Ne yaşadım ben şimdi?

Mum yakıp adak adayayım bari gelmesin diye :KK70:
amaan gelsin ne olacak
gelse gelse en iyi ihtimalle 1 seneye gelir
1 yıla sizin güven duygusu güzelce gelişir, ilişki de yerine oturmuş olur, eski sevgili kıskançlığı yaşamazsın hiç :)

amaan gelsin ne olacak
gelse gelse en iyi ihtimalle 1 seneye gelir
1 yıla sizin güven duygusu güzelce gelişir, ilişki de yerine oturmuş olur, eski sevgili kıskançlığı yaşamazsın hiç :)

Kız biraz saplantılıymış ondan çekiniyorum. Tamam doktordan yana bir sıkıntı olmayabilir de ne bileyim ya. İnşallah cidden sağlam bir temele oturur da takmam.

Kız biraz saplantılıymış ondan çekiniyorum. Tamam doktordan yana bir sıkıntı olmayabilir de ne bileyim ya. İnşallah cidden sağlam bir temele oturur da takmam.

Astoria, konuyu başından beri takip ediyorum.

Yine çok düşünmeye başladın gibi geliyor bana, başlardaki gibi akışına bırakmanı önermeye geldim :)

Gelişmeler umut verici, böyle devam etmesini temenni ediyorum:KK200:

Yaa böyle güzel bir konu çok azdır burda :D yaşadıklarınızı okurken gülücükler inmedi suratımdan :) bundan sonrasında bende varım inşallah beraber mutlu son yaşarız :halay:

Astoria, konuyu başından beri takip ediyorum.

Yine çok düşünmeye başladın gibi geliyor bana, başlardaki gibi akışına bırakmanı önermeye geldim :)

Gelişmeler umut verici, böyle devam etmesini temenni ediyorum:KK200:

İnşallah, çok teşekkür ederim. :KK200:

Yaa böyle güzel bir konu çok azdır burda :KK70: yaşadıklarınızı okurken gülücükler inmedi suratımdan :) bundan sonrasında bende varım inşallah beraber mutlu son yaşarız :halay:

Çok tatlısınız, teşekkür ederim. :KK200:

İstediği kadar saplantılı olsun arabaya atıp kaçıracak halı yok ya
Bunca zamandır onla olmak istese olurdu bence tamamen silmiş kafasından masum bir küsme değil senin enerjin çekti onu çok sorarak kaçırma boğalar çok sabırlı dır ve tutkuludur
bilmem inanırmısınız burçlara vazgeçtiyse öyle bir anlık birşey değildir bu
Bence sende yaşam enerjisi buldu ilgi buldu
Boşver hangimiz ağaç kavuğundan çıktık
Beni hayatımdaki kişi aldatmadığı sürece geçmişi ilgilendirmiyor

İstediği kadar saplantılı olsun arabaya atıp kaçıracak halı yok ya
Bunca zamandır onla olmak istese olurdu bence tamamen silmiş kafasından masum bir küsme değil senin enerjin çekti onu çok sorarak kaçırma boğalar çok sabırlı dır ve tutkuludur
bilmem inanırmısınız burçlara vazgeçtiyse öyle bir anlık birşey değildir bu
Bence sende yaşam enerjisi buldu ilgi buldu
Boşver hangimiz ağaç kavuğundan çıktık
Beni hayatımdaki kişi aldatmadığı sürece geçmişi ilgilendirmiyor

Ay ne güzel yazdınız, rahatladım, içim açıldı. Teşekkür ederim size.:KK200:

Ben su mecburi bitmeden nasil gelir mevzunu aciklamaya geldim
Mecburi bitmeden tus kazanmadigi muddetce tayin olmaz, mecburi yere gore degismekle birlikte en kisasi 350 gun, ben 6. Bolge dogu ilinde 450 gun yapmistim, ayni ilin koyu 350 gun mesela
Ancak devletten istifa edip ozelde calisabilir, diploma Almak icin zorunlu tamamlamak gerekmiyor artik
Ayrica konunuzu basindan beri takip ediyorum, cok tatlisiniz, meslektasima kanim isindi, umarim cok mutlu olursunuz

Ben su mecburi bitmeden nasil gelir mevzunu aciklamaya geldim
Mecburi bitmeden tus kazanmadigi muddetce tayin olmaz, mecburi yere gore degismekle birlikte en kisasi 350 gun, ben 6. Bolge dogu ilinde 450 gun yapmistim, ayni ilin koyu 350 gun mesela
Ancak devletten istifa edip ozelde calisabilir, diploma Almak icin zorunlu tamamlamak gerekmiyor artik
Ayrica konunuzu basindan beri takip ediyorum, cok tatlisiniz, meslektasima kanim isindi, umarim cok mutlu olursunuz

Ay çok teşekkür ederim, gerçi kız gelse bile benim yapabileceğim bir şey yok da içim huzursuz olur işte. Siz de çok tatlısınız, meslek hayatınızda başarılar diliyorum. :KK200:

aa astoria dövmesini nasıl gördüğünü söylemedin :KK70: nasıl bir bahaneyle açtırdın çok merak ettim

Direkt sordum ya dan diye. Çok merak ediyorum dövmeni dedim. O da üstünü çıkardı gösterdi ehehe. Zaten göl kenarında oturduğumuz için ağaçlar falan üstünü çıkaran biri dikkat çekmemiştir. Hemen giydi sonra tişörtünü. Güzel ya dövmesi, öyle kötü durmuyor. Yakışmış. Ama şey dedim "Sırtında ölüm meleği olan bir doktor da fazla ironik" dedim. Güldü, "Benim arkamda sonuçta" dedi. :)

Direkt sordum ya dan diye. Çok merak ediyorum dövmeni dedim. O da üstünü çıkardı gösterdi ehehe. Zaten göl kenarında oturduğumuz için ağaçlar falan üstünü çıkaran biri dikkat çekmemiştir. Hemen giydi sonra tişörtünü. Güzel ya dövmesi, öyle kötü durmuyor. Yakışmış. Ama şey dedim "Sırtında ölüm meleği olan bir doktor da fazla ironik" dedim. Güldü, "Benim arkamda sonuçta" dedi. :)
ahaha iyi olmuş türlü bahaneler göstermediğin hem seni samimi yapan dan diye sormaların :)) yağmurlu havada havuza çağırmandan belliydi kıvamında bir laf etmedi dimi?

Bu arada Sons of Anarchy'i izlemeye başladım. Şimdiden Jax Teller'ın hastası oldum maşallahhhh diye diye izliyorum hahsjsjs içimdeki badass sever açığa çıktı resmen :KK70:

latest

Bu arada Sons of Anarchy'i izlemeye başladım. Şimdiden Jax Teller'ın hastası oldum maşallahhhh diye diye izliyorum hahsjsjs içimdeki badass sever açığa çıktı resmen :KK70:

latest
[/QUOTE

Ay görünce zıpladım yerimden eski sevgilime benziyor adam özellikle o gülüşü benimki biraz daha iriceydi tabe :D yabancıydı hey gidi heyyy diziyi ben de izleyeyim bari :)

gucci gucci bence eski olmasın o çocuk yeniden başlayın tipi böyleyse kaçmaz bence hahsjsjsj

2 yıl ailesi bana kan kusturdu çok da iyi bir çocuktu ama din meselelerine çok takıktı ailesi asla Müslüman ve Türk birini istemiyorlar koyu Katolikler demem o ki Allaha yakın bana uzak olsunlar :)

Ha o zaman başka. Yallah Vatikan'a deseydin ehehe.

Back
X