Ne zaman eski kıyafetlere veda edip hamile kıyafeti giydiniz???

nihalcan

kr@liçe75
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
330
3
96
Erzurum
kızlar acaba ne zaman hamile kıyafeti giyilir.Ben çok kilo alınca bu hafta eskilere sığmaz oldum.ve hamilelik giymeye basladım ya sizler ne durumdasınız?yerimseniben

valla ben kilo aldığım için değilde bebek sıkışmasın diye 13 haftalıkta falan başladım hamile pantalonu giymeye..tabi artık gittikçe şişiyorumm ( 9 kiloyu aldım bile..

Canım ben 26 haftalık hamileyim karnım şişti ama hala kotlarımı ve diger eşyalarımı giyebiliyorum sadece 2 t-shirt aldım kendime hamileler için olanlarından. genelde düşük bel giydiğim için hala giyebiliyorum sanırım ondan.

nasıl yaa ben daha 10-11 haftadan hiç kilo almama ramen direk hamile pantolonuna geçtim.. henüz üstüme bişey almadım evdekilerle idare edebiliyorum ama pantolonu hiç giyemezdim artık :dilcikar: ben de düşük bel felan giyiyorum ama korkuyorum bebeğe bişi olur diye eyvahedigeldismile

bende sadece 1 tane hamile pantolonu aldım üstümede daha hiçbişey almadım evdekileri kullanıyorum buarada 35. haftadayım

bende henüz bişey almadım. eskiler hala oluyor ama bazen korkuyorum acaba bebek rahatsız olurmu diye ama gönlüme göre bi kıyafet bulamadım.

ben hep robadan, göğsü dar alt tarafa doğru bollaşan üstleri çok severdim o yüzden evdekilerden çok şanslıyım, altına bir de tayt oldu bitti. bir de elbiselerimi giyiyorum, bebiş rahat ediyor.

hamile pantolonu giymeye 2 hafta önce başladım diger kotlarım olmuyo çünkü...hatta hamiş gömlegı aldım buyuk bıraz ama onu da gıyıyorum daha rahat hısedıyorum...

ben 3-3,5 aylıkken bıraktım kotlarımı giymeyi çünkü devamlı oturduğum için karnıma baskı yapıyordu şimdi sadece tayt ve üstüne 9 liraya ikitane uzun asimetrik kesim bluz aldım onları giyyorum :) tayt ve elbise en rahatı vazgeçemiyorum valla :)

bende erzurumda hamile kıyafeti bulmada sıkıntı çekiyom .
benim tarzımda yok ya
işe gelmesem idare edecem ama işe gelince değişik kıyafet gerekiyor.
öyle her kıyafette olmuyo memurlukta malum((
internetten kıyafet alan oldumu güvenilirmi acaba ?

ben hep robadan, göğsü dar alt tarafa doğru bollaşan üstleri çok severdim o yüzden evdekilerden çok şanslıyım, altına bir de tayt oldu bitti. bir de elbiselerimi giyiyorum, bebiş rahat ediyor.

bende arkadasa katılıyorum normaldede bende göğüsten oturan asağıya doğru bollasan tarz sevdığım ıcın hıc sıkıntı cekmedım bende arkadas gıbı altına bir tayt ohh prensesım rahat yoksa asla dar gıyınmem doktorda yasakladı zaten altını çizerek söyledı ama biraz erken popo yaptım sanırım az kılo almama rağmen ne bılım kotları gıymedım asla gıyemedım dağpa doğrusu 21 haftalıkım 3 bucuk kılo aldım ama hamıle pantolunu buldum gönlume göre şirinevlerde harıka seyler buldum istanbul annelerı :)

4 aylıkken hamile pantolonuna geçmiştim ama üstlerimi bazılarını 8 ayıma kadar kullandım bazılarını 4 ayımda bıraktım kıyafete göre değişiyor yani

5.ayı doldurunca giydim pantalonumu....üst içinse dogumdan sonra da giyebileceğim kıyafetlet seçmiştim...robadan mı deniyor işte onlardan...hala da giyiyorum

ben 3.aya kadar normal kiyafetlerimi giyebildim,sonrasinda hamile kiyafeti degilde,begendigim kiyafetlerin buyuk bedenlerini almaya basladim.Boyle hem cok daha uygun oluyor hem ben hamile kiyaftelerinde cok cesit bulamadim,hep ayni tip cogu.Ama baska arkadaslarin da belirttigi gibi en rahati tayt ve tunik yada elbise(taytim hamileler icin ozel,cok rahat).Iki tane de hamile kotu vermisti ablam kendi gebeliginden kalma,simdi bende cok severek kullaniyorum.Bu arada benim ilk degistirdigim kiyafet ic camasiri oldu,daha 2.aydan hamile kulotlari aldim,normal ic camasiri cok rahatsiz etti.Sudyen konusunda da sikintim var,hamile kalmadan once genelde takmazdim,ama simdi oyle bir hizla buyuyorlar ki ayda bir yenilerini almam lazim.

19. haftamda kaynımın nişanı vardı ve hamile kıyafeti aldık sonrasında hep hamile kıyafeti giydim...

daha başlamadım ama biran önce giymek istiyorum pantolonlarım oluyo
sadece belim biraz kalınlaştı
hamile pantolonu dışında bişe almam hamile giyim mağazalarından
çoğu mağazada hamilelerin giyebileceği modeller var bi beden büyüğünü alıp rahatlıkla giyelebiliriz

bende 9.haftam bitmek üzere ama çok rahatsız hissetmeye başladım kendimi sürekli rahat bişeyler giymek istiorum, çok sıkıo kotlarım ztn ben sıkıntıya gelemem normalde de dar kıyafetle rahat edebilen biri deildim iicene sinir olmaya başladım... bu arada daha 9 hftalıksın neki demeyim tam 4 kilo aldım moralim çok bozuk(((( bi de göbeğimde sanki ödem varmış sıvı toplanmış gibi sizinde öylemiydi sanki balon var içimde...
bi de iç çamaşırlarım çok rahatsız etmeye başladı beni bir beden büyük iç çamaşırı aldım... bu arada bi sır vereyim bi hftadır geceleri eşimin boxerlarını giyip yatıorum acayip rahat:)))) bu erkekler biliolar işlerini:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…