Ne zaman belirtiler baslar?

Selam kızlar, biz de üç aydır deniyoruz. Bu ay ovülasyon da yaptım. 4 gün kaldı reglime ama hiç belirtim yok gerçi inanılmaz gazım var ama arada olan bir şey zaten. Ovülasgondan bir iki gün sonra belim ağrıdı iki gün o kadar :/

İnşallah vardır beraber bekleyelim o zaman :) Gaz bende de var ya

Aay bekleyelim tabii de bence ben regl olacağım. Regl öncesi gerginlik ve her şeyden nefret ediyorum hissi var
ya o bana hep oluyor dslsghldfkg Bu ay yumurtlama akntısı yaşamadan acısını yaşadm ve çatladığını düşünüyorm bugüne kdr bçyle acı yaşamamştm yani bu ay farklı. Önceki aylarda gebelik belirtileri yaşayıp adet oluyordm bu ay böyle başladı bakalmm

Sabırsızlık ve olmayacak mı acaba tedirginliği böyle yapıyor, bu ay saldım umudum yok ama umarım diğer ay güzel sonuçlanır bu bekleyişim
Evet canım aynı korkuyu hepimiz yaşadık yaşıyoruz ama neden olmasın bir rahatsizliğın ya da 40 yaş üstü müsün ki olmasın rahatlat kendini daha genciz çıtırız

Evet canım benimde ilk defa böyle oldu sizi heveslendirmek istemem ama o sarı akıntıya gebelik mukusu diyorlar bence sizde hamilesiniz

Canım belirtiler adet belirtileri ile aynı ve o kadar erken başlamaz.Yani ben de başlamadı 2 gebelik geçirdim.Sadece adet döneminde de olan bel ağrım 3 katına çıktı gebeliklerde.En net belirtim dinlenince gecmeyen keskin bel ağrısı.O da yumurtlamadan 10 gun sonra başladı.Ki zaten o zaman testte de çıktı.Onun dışında ayni adet olacakmış gibi kasik ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı.Goguslerde agri dolgunluk.Bir de kişiden kişiye değişiyor tabi
Ne adette ne de hamilelikte hic belirti yaşamayan var.Bulanti gaz şişkinlik bas donmesi 6-7.ci haftadan sonra başlıyor.8 haftadan sonra koku hassasiyeti bulanti kusma zirve yapiyor bende.Halsizlik surekli uyku hali de 6-8 haftada başlıyor.Mesela ben psikolojik belirtiler de yaşadım ama hamile değildim.Çok istedigim için öyle oldu muhtemelen.

Ben daha önce bulantılara kadar yaşamıştım yani baya yalancı gebelik yaşıyordum istediğimden psikolojik olarak. Nasıldır bilirim muhtemelen şu an da yaptığım şey bu anlıyorum ama engel olamıyorum. Pozitif testler görüp 1 değil kaç tane görüp negatif görmüşlüğüm de var kanda. Gerçekten çok yorucu bir süreç bu. Neredeyse 1 sene olacak ve sürekli belirti aramaktan gün saymaktan negatifi görmekten o kadar çok yoruldum ki. Belki de boşvermeliyim keşke yapabilsem. Her şey zaten uğraşmaktan vazgeçince geliyor şu hayatta. Ben istediğimde olsun istiyorum. Tamam özel bir şey önemli bir şey bebek sahibi olmak ama ben ağlayıp dua ederken olması daha güzel değil mi? Elbette ki zamanı var hayırlısı olsun isyan etmiyorum sadece yakınıyorum biraz.

Zorlu bir süreçtir eminim.Sizi anlamaya çalışıyorum.Belirtileri ve belirtilerin zamanlarini tecrubelerimi size yardimci olmak icin ayrintili yazmaya calistim.Burada da çok okudum.Ne zaman bosverdim hamile kaldım diyen çok.Demek ki rahatlık bedene hormonlara ruhsal duruma etki ediyor.Sadece çocukta değil neyde asiri ısrarlı olsak üzerine gitsek kafaya taksak elimizden kayıp gidiyor cogu zaman.Gercekten bende her şeyin zamanı olduğuna inananlardanım.Son 3 senedir sürekli değil ama ara ara deniyoruz 3.bebegi olmadı.Olacaksa zamanı olduğuna inanıyorum.Muhtemelen bu ayda da kaçırdık yumurtlamayi ovu testlerinden verim alamadım hepsi aynı pik göstermedi.Ya nasip deyip denemeye devam.Senin de yakınman normal isyan etmemen çok iyi.Allah en hayirli zamanda sevindirsin kucağını boş bırakmasın.Calisiyor musun bilmiyorum.Calismiyorsan hobi edinebilirsin kurslara gidebilirsin düşünmeye zamanın olmaz.Akista kalırsın.Gönlüne göre olsun inşallah.Belki de bebisin seninledir insallah bilemeyiz herkesin vucudu farklı tepki verir hormonlara.

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. Çalışıyorum evden o yönden rahatım çok şükür. Yani zamanımı vereceğim çok şey var veriyorum da ama bu düşünce hiç çıkmıyor kafamdan. Yani bu haberi alsam oturup ağlayacağım. Kafamda hep o senaryo dönüyor ya hamile kalmışsam ya bebeğim olursa diye heyecanlanıp duygulanıyorum ki genel anlamda sulu gözümdür. Çok duygusalımdır başkalarının acısını bile hissedecek kadar ya da sevincini.. Buna engel olmam lazm gibi. Ama bir yandan da diyorum ki şu an amacım o ve düşünmezsem amaç bulamam amacım olmaz o da çok kötü. İnşallah vardır ne diyeyim..

Allah güzel kalbine göre versin.Sen ve senin gibi bekleyenleri sevindirsin.

Ben hamile olduğunu öğrendiğimde hiç bir belirtim yoktu baya sonra belirtiler başladı, zaten regl belirti yumurtlama belirti hepsi benzer en garantisi regl dönemi test ben belirtim yok diye çok şaşırmıştım bir kere gögüs lerde şişkinlik filan diye duymuştum inanın kaç hafta sonra dolmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…