Ne zaman anneme hamile olduğumu söyleyeyim?

gkulata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
731
1.104
63
Selamlar. Geçtiğimiz perşembe önce kaset testte pozitif gördüm. Sonra aile hekimliğinde kan verdim ama sonucum hala görünmüyor e nabızda o yüzden ben de bugün özel hastanede verdim. Hemen çıktı sonuç.

Adetim 5 gün geçti.
Beta hcg 2632
Sat 28 kasımdı.

Salı günü kadın doğuma gideceğim kesin olarak öğrenmek için ama aileye haber verilir mi bilemedim. Heyecandan haber vermek istiyorum ama bir yandan da daha doktor görmedi diye kesin emin olamıyorum. Kimyasal veya boş gebelik olur vs. İlk gebeliğim bu.

Siz ne zaman haber verdiniz ?

Allah korusun kötü sonuç olursa da paylaşmış olursunuz destek olur. Ben ilk kanı verdim söyledim.

Selamlar. Geçtiğimiz perşembe önce kaset testte pozitif gördüm. Sonra aile hekimliğinde kan verdim ama sonucum hala görünmüyor e nabızda o yüzden ben de bugün özel hastanede verdim. Hemen çıktı sonuç.

Adetim 5 gün geçti.
Beta hcg 2632
Sat 28 kasımdı.

Salı günü kadın doğuma gideceğim kesin olarak öğrenmek için ama aileye haber verilir mi bilemedim. Heyecandan haber vermek istiyorum ama bir yandan da daha doktor görmedi diye kesin emin olamıyorum. Kimyasal veya boş gebelik olur vs. İlk gebeliğim bu.

Hayirli ugurlu olsun🌸🥰 ben sadece esime soylemistim kan bile vermeden… keseyi gordugumuz gun de anneme soyledik. Bence siz de once keseyi gorun sonra soyleyin☺️ bos gebelik, kimyasal diye dusunup de kendinizi uzmeyin. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah💕

Adetim 5 gün geçti.
Beta hcg 2632
Sat 28 kasımdı.

Ben de kan sonucumu görünce beklerim biraz diye düşünüyordum ama sonra bi yazıya denk geldim. İnsanların kaybetme korkusuyla kesinlik olana kadar genelde söylememeyi tercih ettiği ama hamilelik haberi paylaşıldığında psikolojik olarak olumlu etkiye sahip olduğu yazıyordu. Sonuç iyi de olsa kötü de olsa annemler hep destekçim olur neden paylaşmayayım diye düşünüp akşama haber vermiştim.

Ben de kan sonucumu görünce beklerim biraz diye düşünüyordum ama sonra bi yazıya denk geldim. İnsanların kaybetme korkusuyla kesinlik olana kadar genelde söylememeyi tercih ettiği ama hamilelik haberi paylaşıldığında psikolojik olarak olumlu etkiye sahip olduğu yazıyordu. Sonuç iyi de olsa kötü de olsa annemler hep destekçim olur neden paylaşmayayım diye düşünüp akşama haber vermiştim.
Acı gerçek ama annemlere söyledikten sonra bebişimi kaybetmiştim. Çok kişisel bir durum ama ailemin biliyor olması beni rahatlatmadi, bilakis daha da üzdü. O yüzden ben neredeyse 2-3 aylık olana kadar bekledim sonra

Adetim 5 gün geçti.
Beta hcg 2632
Sat 28 kasımdı.

İyi dayanmışsınız 😂 ben çift çizgiyi görür görmez görüntülü arayıp testi göstermiştim 😂 belki bende hemen söylemeyebilirdim fakat reglim geciktiğinde annemde kalıyordum annemde kasık sancılarımdan şüphelenmişti 😂hatta o bana eve gider gitmez test yap demişti 😂hayırlı olsun bu arada ❤️

Adetim 5 gün geçti.
Beta hcg 2632
Sat 28 kasımdı.

BEN İLK GEBELİĞİMDE sadece kardeşime soylemiştim . anem vefat etmişti. daha sonra teyzem anlayıp sıkısıtrmıstı. 3 ay olana kadar genelde kimseye soylemedim. kaybederim vs diye. ama tabi risksizdim. sıfır problemle doğuma gittim. ama o gün bebegimi kaybettm.kordon düğümü. o an kendi acımla birlikte herkesi hayal kırıklıgna ugratmısım gibi bi,le hissetmiştim. ama en buyuk destekcim eşim-kardeşim-babam-teyzemdi. yalnız atlatamazdım. şuan yaşasam gebelik gizlermiyim. hayır. cunku yasayacagım uzuntuyu yine onlarla atlatabilirim. aile dinamikleriniz nasılsa oyle davranın. kaybetsenizde mutlu olsanızda yanında olmasını istediklerinizle paylaşın

Back
X