• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaşadım ben şimdi?

Konunun müptelası oldum...
Güzel bir yaz dizisi sanki:KK66:
Ömrü uzun olsun inşallah:)

Favori konum :KK15:

:KK200::KK200: Yaz dizisi gibi ömrü kısa olmasın da, ehehe.

Itiraf edeyim ki bu sitede okuduğum en harika paylaşımdi.Çok mutlu olmanız dileğiyle.Öyle güzel bir kıpırtı oluşturdu ki.

Yaa çok tatlısınız, teşekkür ederim. İnşallah siz de çok mutlu olursunuz. :KK200:

Hastanedeki yatakcigimdan beni gülümseten yorumlar ve Astoria :) konuna yorum yapacagim lakin su agrim azcik hafiflesin cildirmak uzereyim suan saglikli cümleler kuramayabilirim:) gunlerdir yoktum bir geldim kii yine toz duman olmus :) Ammaa güzel seyler de olmuss olsun kii :)

Yemek yapmayi bilmiyorsa önlükler takılır ve keyifle yemek yapmayi senden öğrenir
....arada birbirinize çilek yedirirsiniz falan burnunuza kremsanti falan surersiniz :KK53:..öğrenir yani merak etme yemek yapmayı ve ayrıca o dövme zamanla sana cok seksi gelebilir :KK45:
Uuuuu babyyy :)) Yoruma gell :)
" Sirtinda t-shirtinin altinda bisey geziniyor sankii örümcek mi desemm veya bilimum mini minnacik bir böcek mi ucustu acabaa sirtina" de Astoria :)
Soyun sirtina bakicimm diyemeyeceksin bunu dene :)
Erkekler bu tip yaratiklardan daha cok korkar aslinda kadinlara oranla..Sadece belli etmezler :))

Back
X