Ne yazık ki söylediği bazı şeyleri unutamıyorum....

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
arkadaşlar
önceki konularımdan da hatırlayacağınız gibi 4 senelik bir ilişkim var ve ben zayıf bir kızım kilo olarak 45 lere bile düştüğüm oldum şu an 52 yim ama sevgilimin bu konuda öceki yorumlarını unutamıyorum hele de en az 55 olmalısın dediğini ve ben de ne yapabilirim ben böyleyim dediğim de ben o 55 li kiloları seviyorum dediğini ben öyle seviyorum dediğini hiç unutamıyorum ya da ne bileyim bir ünlü hakkında konuştuğumuzda o kız da zayıf falan dediğim de yokkk o hiç zayıf değil çok güzel diyor ya da bir arkadaşım 45 kiloya düştüğünü söylediğinde o ne öyle dotora gitsin falan diyor yani malesef ben bu konuşmaları unutamıyorum ve beni beğenmediğini düşünüyorum çünkü bazen ona sorarım benim en güzel yerim neresi diye yüzün der yüzün fiziğinden güzel der yani sizce daha ne olsun beğenmiyor işte

değilsin canım bu erkeklerin saçma sapan takıntıları kız arkadaşlarının mükemmel olmasın ı istiolar ama kendisine eleştirii yapsan suçlu yine sn oluon bu erkekler anlaşılmaz yaa

oda kendini degistirsin senin istedigin gibi ozaman...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben o 55 li kiloları seviyorum da ne demek! arkadaşınız eline bir kantar alsın yoldan geçen kızları tartsın 55 kilo olana gitsin diyecem ayıp olacak...sadece fiziğe bakıp insana değer vermeyen biriyle salt güzelliğe önem veren biriyle nereye kadar gitmeyi düşünüyorsunu<? sürekli sizi aşağılamasına izinmi vereceksiniz? kaç yaşında ki bu herhalde lise ve daha küçük yaşlarda olmalı

Ay canım ya,dert ettiğin şeye bak.Herkes zayıf olmak için canatıyor,sen arkadaşın yüzünden buna üzülüyorsun.Beyefendi nasıl beğeniyorsa öyle bulsaymış o zaman.E sen de bir daha film izlerken,adamın kolları ne hoş,ben böyle kaslı beğeniyorum filan de.Gitsin artık spor salonuna mı yazılır ne yaparsa yapsın.Sen böyle o kusursuzmuş da sen kusurluymuşsun gibi boynunu bükersen eleştirilerin sonu gelmez.Yarın kalkar,ben sarışın beğeniyorum aslında der.Sen kendini nasıl beğeniyorsan öyle devam et,kendine güven,isteyen beğenir istemeyene güle güle.Seni olduğun gibi beğenen kimbilir kimler çıkar.

bence seven her haliyle sevmeli.. ilerde evlendiğinizi düşün kilo aldın diye de laf yapar bu sefer de zayıfla der.. :63: bu erkekler herşeyi kusursuz istiyolar hiçkimse için değişme. beğenmiyo mu yol ver gitsin

arkadaşlar
önceki konularımdan da hatırlayacağınız gibi 4 senelik bir ilişkim var ve ben zayıf bir kızım kilo olarak 45 lere bile düştüğüm oldum şu an 52 yim ama sevgilimin bu konuda öceki yorumlarını unutamıyorum hele de en az 55 olmalısın dediğini ve ben de ne yapabilirim ben böyleyim dediğim de ben o 55 li kiloları seviyorum dediğini ben öyle seviyorum dediğini hiç unutamıyorum ya da ne bileyim bir ünlü hakkında konuştuğumuzda o kız da zayıf falan dediğim de yokkk o hiç zayıf değil çok güzel diyor ya da bir arkadaşım 45 kiloya düştüğünü söylediğinde o ne öyle dotora gitsin falan diyor yani malesef ben bu konuşmaları unutamıyorum ve beni beğenmediğini düşünüyorum çünkü bazen ona sorarım benim en güzel yerim neresi diye yüzün der yüzün fiziğinden güzel der yani sizce daha ne olsun beğenmiyor işte

tıpatıp aynı şeyleri yaşadım.cümleleri görünce şok oldum ben mi yazdım diye şüphe ettim nerdeyse.

inan seni hak etmiyor.erkeklerin sindirme politikası bu.bu hayatta kendin için gururun için yapacağın en güzel şey madem öylelerini beğeniyorsun git onlarla ol deyip ,bir daha sana ulaşmasına müsade etmemek.

aynı cümlelerle başladı bizim arkadaşlığımızda.beni dünyalar kadar seviyordu.cennette huri bile istemiyor ben yetermişim ona.bir huri ancak bukadar güzel olabilirmiş.ayaklarımı yerden kesmişti.ben dünyanın en saf en güzel sevgisini yaşadığımı zannederken olaylar çok kötü ilerledi.

ailem karşı çıktı.çok kötü tepki gösterdiler.içimdeki duygular okadar temizdiki.inanmadım onlara.

52 kilodan 45 e düştüğüm oldu zorlu üniversite yıllarında.hem ailemin tavrı gözlerinden düşmüş olmam,hem üniversitenin zorluğu 45-48 -49-52 kilom sabit kalmıyordu.

kilo al diyip duruyordu.o aslında sarışın yeşil gözlü hayal edermiş hep.e çok seviyorum diyor bunları da söylüyor insan sevginin saflığından sağlıklı düşünemeiyor.

6 yıl arkadaş kaldık.kimseyi yanıma yaklaştırmadım.her gelene hayır dedim.aile çevresinde evlenme niyetinde olanlara yüz vermedim.ona ve svgisine güvenmiştim.
üniversiteyi bitirip ailemin yanına gelince bir sürü şeyi çıktı ortaya.benim fotoğraf makinemle bir kızla resimler çekmişti.arkadaşın sevgilisi şaka falandı dedi.inandım biliyor musun?6 senelik kavgasız gürültüsüz seviyeli gitmiş bir ilişkide güvendiğim kişinin sözüne inandım.

psikolojimde bozulmuştu iyice ama.

süratle düğün hazırlıklarına başladı.ailemden babama yakınlarla görüştü.babamı ikna ettirdi.mobilya seçmeler.gelinlik bakmalar.söz nışan.ben ölü gibiydim.ne yana çekiyorsa oraya gidiyordum.annem zaten üvey anne gibidir.soluk aldırmadı o dönemde.

o mutsuz süzülmüş halime bir abla şunu dedi:kızını vermezsen evde kalır söyliyim.

bir başkasıda ellerime dokunup soğuk olduğunu görünce kocan sana evlenince giti git diycek bak görürsün dedi.

bu evli kadınların (güya iyi niyetli ablaların) sözleri de üstüne eklendi.düşün bendeki özgüveni.bir arkadaşım da erkektir yanılır.seni çok seviyo .ayrılmamakla çok iyi yaptın.ben ayrıldım unutamıyorum diye gaz verdi.böyle durumlarda bu söylenebilecek en en en kötü cümleymiş yaşadıklarımdan sonra anladım.EN ÖNEMLİSİ ONURUNU KURTARMAKTIR.ÇÜNKÜ İNSAN ONURU VE ÖZGÜVENİYLE YAŞAYABİLİYORMUŞ.

nışana 3 hafta kala mailinde başka resimler de çıktı.başka bir kız.yıkıldım.artık mezarda gibiydim.ne kimseeyle konuşabiliyor ne birşey anlatabiliyordum.sürekli sessiz ve mutsuzdum.

ısrarla inkar etmeler.ama özür ve pişmanlık belirtisi yok.erkek ya.elinin kiri.

daha bir süzüldüm.sırtımda koca bir bıçak vardı sanki.ben parasını bile kendi ödediğim ucuz bir gelinlikle (üzüntüden hayalet gibi bir gibi kimseye bişey anlatamayan bir gelin)o ise casharel den babama aldırdığı damatlıklaparıldayan damat.ben solgun o parlıyor. ogünün yaşanmamasını gerçekleşmemesini gerçekten çok isterdim.insanın kalbi gururu ruhu inciniyor.

aradan 5 yıl geçti.o acılar cümleler unutulmadı.oğlum ve kendi hayatım için çok sevdiğim mesleğimi yapıyorum.evimin işini yapıyorum.yemeklerimi yaypıp eşimi karşılıyorum.ama asla güvende hissetme hali ve gerçek bir huzur yok hayatımda.

Annesinin kendinin kardeşinin tüm yaptıklarını Allah a Havale ettim.Allah benim hakkımı onlardan alsın ve bu güne kadar çektiklerim için bana iyilik nasip etsin.

şimdi geriye bakınca.kötülüklerinden güzelliğimi görmek istemediler.gayette hoş bir kızdım.hala da öyleyim.ne o kadınların ne de diğerlerinin yaptıklarını hak etmedim.asıl onlar beni hak etmiyorlardı.ama insanı öyle bir mengeneye sokuyorlar ki yokolup gidiyorsun.

bir insan kanser olup zayıflayabilir,saçı dökülebilir,göğsü alınabilir,sakat kalabilir.bunların hiçbir olmadı.ben üzüntüden zayıflamış neşemi kaybetmiştim.birazcık sevgiyle düzeltebilecekleri birşeydi.ben orda duruyordum ama göremiyorlardı.

bu bana ne kadar aciz basit olduklarını gösterdi.bu insani açıdan zavallılık haliydi.erdemsizlik.onursuzluk.

keşke onları kendileri gibilerle bırakabilme gücüm olsaydı.ama yapamamıştım.

şimdi canım

-kilo almak çok kolay birşey.sana bu cümleleri söyleyen zattan hemen uzaklaş.sana ulaşmasını engelle.
-bir diyetisyene git.çok kolay kilo alacaksın emin ol.aynı süreçlerden geçtim.
-bir çay kaşığı çörek otu,2 yemek kaşığı yoğurtla karıştırıp ye.
-bir çay kaşığı POLENLE BİR TATLI KAŞIĞI BALI KARIŞTIR YE.cilde çok iyi geliyor.
-amway ve avon a üye olabilirsin.ben beğeniyorum.öneridir yanlış anlaşılmasın.
-dikiş dikmeyi öğren hem kafan dağılır.hem de çok çok işine yarayabilir .
-mutlaka meslek sahibi ol.
-hayatta iyi görünenlerin iyi olmayabileceğinin sana çok büyük haksızlıklar edebileceğinin farkında ol.

bu gün şunu anlıyorum ki ben eğitimimle,güzelliğimle ve hoşluğumla o insanların ulaşamayacağı seviyedeydim.kibirli değildim.iyi niyetliydim ve mütevaziydim.haksızlık edebilir yaklaşanlara kanıp onu terk edebilirdim.ama yapmadım.kendimle gurur duyuyorum.bunca insana rağmen Rabbim elimi tuttu.onlar bıraktı.O bırakmadı.

ailem onun bana göre olmadığını söyleyip çok tepki göstermişti.bizi rezil ettin demek yerine sakin sakin,sen daha iyisine layıksın ,biz sana çok kıymet veriyor ve mutlu olmanı istiyoruz.o zamanla hatalar yapabilecek biri.o sıkıntıları yaşamadan bırak dese ben tonla şeyi yaşamayacaktım.anne baba olmak ve kurulan cümleler okadar önemli yani.

arkadaş,abla ,komşu olmak da çok önemli.sizin düşünmeden kurduğunuz bir alay cümlesi o insanı yıkabilir.kimseye karşı bukadar acımasız olmamalıyız.

ne yazıkki iyi gibi görünen ve kolay kötülük yapan insanlar çok.siz de ne olur kilo al,ben şöyle kızları beğeniyorum diyen zihniyete pirim vermeyin.yol verin gitsin.zaten bu dünyada iyi kalplere denk gelmesi zor ihtimal.sizden sonra çok çekecek.ama ne olur kendi kıymetinizi bilin.YAŞADIĞIM VE GÜÇSÜZLÜĞÜMDEN UTANDIĞIM BUNCA ŞEYİ KK DA REZİL OLMAK İÇİN DEĞİL SİZ DE AYNI HATAYI YAPMAYIN DİYE ANLATTIM.

adam seninle 4 yıldır beraber akıl var mantık var senı sevmese nıye senle olsun her insan dört dörtlük olucak dıye bır sey varda ben mı bılmıyorum ne guzel işte adam acık acık söyluyor neyını begenmedıgını neyını begendıgını sen onun her yerınımı begenıyosun hıc mı demıyosun keşke şurası şöyle olsaydı ya da keşke şu davranışı olmasaydı şöyle davransaydı Allahım yaaaaaaaaaaaaaa takılma bence seviyodur sevmese çoktan uçmuştu :31:

Eski erkek arkadaşım da kilo al kilo al deyip dururdu.Daha bir sürü şeyle sinirimi bozdu.Sinirden stresten kilo alacağıma kilo verdim.Böylelerini umursamamak,onlara değer vermemek lazım,ve de açık kesin şekilde sınırlarını bildirmek.Ha devam ediyor,yol vermek gerek çok geç olmadan.Yoksa adamda zaten lüzumsuz derece de özgüven var iyice kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediveriyor.:41:

bende çok zayıfım. ama sevgilimin asla bana şu kızın kilosu şöyle bu daha iyi. sende keşke böyle olsan gibi laflarla başkasıyla kıyasladığını görmedim. Hatta keşke kilo alabilsem azcık dediğim zaman bana söylediği senin bünyen bu boşver kendini oldu. Yani canım seni olduğu gibi kabullenmiyorsa sürekli birileriyle kıyaslama ihtiyacı duyuyorsa sürekli sende kusur arıyorsa bir daha düşün derim ben. hem kendisi bulunmaz hint kumaşı mı ki?

bende çok zayıfım. ama sevgilimin asla bana şu kızın kilosu şöyle bu daha iyi. sende keşke böyle olsan gibi laflarla başkasıyla kıyasladığını görmedim. Hatta keşke kilo alabilsem azcık dediğim zaman bana söylediği senin bünyen bu boşver kendini zorlama oldu. Yani canım seni olduğu gibi kabullenmiyorsa sürekli birileriyle kıyaslama ihtiyacı duyuyorsa sürekli sende kusur arıyorsa bir daha düşün derim ben. hem kendisi bulunmaz hint kumaşı mı ki?

bunun degisik versiyonunu kardesim yasadi (azicik kiloluydu ve zayiflamasini istiyordu erkek arkadasi denen zavalli adam) ve onun sonrasinda kardeismin psikolojisi bozuldu bu yuzden. Buyuk ve kurtulmasi zor bir hastaliga yakalandi. Kendine guveni yok oldu. 7 sene sonra bu gunlerde yeni yeni toparlaniyor, cocukla ayrilali 3 sene kadar olmaisna ragmen:(((

En degerli varligin yine sensin, boyle mantiksiz kisilerle arkadaslik yapmaman senin yararina canim. Sen kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle davran, oyle ol. Kimsenin lafina bakma...Yoksa kendin olmaktan cikar benligini kimligini yitirebilirsin:((((

Back
X