Amin inşallah tatlim bu hafta muhtemelen keseyi görürüm inşallah .. Kalp atisinida duyarim inşallah :)Herkesin bulanmıyor Can'ım. Kızımda 8. Haftada başladı. Bunda 7. Haftada sabahları bulanıyor. Annem 4 çocuğunun hiç birinde Bi defa bile bulantısı olmamış arabada bile bulanmazdı diyor . Ona odaklama kendini. İnşlh duy Bian önce bebişinin sana seslenişini
Benim yemek yedikten sonra çok garip oluyor migdem bulanmak mi yanmak mi cozemiyorum :/Gecmis olsun canim benim cok erken basladi.6haftalikken diye bilirim cok aşırı hemde gece gündüz demeden.kilo bile verdim simdi 13 haftaligim.halada gecmis degil
Az az yemeye özen göster.Benim yemek yedikten sonra çok garip oluyor migdem bulanmak mi yanmak mi cozemiyorum :/
8. Haftam falandı canım. Ama kişiden kişiye değişiyor. Mesela ben ilk haftalarda da mide bulantısı çok yaşadım ama bence o hamilelikten değil folikasittendi. HamileliktenBir ay önce başlamıştım folik asiteSELAM KIZLAR ÖZELLİKLE HAMİLE ARKADASLARİM MiGDE BULANTİLARİNİZ NE ZAMAN BASLADİ ACABA ?? Benim ilk gebeliğin maalesef kürtaj kalp atişi olmadigi için sonlandirilmisti hic migde bulantim yoktu kalp atisi basladiginda migde bulantisi olurmuş.. Şimdiki hamileliğimi pazartesi öğrendim obur gün falan doktora gidicem migdemde çok garip bulaniyomu yaniyomu anlamiyorum ama değişik bir his var sizin nasil?
Tabi canim doğru soyluyosun kişiden kişiye değişiyor herhalde :)8. Haftam falandı canım. Ama kişiden kişiye değişiyor. Mesela ben ilk haftalarda da mide bulantısı çok yaşadım ama bence o hamilelikten değil folikasittendi. HamileliktenBir ay önce başlamıştım folik asite
Peki kalp atisini duyduktan sonraki başladı bulantilarinizBenim ilk hamileliğimde bulantım az olmuştu daha çok hazımsızlık gibi kaynama gibiydi şikayetim. Ve sabah sadece 1 kere istifra ettim. Ama bunda da istifra olmadı henüz. Ara ara bulantım var.
Evet hayatım :)Tabi canim doğru soyluyosun kişiden kişiye değişiyor herhalde :)
Benim 6. Haftada başladı ve tam 2 ay sürdü. Artık nadiren bulanıyor.SELAM KIZLAR ÖZELLİKLE HAMİLE ARKADASLARİM MiGDE BULANTİLARİNİZ NE ZAMAN BASLADİ ACABA ?? Benim ilk gebeliğin maalesef kürtaj kalp atişi olmadigi için sonlandirilmisti hic migde bulantim yoktu kalp atisi basladiginda migde bulantisi olurmuş.. Şimdiki hamileliğimi pazartesi öğrendim obur gün falan doktora gidicem migdemde çok garip bulaniyomu yaniyomu anlamiyorum ama değişik bir his var sizin nasil?
Bakalim bende durumlar nasıl daha Şali günü 5. Haftaya giricem daha yolun en basit sanirim :)Benim 6. Haftada başladı ve tam 2 ay sürdü. Artık nadiren bulanıyor.
Başlarda hamilelik belirtilerini yaşamak keyifli oluyor. Çok severek yediğiniz şeylerden tiksiniyorsunuz falan hiç yemediğiniz şeyleri canınız çekebiliyor ama bir süre sonra bezdiriyor. Belki sizin hiç olmaz inşallah olmaz.Bakalim bende durumlar nasıl daha Şali günü 5. Haftaya giricem daha yolun en basit sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?