- 22 Mart 2017
- 550
- 426
- 23
- 42
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
benim oğlum 5 yaşında..Amin canım benim senin ikinci bebek galiba cesaretlerinize hayran kalıyorum ben bi 10 sene ikinciyi düşünmüyorumRabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Daha dün eşime bunu söyledim ne olur dua etmeyi unutturma bana dedim her gece başımı yastığa koyduğumda bütün isteyen kardeşlerime dua ediyorum Allah şahidim inşallah unutmam o an Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah canım benimdarısı bize olsun inşallah
doguma girerken sancı çekerken bizede dua et ne olur.
Bu günleri özledim demeyeceğim kesinlikle çünkü başından itibaren çok zor geçiyor hamileliğim zaten hiç uyku bilmedim hep sıkıntılarım vardı şimdi en azından sarılıp kokusunu içime çekeyim istiyorum :)En fazla 1 haftan var :) tabi naz yapıp 2 hafta daha takılayım nolcak demezse
Sonra sende özleyeceksin bu günleri
Allah ım esirgesin inşallah paşa kocaman olmuş abi oluyormuş Rabbim yavrularımızı korusun esirgesin evlat çok başka bişeymiş canımdan can gidiyor her hissettiğim debenim oğlum 5 yaşında..
bende düşünmem diyordum ama düşünülüyor..
kucağına al bebişi istersin sende
Daha dün eşime bunu söyledim ne olur dua etmeyi unutturma bana dedim her gece başımı yastığa koyduğumda bütün isteyen kardeşlerime dua ediyorum Allah şahidim inşallah unutmam o an Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah canım benim
iki yavrumu hissedemeden kaybettim ben ne hissettiğini öyle iyi biliyorum hissediyorum ki bol bol dua edelim yer gök dua ile ayakta duruyor. Rabbim aratıyor ki verdiğinde kıymetini bilelim. Kıymetlin er geç seni bulacaktır kardeşim Rabbim e güven. Bebek düşünüyorsan folik asite başla bende çok etkili oldu bide hiç isyan etme hep dua et ben hep dua ettim ilişkiden sonra hemen kalkma lavaboya gitme ne derece işe yarar bilmiyorum ama ben uyguladım hep. Rabbim tez zamanda hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallahallahım binkere razı olsun , ettiğin duayı yüreğimde hissettim ,
rabbim dualarını kabul etsin inşallah AMİN
Amin canım sıkma canını herşey yoluna girer. Benim evim falan var Ankara'da yerleşik bi hayatım . İkimixindr ailesi burda ama eşimi yalnız bırakamadım bizi istedi tanında . 3 sene dayanacazYok bitanem nerde daha 3 senem var ama ben 1, 1,5 sene sonra Ankara ya taşıyacağım evi eşimde bi 5 sene daha doğuda kalmak istiyor maaşı daha iyi doğunun özel harekat kurslarına gidecek nasipse artık kaç ayda yüzünü görürüz bilmiyorum ama çocuğumu o kadar sene eve hapsedemem Rabbim ne nasip edecek bakalım hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
amin canım hepimizin evladını korusun rabbim..Allah ım esirgesin inşallah paşa kocaman olmuş abi oluyormuş yavrularımızı korusun esirgesin evlat çok başka bişeymiş canımdan can gidiyor her hissettiğim de
iki yavrumu hissedemeden kaybettim ben ne hissettiğini öyle iyi biliyorum hissediyorum ki bol bol dua edelim yer gök dua ile ayakta duruyor. Rabbim aratıyor ki verdiğinde kıymetini bilelim. Kıymetlin er geç seni bulacaktır kardeşim Rabbim e güven. Bebek düşünüyorsan folik asite başla bende çok etkili oldu bide hiç isyan etme hep dua et ben hep dua ettim ilişkiden sonra hemen kalkma lavaboya gitme ne derece işe yarar bilmiyorum ama ben uyguladım hep. Rabbim tez zamanda hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Sen hele bi uykundan hoplayarak uyan o minicik elleri ayakları hisset bende oğlumu hissedene kadar öyleydim şimdi halimi görsen gülmekten çatlarsınoğlum Annem diyerek uyanıyorum gün boyu bak Annem bu böyle olacak en çok beni sev ben kıskanırım hem bi kız için Anne üzülür mü diye diye dolanıyorum evin içinde şimdiden gözüme kestirdiğim gelin adayları var doğduğunda oğlum da tanışacak kızı şimdiden belirlersek huyunu suyunu etkileriz ay çok fena bi kaynana olacağım o kesin
Gözüm yeğenim de ama akraba evliliğini doğru bulmuyorum bide o cadı beni de oğlumu da döveray bende onu dusundum :) en ıyısı aılesı ıyı duzgun bır bebk bul kı sımdıden buyut :) yada yenı doganları daha 3 4 yıl ıcındekılerde olur kendınden kucuk olacak ıllakı :) sımdıden buyut gelın adayınıda daha iyi olur
Pursaklardan ev alacağım bende nasip olursa inşallah benim ailem Antalya da ama eşim angaralı olduğu için artık bizde mecburi angaralı olduk :) kız kardeşim var gölbaşın da tek tesellim o :) bizim bi sonra ki görev Hakkari yada Şırnak kırsalı kurtuluşumuz AnkaraAmin canım sıkma canını herşey yoluna girer. Benim evim falan var Ankara'da yerleşik bi hayatım . İkimixindr ailesi burda ama eşimi yalnız bırakamadım bizi istedi tanında . 3 sene dayanacaz
Ay canım benim ya yapacak bişey yok Hakkari Şırnak olursa sizi götürmem diyor eşim. Kardeşin burdaysa sana yoldaş olur . Hem Ankara çok güzelPursaklardan ev alacağım bende nasip olursa inşallah benim ailem Antalya da ama eşim angaralı olduğu için artık bizde mecburi angaralı olduk :) kız kardeşim var gölbaşın da tek tesellim o :) bizim bi sonra ki görev Hakkari yada Şırnak kırsalı kurtuluşumuz Ankara
Kardeşim başıkopasıca başkent diyor hiç sevmemiş AnkarayıAy canım benim ya yapacak bişey yok Hakkari Şırnak olursa sizi götürmem diyor eşim. Kardeşin burdaysa sana yoldaş olur . Hem Ankara çok güzel
Aynen biz gidemezsek burdayızKardeşim başıkopasıca başkent diyor hiç sevmemiş Ankarayıbakalım sizde kalırsanız minnoşuma kardeş olur senin kızçeler
16 sene İstanbulda yaşadı çalıştı şimdi ankara ve ev hanımı olmak ona sakin geliyor bide Mardin e gel diyorumAynen biz gidemezsek burdayızkız kardeşin Ankara'nın neresini sevmemiş acaba burda hayat rahat ay hastanesi ulaşımı falan
16 sene İstanbulda yaşadı çalıştı şimdi ankara ve ev hanımı olmak ona sakin geliyor bide Mardin e gel diyorum
Merkez olsa yine iyi Mardin in dağları bana bakıyor hatun Ankarayı sevmiyor kafamı nerelere vursam bilmiyorumo memleket görmemiş diyosun sen gel Mardin'den sonra bura cennet cennet
Hakkaten hep evde misin ay gerçekten zor insanları falan nasıl görüştüğün komşun falan YÖK muMerkez olsa yine iyi Mardin in dağları bana bakıyor hatun Ankarayı sevmiyor kafamı nerelere vursam bilmiyorum
Vallahi yok bitanem diyorum ya benim kocam huysuz ailemle bile görüşmem kısıtlı WhatsApp kullanamıyorum internet yok arkadaş yok iki hafta da bir Dr a gidiyorum buldumcuk oluyorum :) burayı bile zor kullanıyorum artık yalvar yakar zor izin verdiHakkaten hep evde misin ay gerçekten zor insanları falan nasıl görüştüğün komşun falan YÖK mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?