- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
Bi bakayım astoria en son konusundan sonra ne yapmış dedim ama ateş bacayı sarmış valla :))
Eski sevgiline çok sinirlendim. Astoria çok iyi olmuş o ilişkiyi sonlandırman. Sen anlattıkça şu kertenkele tipli ergenler var ya onlar canlandı gözümde. Inşallah daha sonra başına bela olmaz. Kaçan balık büyük olmuş cidden. Bi de bu tipler asla kendilerini sorgulamaz hep kadını suçlarlar.
Yeni aday adayın da çok hızlı bir şekilde ilişkiyi ilerletmek istiyor gibi geldi bana. Bence biraz ağırdan almalısın. Eski sevgilinle yasadigin soruna gözlerin kan çanağı olacak kadar ağladıysan, duygusal olarak hassas bir dönemindesin. Seni incitmelerine izin verme.
Cidden öyle, sen hoca olduğun için daha iyi bilirsin tabi ergenlerle uğraşa uğraşa bunun da ergen olduğunu çözmüşsündür :) Ağlama sebebim ondan değildi, hak etmediğim lafları yemem ve cevap verememem yüzündendi aslında. Ya biraz hızlı ilerliyor ama bilmiyorum beni rahatsız etmiyor, yavaş ilerleyeninden de pek fayda görmedim sonuçta. Bir de böylesine bakalım nasıl olacak?

eski concona gelirsek takip etme kardeşinden de ne hali varsa görsün .