Ne zaman belirtiler baslar?

Sağlıkla al kucağına bebişini, darısı biz bekleyenlere olsun, ben akıntı kovalamaktan yoruldum maalesef

Sağlıkla al kucağına bebişini, darısı biz bekleyenlere olsun, ben akıntı kovalamaktan yoruldum maalesef
İnşallah canım kafana takma olur inşallah Allah en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah . Akıntı kovalama canın istediğinde ilişkiye gir kadınlar yumurtlama döneminde olduğundan fazla istekli oluyormuşuz fizyolojik olarak zaten ovülosyon testi daha çok strese sokabilir bir de unutma ki artık herşeyin bir çözümü var. Zaten daha ilk ayların

fotoğrafta belli olmaya bilir genede atıyım erken gebelik testi bide kaset testi bugün yaptım zaten 2 saat önce yarın regl olmasam pazae kaset test yapicam elimde 1 tane var
Atmanı bekliyorum oturmuş valla İnşallah vardır

Sabırsızlık ve olmayacak mı acaba tedirginliği böyle yapıyor, bu ay saldım umudum yok ama umarım diğer ay güzel sonuçlanır bu bekleyişim

Sabırsızlık ve olmayacak mı acaba tedirginliği böyle yapıyor, bu ay saldım umudum yok ama umarım diğer ay güzel sonuçlanır bu bekleyişim
Ben normalde her ay yumurtlama akıntısı yaşardm bu ay acısını yaşadm iki büklüm oldum çatladı dedim kesin snra akıntı bekledm gelmedi. Ama bence akıntı demek herşey demek değil. Ben çatlama yaşadığımı düşünüyorum bekliyorum bakalım 10 gün var adete

Peki o akıntı gün boyu devam ediyor mu sizde yoksa bir kere mi geliyor, bende pcos olduğu için sorunlu yumurtlamam maalesef. O yüzden bi belirti arıyorum durmadan, ama bırakmam lazım sanırım belirti aramayı

Peki o akıntı gün boyu devam ediyor mu sizde yoksa bir kere mi geliyor, bende pcos olduğu için sorunlu yumurtlamam maalesef. O yüzden bi belirti arıyorum durmadan, ama bırakmam lazım sanırım belirti aramayı
Yumurtlama olurkenki gun devamli geliyor cnm ovulasyon denedin mi

bi kere yaşıyorum ya ordan anlıyorum ama bu ay sadece acısını yaşadm ilk defa bu kdr acıdı belki de döllendi bilemem bekliyorm

tamam yarın demiştiniz hatırladımmm. Bence kan verin ya var gibi net yani artimed değilse vardır bence bir de hemen çıktıysa
fleey marka 10 Eylül'de kan verdim 2.11 çıktı HCG reglm 3 gün vardı yarın kan versem gene çok düşük cikicak 2 günde 2 kat artıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…