Ne zaman doğurdum diye konu açacağım ben yahu :(

Amin canım benim senin ikinci bebek galiba cesaretlerinize hayran kalıyorum ben bi 10 sene ikinciyi düşünmüyorum Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
benim oğlum 5 yaşında..
bende düşünmem diyordum ama düşünülüyor..
kucağına al bebişi istersin sende

darısı bize olsun inşallah
doguma girerken sancı çekerken bizede dua et ne olur.
Daha dün eşime bunu söyledim ne olur dua etmeyi unutturma bana dedim her gece başımı yastığa koyduğumda bütün isteyen kardeşlerime dua ediyorum Allah şahidim inşallah unutmam o an Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah canım benim

En fazla 1 haftan var :) tabi naz yapıp 2 hafta daha takılayım nolcak demezse
Sonra sende özleyeceksin bu günleri
Bu günleri özledim demeyeceğim kesinlikle çünkü başından itibaren çok zor geçiyor hamileliğim zaten hiç uyku bilmedim hep sıkıntılarım vardı şimdi en azından sarılıp kokusunu içime çekeyim istiyorum :)

benim oğlum 5 yaşında..
bende düşünmem diyordum ama düşünülüyor..
kucağına al bebişi istersin sende
Allah ım esirgesin inşallah paşa kocaman olmuş abi oluyormuş Rabbim yavrularımızı korusun esirgesin evlat çok başka bişeymiş canımdan can gidiyor her hissettiğim de

allahım binkere razı olsun , ettiğin duayı yüreğimde hissettim ,
rabbim dualarını kabul etsin inşallah AMİN

allahım binkere razı olsun , ettiğin duayı yüreğimde hissettim ,
rabbim dualarını kabul etsin inşallah AMİN
iki yavrumu hissedemeden kaybettim ben ne hissettiğini öyle iyi biliyorum hissediyorum ki bol bol dua edelim yer gök dua ile ayakta duruyor. Rabbim aratıyor ki verdiğinde kıymetini bilelim. Kıymetlin er geç seni bulacaktır kardeşim Rabbim e güven. Bebek düşünüyorsan folik asite başla bende çok etkili oldu bide hiç isyan etme hep dua et ben hep dua ettim ilişkiden sonra hemen kalkma lavaboya gitme ne derece işe yarar bilmiyorum ama ben uyguladım hep. Rabbim tez zamanda hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Amin canım sıkma canını herşey yoluna girer. Benim evim falan var Ankara'da yerleşik bi hayatım . İkimixindr ailesi burda ama eşimi yalnız bırakamadım bizi istedi tanında . 3 sene dayanacaz

amin inşallahhhh cnm sende sağlıkla dogur paşanı

ay bende onu dusundum :) en ıyısı aılesı ıyı duzgun bır bebk bul kı sımdıden buyut :) yada yenı doganları daha 3 4 yıl ıcındekılerde olur kendınden kucuk olacak ıllakı :) sımdıden buyut gelın adayınıda daha iyi olur

Gözüm yeğenim de ama akraba evliliğini doğru bulmuyorum bide o cadı beni de oğlumu da döver

Amin canım sıkma canını herşey yoluna girer. Benim evim falan var Ankara'da yerleşik bi hayatım . İkimixindr ailesi burda ama eşimi yalnız bırakamadım bizi istedi tanında . 3 sene dayanacaz
Pursaklardan ev alacağım bende nasip olursa inşallah benim ailem Antalya da ama eşim angaralı olduğu için artık bizde mecburi angaralı olduk :) kız kardeşim var gölbaşın da tek tesellim o :) bizim bi sonra ki görev Hakkari yada Şırnak kırsalı kurtuluşumuz Ankara

Ay canım benim ya yapacak bişey yok Hakkari Şırnak olursa sizi götürmem diyor eşim. Kardeşin burdaysa sana yoldaş olur . Hem Ankara çok güzel

Ay canım benim ya yapacak bişey yok Hakkari Şırnak olursa sizi götürmem diyor eşim. Kardeşin burdaysa sana yoldaş olur . Hem Ankara çok güzel
Kardeşim başıkopasıca başkent diyor hiç sevmemiş Ankarayı bakalım sizde kalırsanız minnoşuma kardeş olur senin kızçeler

Kardeşim başıkopasıca başkent diyor hiç sevmemiş Ankarayı bakalım sizde kalırsanız minnoşuma kardeş olur senin kızçeler
Aynen biz gidemezsek burdayız kız kardeşin Ankara'nın neresini sevmemiş acaba burda hayat rahat ay hastanesi ulaşımı falan

Hakkaten hep evde misin ay gerçekten zor insanları falan nasıl görüştüğün komşun falan YÖK mu
Vallahi yok bitanem diyorum ya benim kocam huysuz ailemle bile görüşmem kısıtlı WhatsApp kullanamıyorum internet yok arkadaş yok iki hafta da bir Dr a gidiyorum buldumcuk oluyorum :) burayı bile zor kullanıyorum artık yalvar yakar zor izin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…