kadarına. Hızlıysak da o kadar değil :KK70: Ama ben de deli gibi merak ediyorum nasıl bir şey diye. Gerçi kötü bulsam da sildir diyecek halim yok adama.
konunuza yorum yapmadim ama takip ettim.sizin gibi birisi eski sevgiliniz gibi bi insanla nasil 4 yil gecirdi hic anlamadim.cunku gercekten naif dusunceli kendinden emin bir kadinsiniz.yeni iliskinizde cok mutlu olursunuz insallah. dovme meselesine gelince de Beraber denize falan gidin gorursunuz dovmesini merakiniz gider:KK48:

konunuza yorum yapmadim ama takip ettim.sizin gibi birisi eski sevgiliniz gibi bi insanla nasil 4 yil gecirdi hic anlamadim.cunku gercekten naif dusunceli kendinden emin bir kadinsiniz.yeni iliskinizde cok mutlu olursunuz insallah. dovme meselesine gelince de Beraber denize falan gidin gorursunuz dovmesini merakiniz gider:KK48:

Teşekkür ederim, bazen insanın basireti bağlanıyor sanırım benimki de öyle bir şey :) Deniz kenarı olmayan bir yerde yaşıyorum maalesef ya.

ya çok tatlısınız:KK200:

havuza gidin ast kk merak etti hafta sonu motor iptal havuza gidiyoruz de:))

Back
X