- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Bebeğim şimdiden ben de ona çok düşkünüm nasıl Asker e yollayacağım diye oturup saatlerce ağladım dün :) Gelin adayım ile ilgili bile müthiş hayallerim vargelecekte benim gelinim de kk da cadı kv diye benden bahsedecek
Ayyyyy aynı ben bende herşeye tamam evet diyorumBenim ki beni atacak gibi oldu bi kaç kere şimdi öğrendim bişey dediği zaman kendi kendime kızım sus otur diyorum tamam kocacım peki kocacım diyorum köşede sessizce oturuyorum
Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah canım,vallahi ağladım eşim Asker benim her onu işe gönderirken oğlum diye ağlıyorum son günlerde :) sen bide beni oğlumla konuşurken görsen oğluma şimdiden gelin adayı ile ilgili öğütler veriyorum önce ben diyorumayy cok guldum bu mesaja :) 20 yıl sonrasına agladın hele gelın adayı muhabbetı aksam aksam :) gelın yandı gercekten :) bende ogluma gebeyım ama babası yabancı acaba yıne askere alıyorlar mı iki farklı ulke olunca sanırım turkıyede yasıyoruz turkıyedekı tsk ya katılır :)
Ama bitanem ben Mardin deyim burda kimsemiz yok Ankara ya taşıncam 1 sene sonra nasipse bide eşim çok kısıtlıyor beni internet yok, WhatsApp yok, arkadaş yok, aile ile görüşmek kısıtlı bi burayı kullanmama izin veriyor çünkü sıyırmak üzereyim yalnızlıktan akşam gelince mecburen ona sarıyorumAyyyyy aynı ben bende herşeye tamam evet diyorumçene çok bizde gerçekten bazen kendime hayret editörüm adam akşama kadar koşturmuş gelmiş eve ben bıdı bıdı
Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah canım,vallahi ağladım eşim Asker benim her onu işe gönderirken oğlum diye ağlıyorum son günlerde :) sen bide beni oğlumla konuşurken görsen oğluma şimdiden gelin adayı ile ilgili öğütler veriyorum önce ben diyorumhele bide sünnet var ki içim gidiyor ay bu Annelik çok fena ya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olacak alırlar Asker 'e.
Canım ya senin ki baya huysuzmuş. Çok şükür biz o kadar değiliz ama işte Çan'ını sıkan bi gelişme olduysa evde kıyamet koparıyor herşeyeAma bitanem ben Mardin deyim burda kimsemiz yok Ankara ya taşıncam 1 sene sonra nasipse bide eşim çok kısıtlıyor beni internet yok, WhatsApp yok, arkadaş yok, aile ile görüşmek kısıtlı bi burayı kullanmama izin veriyor çünkü sıyırmak üzereyim yalnızlıktan akşam gelince mecburen ona sarıyorumoğlum doğsun ona da ihtiyacım kalmaz hiç hamilelik kaprisi şımarıklığı bilemeden doğurcaz ya ona yanıyorum
Küçücük olacak bebeğin canım inşallah zorlanmadan gidersin buralarda yaşam zor ama alışıyorsun zaten başka çaremiz de yokCanım ya senin ki baya huysuzmuş. Çok şükür biz o kadar değiliz ama işte Çan'ını sıkan bi gelişme olduysa evde kıyamet koparıyor herşeyeben şimdi Ankara'da yım . Biz bu sene şarka çıkıcaz nasipse . Macera dolu hayat bizi bekliyormuş eşim öyle diyor
Aynen iki kızımda çok küçük olacak zaten diyorum evden çıkamıyorum ordada çıkmamKüçücük olacak bebeğin canım inşallah zorlanmadan gidersin buralarda yaşam zor ama alışıyorsun zaten başka çaremiz de yok
erkek bebekler geç geliyor..Artık doğurmak istiyorum çok canım yanıyor bu yalancı sancılar böyleyse gerçek doğum sancısını düşünemiyorum. Daha hiç uyumadım bugün yarın doğum yaparım diye diye 11 hafta geçti gel be oğlum artık
Sen hele bi uykundan hoplayarak uyan o minicik elleri ayakları hisset bende oğlumu hissedene kadar öyleydim şimdi halimi görsen gülmekten çatlarsınya benımkı daha kucuk dıye bu sekılde degılım sanırım son bırkac gundur hafıf hıssedıyorum cok hosuma gıttı :) bıde senın gıbı ılerlese hıc durmadan oynasa bende senın moduna gecerım :) şimdiden bilsin gelin kriterlerini ona gore getırsın :)
İnşallah güzel bir yere düşersiniz bebeğim biz Asker olduğumuz için kırsaldayız şehir merkezlerinde yada yakın olursan biraz daha rahat olursunAynen iki kızımda çok küçük olacak zaten diyorum evden çıkamıyorum ordada çıkmam
Maşallah size doğmasa beraber okula askere de gidermişsinizerkek bebekler geç geliyor..
41. haftada doğurdum
sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bizim iş şehirde oluyor inşlh dediğin gibi. Olur. Sizin Doğu görevi bitti miİnşallah güzel bir yere düşersiniz bebeğim biz Asker olduğumuz için kırsaldayız şehir merkezlerinde yada yakın olursan biraz daha rahat olursun
Maşallah size doğmasa beraber okula askere de gidermişsinizRabbim esirgesin inşallah bide öyle demeyeydin iyiydi dört gözle bekliyorum erken doğum riskim vardı 11 haftadır şimdi de doğmuyor eşek herif
Allah bağışlasın kuzunu canım vallahi bende artık hiç doğmayacak hep içimde olacak gibi hissediyorum artık doğurmak istiyorum sarılayım koklayayım istiyorumHamileliğimi çok özledim ya
Çok güzeldi ...sadece 6 aydan sonra ayaktaiken pantalon giyememeye başladım
Bacak bildiğin kalkmıyordu o zamanlar bir buhran geliyordu sanki hep orda kalcak gibi bir sanrım vardıama çok güzel bir dönemdi....
Amin canım benim senin ikinci bebek galiba cesaretlerinize hayran kalıyorum ben bi 10 sene ikinciyi düşünmüyorum
erken doğmuş gibi şimdi çok sabırsız herşeye karşı
iyiki erken doğum riski varmış tamamlamışsın hamileliği..
sağlıkla alırsın inşallah
En fazla 1 haftan var :) tabi naz yapıp 2 hafta daha takılayım nolcak demezseAllah bağışlasın kuzunu canım vallahi bende artık hiç doğmayacak hep içimde olacak gibi hissediyorum artık doğurmak istiyorum sarılayım koklayayım istiyorum
Yok bitanem nerde daha 3 senem var ama ben 1, 1,5 sene sonra Ankara ya taşıyacağım evi eşimde bi 5 sene daha doğuda kalmak istiyor maaşı daha iyi doğunun özel harekat kurslarına gidecek nasipse artık kaç ayda yüzünü görürüz bilmiyorum ama çocuğumu o kadar sene eve hapsedemem Rabbim ne nasip edecek bakalım hakkımız da hayırlısı olsun inşallahBizim iş şehirde oluyor inşlh dediğin gibi. Olur. Sizin Doğu görevi bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?