olalaya Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 1.526 1.310 133 6 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #1 selam arkadaşlar ben geçenlerde çocuk eğitimi sertifikası aldım yardımcı öğretmen olarak kreşlerde görev yapmak istiyorum ne zaman ve nasıl başvuru yapmalıyım cv falan hazırlamak gerekiyo mu bu süreçle ilgili yapmam gerekenleri anlatır mısınız
selam arkadaşlar ben geçenlerde çocuk eğitimi sertifikası aldım yardımcı öğretmen olarak kreşlerde görev yapmak istiyorum ne zaman ve nasıl başvuru yapmalıyım cv falan hazırlamak gerekiyo mu bu süreçle ilgili yapmam gerekenleri anlatır mısınız
GunesinKizi35 9. takım mezunu Kayıtlı Üye 16 Ocak 2013 3.940 10.153 408 İzmir 6 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #2 Evet cv hazırlaman gerek. Bu dönemde iş ilanları açılmaya başladı. Başvurularını yapabilirsin. Yada elden ana okullarına cv de bırakabilirsin.
Evet cv hazırlaman gerek. Bu dönemde iş ilanları açılmaya başladı. Başvurularını yapabilirsin. Yada elden ana okullarına cv de bırakabilirsin.
olalaya Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 1.526 1.310 133 8 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #3 GunesinKizi35 .!.: Evet cv hazırlaman gerek. Bu dönemde iş ilanları açılmaya başladı. Başvurularını yapabilirsin. Yada elden ana okullarına cv de bırakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım
GunesinKizi35 .!.: Evet cv hazırlaman gerek. Bu dönemde iş ilanları açılmaya başladı. Başvurularını yapabilirsin. Yada elden ana okullarına cv de bırakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım
olalaya Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 1.526 1.310 133 13 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #4 Kızlar meb e cv bırakmamı söylediler bi bilgisi olan var mı ya da extra tavsiye verebilecek olan