ne zaman biticek bu

burcu8754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
207
0
46
Sakarya
daha önce bahsetmiştim size yaklaşık 1,5-2 yıl kadar önce bi çocuk beni kendine aşık etmişti yani ebmnm hislerim vardı o da beni kendine iice aşık etti bağladı sonra dengesiz bi ilişkimiz oldu ayrıldık barıştık sürekli sonra 8 aylık bi ilişkimiz oldu bu çocuk beni sürekli kandırmış sürekli yalanlar söylemiş beni başka biiryle aldatmış benm bunlardan haberim yokken beni terk etmişti ve 6 aydır hiç görüşmüyoduk. ben çok zor aşık olan ve çok zor unutan biriyim unutamadım bi türlü daha önce uzaktan görüyodum az heyecan oluyodu olur bu kadar diyordum ama bugün yanıma geldi yüzüne bakmadım konuşmadım o yanımdaki arkadaşlarımla konuştu kızlar kalbim çıkacak gibiydi ben onu yavaş yavaş unuttuğumu düşünürken kalbim deli gibi çarptı gözlerine bakmamak için çok çok zor tuttum kendimi ben ne zaman unutucam biliyorum yanımıza bilerek geldi sırf halimi görmek için çünki ilk başlarken ona karşı ne kadar heycanlı olduğumu biliyordu hep söylerdide artık çok bıktım bu aşktan ben de mutlu olmak sitiyorum hayatıma gerçekten düzgün birisi girsin istiyorum 1 yıldır bi insan unutamaz mı:2:

Yanına gelmesindeki amacı sende biliyosun
Amacına hizmet etmeyin
Aynı sınıfta ya da okulda falan mısınız?

okulumuz aynı ama fakültelerimiz farklı yerlerde o yüzden nadirde olsa karşılaşıyoruz ama bugün okadar derinden hissettim ki onu. zaten elimden geldiğince belli etmemeye çalıştım sesimin titreyeceğini bildiğimden arkadaşlarımla da konuşmadım biraz sakinleşmeye çalıştım ve öyle bi arkadaşıma döndüm

Anladım
Onu hala unutamadığın aklına geldiğinde sana söylediği yalanları,aldatmasını,terk edişini düşün
Böylece unutmaya çalışabilirsin belki

1 yil oldu diyorsun eger gercekten sevdiysen unutamazsin ama sana yaptiklarini düsün. sana yalan atan seni aldatan biri. ayrica onun mutlu oldugunu kafasina bisey takmadigini görüyorsan eger sende takma. ona onsuz mutlu oldugunu ve olabilecegini göster inan bana ilk basta rol yapiyor gibi hissediyor insan kendini ama alisiyor bu duruma sonra bi bakmisin unutmussun...

Back
X