Biz de 83 günlüğüz :) Kuaförü ve alışverişi değil bebeğini takip et derim. Çünkü çok çabuk büyüyor. Farkında olmadan yaptığı her şey değişiyor. Onun gelişimini izle.kızlar daha çok yeni 11 günlük bebeğim var. Psikolojim çok bozuktu yavaş yavaş düzeliyorum çok şükür. Tipim hala kayık tabi. Sezeryan oldum. Ne zaman karnımın şişi iner? Hiçbir kıyafetim olmuyor, ne zaman alışverişe gitmeliyim sizce? Emziriyorum, tekrar sutyensiz uyuyabileceğim günler gelecek mi? Daha bunları düşünmek için erken olabilir ama tekrar kuaföre gidebilecek miyim ilerde bir gün? Siz ne zaman kendinizi toplamaya başladınız? Ne zaman düzene girdi yaşantınız?
52 kg ile hamile kaldım 72 ile dogum yaptımHamılelıgımde 25 kılo almıstım 15 ayın ıcınde 23 kılo verdım ılk donemler senın yasadıgın bunalımı bende yasadım atkatmadı bıraz uzun surdu be zaman eskı kıyafetletımın ıcıne gırdım ıse basladım o zaman kendıne geldım
Ben bebeğime kendim bakıyorum sadece yemek yapamıyorum ev işi olarak. Sizce kayınvalidemi artık göndermeli miyim? Hiçbir faydası yok bütün akşam oturup eşimle tv izliyorlar, bütün gece horlayarak uyuyor. Ben kendim koşturuyorum sabaha kadar. Sizce tek kalabilir miyim? Cesaret etmeli miyim?[/QUO
Cesaret edemeyecek bir şey yok. Bebeği en iyi annesi anlar. Yalnız kalmanız da aranızdaki bağı kuvvetlendirir. Hem de sinir olmazsiniz karışan eden olmayinca:) En kötü 2 güne alışırsınız.Ben bebeğime kendim bakıyorum sadece yemek yapamıyorum ev işi olarak. Sizce kayınvalidemi artık göndermeli miyim? Hiçbir faydası yok bütün akşam oturup eşimle tv izliyorlar, bütün gece horlayarak uyuyor. Ben kendim koşturuyorum sabaha kadar. Sizce tek kalabilir miyim? Cesaret etmeli miyim?
şimdiki aklım olsa kendi anneme bile git derdim.. lohusalık boyunca yanımdaydı.. güya lohusa kadın yalnız bırakılmaz zırvalığından sebep..Ben bebeğime kendim bakıyorum sadece yemek yapamıyorum ev işi olarak. Sizce kayınvalidemi artık göndermeli miyim? Hiçbir faydası yok bütün akşam oturup eşimle tv izliyorlar, bütün gece horlayarak uyuyor. Ben kendim koşturuyorum sabaha kadar. Sizce tek kalabilir miyim? Cesaret etmeli miyim?
meraketme bebegin uc aylik olunca rahatlarsin.azda olsa uyursun ama simdi hayal bile etme.yenidogan daha saglikli olsun da sen biraz sabirli olacaksin.bak cnm bebegi ne hastaliklarla doganlar var hastanede yasayanlar var organlari eksik dogup makineye bagli olanlar o anne babalari dusun ve saglikli bir evladin oldugu icin sukret.daha 11 gun olmus dur bismillah de.ilk brbegin galiba meraketme aliscaksin.annelik fedakarlik tir ilerleyen zamanda kuafore de gidersin uyursun alisverus de yaparsin hiccc meraketme bebekler buyuyor oyle minik kalmayacak annesi biraz sabir...kızlar daha çok yeni 11 günlük bebeğim var. Psikolojim çok bozuktu yavaş yavaş düzeliyorum çok şükür. Tipim hala kayık tabi. Sezeryan oldum. Ne zaman karnımın şişi iner? Hiçbir kıyafetim olmuyor, ne zaman alışverişe gitmeliyim sizce? Emziriyorum, tekrar sutyensiz uyuyabileceğim günler gelecek mi? Daha bunları düşünmek için erken olabilir ama tekrar kuaföre gidebilecek miyim ilerde bir gün? Siz ne zaman kendinizi toplamaya başladınız? Ne zaman düzene girdi yaşantınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?