Yapmıyorum ısrarla, olmadıkça geriliyorum cok kafaya takmayım diyorum ama onu da yapamıyorum, bu ay pes edip başlıcam ovulasyon testine regl olmayı bekliyorumOvulasyon yapiyor musun cnm herkesin farkli cunku bende de asiri derecede olur
Sağlıkla al kucağına bebişini, darısı biz bekleyenlere olsun, ben akıntı kovalamaktan yoruldum maalesefEvet canım hiç dikkatimi çekmedi benimde ikinci ayda tuttu mesela benim geç döllenme olmuş, o yüzden gün aşırı şeklinde ilerlemek gebelik planlayanlar için çok ideal bizde öyle ilerlemiştik yumurtlama hesaplamadım hiç
Oyle yap cnm en azindan yumurtlamaya kadar bilmemek de engel gebeligeYapmıyorum ısrarla, olmadıkça geriliyorum cok kafaya takmayım diyorum ama onu da yapamıyorum, bu ay pes edip başlıcam ovulasyon testine regl olmayı bekliyorum
Belirtilerin nelerdi cnmÇok akıntım olmazdı
Oyle yap cnm en azindan yumurtlamaya kadar bilmemek de engel gebelig
başlıcam bu ay kısmetse, bu ay da boş geçti çünkü muhtemelen, hiçbir yumurtlama belirtisi yaşamadım maalesefOyle yap cnm en azindan yumurtlamaya kadar bilmemek de engel gebelige
İnşallah canım kafana takma olur inşallah Allah en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah . Akıntı kovalama canın istediğinde ilişkiye gir kadınlar yumurtlama döneminde olduğundan fazla istekli oluyormuşuz fizyolojik olarak zaten ovülosyon testi daha çok strese sokabilir bir de unutma ki artık herşeyin bir çözümü var. Zaten daha ilk aylarınSağlıkla al kucağına bebişini, darısı biz bekleyenlere olsun, ben akıntı kovalamaktan yoruldum maalesef
Atmanı bekliyorum oturmuş vallafotoğrafta belli olmaya bilir genede atıyım erken gebelik testi bide kaset testi bugün yaptım zaten 2 saat önce yarın regl olmasam pazae kaset test yapicam elimde 1 tane var
Sabırsızlık ve olmayacak mı acaba tedirginliği böyle yapıyor, bu ay saldım umudum yok ama umarım diğer ay güzel sonuçlanır bu bekleyişimİnşallah canım kafana takma olur inşallah Allah en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah . Akıntı kovalama canın istediğinde ilişkiye gir kadınlar yumurtlama döneminde olduğundan fazla istekli oluyormuşuz fizyolojik olarak zaten ovülosyon testi daha çok strese sokabilir bir de unutma ki artık herşeyin bir çözümü var. Zaten daha ilk ayların
Ben normalde her ay yumurtlama akıntısı yaşardm bu ay acısını yaşadm iki büklüm oldum çatladı dedim kesin snra akıntı bekledm gelmedi. Ama bence akıntı demek herşey demek değil. Ben çatlama yaşadığımı düşünüyorum bekliyorum bakalım 10 gün var adeteSabırsızlık ve olmayacak mı acaba tedirginliği böyle yapıyor, bu ay saldım umudum yok ama umarım diğer ay güzel sonuçlanır bu bekleyişim
Peki o akıntı gün boyu devam ediyor mu sizde yoksa bir kere mi geliyor, bende pcos olduğu için sorunlu yumurtlamam maalesef. O yüzden bi belirti arıyorum durmadan, ama bırakmam lazım sanırım belirti aramayıBen normalde her ay yumurtlama akıntısı yaşardm bu ay acısını yaşadm iki büklüm oldum çatladı dedim kesin snra akıntı bekledm gelmedi. Ama bence akıntı demek herşey demek değil. Ben çatlama yaşadığımı düşünüyorum bekliyorum bakalım 10 gün var adete
Yumurtlama olurkenki gun devamli geliyor cnm ovulasyon denedin miPeki o akıntı gün boyu devam ediyor mu sizde yoksa bir kere mi geliyor, bende pcos olduğu için sorunlu yumurtlamam maalesef. O yüzden bi belirti arıyorum durmadan, ama bırakmam lazım sanırım belirti aramayı
bi kere yaşıyorum ya ordan anlıyorum ama bu ay sadece acısını yaşadm ilk defa bu kdr acıdı belki de döllendi bilemem bekliyormPeki o akıntı gün boyu devam ediyor mu sizde yoksa bir kere mi geliyor, bende pcos olduğu için sorunlu yumurtlamam maalesef. O yüzden bi belirti arıyorum durmadan, ama bırakmam lazım sanırım belirti aramayı
Gönlünce olsun güzel haberler al adet tarihin geldiğinde umarımbi kere yaşıyorum ya ordan anlıyorum ama bu ay sadece acısını yaşadm ilk defa bu kdr acıdı belki de döllendi bilemem bekliyorm
ayy o kadar çektim fotoğraf ama kameram kötü olduğu için olmuyor hiç çıkmıyorOna da razıyız valla
Ay atsanıza bi sizden ricamm merak ettim. Erken olanı tekrarlayadabilirsiniz varsa eğerr
Zar zor bunda belli oldu biraz çekerken
Ay ben gördümmmmmmmm ya adete kaç gün vardı?
tamam yarın demiştiniz hatırladımmm. Bence kan verin ya var gibi net yani artimed değilse vardır bence bir de hemen çıktıysaZar zor bunda belli oldu biraz çekerken
fleey marka 10 Eylül'de kan verdim 2.11 çıktı HCG reglm 3 gün vardı yarın kan versem gene çok düşük cikicak 2 günde 2 kat artıyor yatamam yarın demiştiniz hatırladımmm. Bence kan verin ya var gibi net yani artimed değilse vardır bence bir de hemen çıktıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?