Ne zaman başladı?

mineltk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
908
659
23
32
SELAM KIZLAR ÖZELLİKLE HAMİLE ARKADASLARİM MiGDE BULANTİLARİNİZ NE ZAMAN BASLADİ ACABA ?? Benim ilk gebeliğin maalesef kürtaj kalp atişi olmadigi için sonlandirilmisti hic migde bulantim yoktu kalp atisi basladiginda migde bulantisi olurmuş.. Şimdiki hamileliğimi pazartesi öğrendim obur gün falan doktora gidicem migdemde çok garip bulaniyomu yaniyomu anlamiyorum ama değişik bir his var sizin nasil?

Herkesin bulanmıyor Can'ım. Kızımda 8. Haftada başladı. Bunda 7. Haftada sabahları bulanıyor. Annem 4 çocuğunun hiç birinde Bi defa bile bulantısı olmamış arabada bile bulanmazdı diyor . Ona odaklama kendini. İnşlh duy Bian önce bebişinin sana seslenişini

Amin inşallah tatlim bu hafta muhtemelen keseyi görürüm inşallah .. Kalp atisinida duyarim inşallah :)

Gecmis olsun canim benim cok erken basladi.6haftalikken diye bilirim cok aşırı hemde gece gündüz demeden.kilo bile verdim simdi 13 haftaligim.halada gecmis degil

Gecmis olsun canim benim cok erken basladi.6haftalikken diye bilirim cok aşırı hemde gece gündüz demeden.kilo bile verdim simdi 13 haftaligim.halada gecmis degil
Benim yemek yedikten sonra çok garip oluyor migdem bulanmak mi yanmak mi cozemiyorum :/

8. Haftam falandı canım. Ama kişiden kişiye değişiyor. Mesela ben ilk haftalarda da mide bulantısı çok yaşadım ama bence o hamilelikten değil folikasittendi. HamileliktenBir ay önce başlamıştım folik asite

Tabi canim doğru soyluyosun kişiden kişiye değişiyor herhalde :)

Benim ilk hamileliğimde bulantım az olmuştu daha çok hazımsızlık gibi kaynama gibiydi şikayetim. Ve sabah sadece 1 kere istifra ettim. Ama bunda da istifra olmadı henüz. Ara ara bulantım var.

Henüz kalp atışlarını kontrol etmedi doktorum. Çarşamba bakacak. Daha 6+1 gittiğimde 5+4 tü. Henüz erkendi yani keseyi gördük ve 4 cm lik kistimi de...

benim de 3 dusuk olmustu o zamanlar hic bulanti yasamadim simdi 4.gebeligim daha 5 haftaligim ama ogrenmeden once basladi ve halq devam ediyor kusuyorum cok erken oldu bu sefer bende saskinim

Benim 6. Haftada başladı ve tam 2 ay sürdü. Artık nadiren bulanıyor.

Bakalim bende durumlar nasıl daha Şali günü 5. Haftaya giricem daha yolun en basit sanirim :)
Başlarda hamilelik belirtilerini yaşamak keyifli oluyor. Çok severek yediğiniz şeylerden tiksiniyorsunuz falan hiç yemediğiniz şeyleri canınız çekebiliyor ama bir süre sonra bezdiriyor. Belki sizin hiç olmaz inşallah olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…