- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Valla her şey geçiyor da o hamilelil geçmiyor haklısın. Benim oğlan da 2 aylık. Bebek bakarken uçup gidiyor vakit; ha uyudu, aman emsin, uyandı tüh bi daha uyku diye diye. Ama o hamilelik aylarım aklıma gelince içim daralıyor.Artık doğurmak istiyorum çok canım yanıyor bu yalancı sancılar böyleyse gerçek doğum sancısını düşünemiyorum. Daha hiç uyumadım bugün yarın doğum yaparım diye diye 11 hafta geçti gel be oğlum artık
Artık doğurmak istiyorum çok canım yanıyor bu yalancı sancılar böyleyse gerçek doğum sancısını düşünemiyorum. Daha hiç uyumadım bugün yarın doğum yaparım diye diye 11 hafta geçti gel be oğlum artık
Kuzum seni takip ediyorum unutmadım :) aklımda ve dualarımdasın Rabbim evladını sana bağışlasınCanım az kaldı yüzdün kuyruğuna geldin inşallah bizde bu günleri görürüz :)
Oy kuzuma maşallah Rabbim esirgesin inşallah benim o kadar zor geçti ki hala da öyle Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip bize deValla her şey geçiyor da o hamilelil geçmiyor haklısın. Benim oğlan da 2 aylık. Bebek bakarken uçup gidiyor vakit; ha uyudu, aman emsin, uyandı tüh bi daha uyku diye diye. Ama o hamilelik aylarım aklıma gelince içim daralıyor.
Tam 39+0 da normal doğumla dünyaya geldi benim sıpa. Doğumum zor değildi, standart sancı sonra da kucağıma düştü:) umarım senin de kolay olur doğumun. Sağlıkla kucağına al.
Amin canım benim Amin...Ayyy son gunlerrr hiçççç gecmiyorrrr cok zor Allah yardımcınız olsun bir avazda inşalllhhhhh
Kuzum seni takip ediyorum unutmadım :) aklımda ve dualarımdasın Rabbim evladını sana bağışlasın
Amin gülüm benim hepimizi inşallah seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallahCanımmm Allah razı olsun çok mutlu ettin beniAmin canım temiz kalbinden geçirdiğin tüm duaları kabul etsin rabbim sanada bir avazda hayırlı doğumlar nasip etsin
Bebeğim şimdiden ben de ona çok düşkünüm nasıl Asker e yollayacağım diye oturup saatlerce ağladım dün :) Gelin adayım ile ilgili bile müthiş hayallerim varSenin oğlan sana çok düşkün olacak bak görürsün senden ayrılamıyor :))
Ay ne güldüm akşam akşamBebeğim şimdiden ben de ona çok düşkünüm nasıl Asker e yollayacağım diye oturup saatlerce ağladım dün :) Gelin adayım ile ilgili bile müthiş hayallerim vargelecekte benim gelinim de kk da cadı kv diye benden bahsedecek
Annesinin yakışıklı oğlu benim miniğim bana kalsın ben pamuklara sarmalar sararım el kızı kıymet mi bilirAy ne güldüm akşam akşamsenin oğlan evde kalır sana gün doğar
Senin oğlanın adını soyadını ver bana olur ya benim kızlarım var haniAnnesinin yakışıklı oğlu benim miniğim bana kalsın ben pamuklara sarmalar sararım el kızı kıymet mi bilir
Senin kızlarını yaratana kurban olurum ben kuzularım benimSenin oğlanın adını soyadını ver bana olur ya benim kızlarım var hani
Bizim çocukların kaderi bir. Senin eşinin işiyle benimki çok benziyor hayatlar aynı sıkıntılar aynı güçlü olcak bizim çocuklar inşlhSenin kızlarını yaratana kurban olurum ben kuzularım benim
Valla bitanem bende öyle huysuz aksi bir koca var ki yine de Allah başımızdan eksik etmesin benim oğlumun hayatı çok zor olacak hep şiddete meyilli asabi hep söylenen huysuz bir Baba. çocuğumu koruyacağım diye yiyeceğim azarları düşünüyorum da bazen.Bizim çocukların kaderi bir. Senin eşinin işiyle benimki çok benziyor hayatlar aynı sıkıntılar aynı güçlü olcak bizim çocuklar inşlh
Valla benimki de öyle ama kız çocukları hassas diye biraz yumuşuyorValla bitanem bende öyle huysuz aksi bir koca var ki yine de Allah başımızdan eksik etmesin benim oğlumun hayatı çok zor olacak hep şiddete meyilli asabi hep söylenen huysuz bir Baba. çocuğumu koruyacağım diye yiyeceğim azarları düşünüyorum da bazen.ya babaya benzeyecek ağzıma tükürecekler baba oğul ya ben onu babanın gazabından huysuzluğundan korumak için hep mücadele edeceğim :) yani benim ki enişte gibi oğlunu prens yapmayacak ezecek şimdiden çocuğu nasıl sert huysuz aksi yetiştirecek onun hayalini kuruyor
Benim ki beni atacak gibi oldu bi kaç kere şimdi öğrendim bişey dediği zaman kendi kendime kızım sus otur diyorum tamam kocacım peki kocacım diyorum köşede sessizce oturuyorumValla benimki de öyle ama kız çocukları hassas diye biraz yumuşuyoronların işleri geçtiği öyle oluyorlar malesef canım. Bazen kendimi pencereden Atasıö geliyor agresif olunca
Benim ki beni atacak gibi oldu bi kaç kere şimdi öğrendim bişey dediği zaman kendi kendime kızım sus otur diyorum tamam kocacım peki kocacım diyorum köşede sessizce oturuyorumValla benimki de öyle ama kız çocukları hassas diye biraz yumuşuyoronların işleri geçtiği öyle oluyorlar malesef canım. Bazen kendimi pencereden Atasıö geliyor agresif olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?