Ne zaman eski kıyafetlere veda edip hamile kıyafeti giydiniz???

Kod:
hanımlar 3 aylıkken kaç kilo aldınız acaba?ben şuan tam 5 kilo aldım bana sanki çok gibi geliyor normal mi?

4 ayı geçtik 18. haftadayım 2 kilo aldım. ilk 3 ay almamak gerekirmiş. son aylar hatta haftalar daha hızlı kilo alacaz.aman dikkat.

hamile elbisesi aldım yeni. göbüş büyüyo, pek rahat ettim.
internetten uygun fiyata hamile kıyafeti satan yer varmı bildiğiniz?
genelde 100 liradan başlıyo. pek uygun gelmedi

ay ne güzeeeeeeeeeel :) yaa böle konulaı okuyunca çok içim gidiyo istiyorum bir bebiş yapmak. zaten çok seviyorum çocukları. 2,5yıl oldu evleneli eşimin iyi bir koca oldu olmaya da devam ediyor inanıyorum ki o iyi bir baba da olacak çok istiyorum ama işte kredimiz engel. şimdi hamile kalırsam çok zorlanırız işe daha az gitmem gerekicek kredi de ödüyoruz ayrıca yeni ofis açtım sayılır daha 6 ay oldu iyice işler rayına girsin ve kredimizinde 2 yılı kaldı o yüzden seneye düşünüyoruz kalan son 1 yılı çok rahat öderiz diye planlıyoruz hem benimde ofis ozamana iyice oturmuş olur ben yokkende işin aksamayacağı bir konuma gelir bende rahat bir hamilelik yaşarım...

sizi böyle okuyup hayal edince nasıl yüzümde güller açıyor bir bilseniz. inşallah hepiniz sağlıkla huzurla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. kızlarınızın oğullarınızın okuma ayramına gidersiniz ilk karnelerinin hediyelerini alırsınız. o güldüğünde daha mutlu olursunuz böyle bakmaya doyamayacağınız bir evladınız bir parçanız olacak. el bebek gül bebekbüyüsünler büyük adam olsunlar ailesine milletine hayırlı evlatlarınız olur inş..

6.ayımın içindeyken hamile pantalonuna geçmiştim.üstse hiç almadım,herzamanki kazaklarımla bitirdim hamileliğimi.eşortman,pijama da almadım hamileliğim boyunca,evdekileri giydim,oldular hep üstüme.

22 haftalığım 5 ay bitti hala hamile pantolonu giyemiyorum.bel kısmı bol geliyor ve düşüyor.karnım çıkmadı doldurmuyor içini.kendi pantolonlarımı düğmesini kapatmadan giyiyorum.çengelli iğne ile tutturuyorum
düşük bel eteklerimi azcık yukarıya çekerek giyiyorum çünkü kalça bel genişledi biraz
üst almadım ilkindede alammıştım..gömleklerimi tuniklerimi,göğüsten robalı bluzlerimi giyiyorum..normaldede giydiğim şeyler.

18.haftadan itibaren hamile kıyafeti şart oldu

26+5 haftalık hamileyim baya kilo aldımm 10 kilo ama halen de eski kıyafetlerimi giyiyorum...yeni hiç bir şey almadım...zaten sadece göbeğim çıktı başka yere kilo gitmio sanırım nisan da da izne ayrılacağım umarım ozaman kadar kıyafet almama gerek kalmaz izindeyken eşortmanla idare ederim zatenn :82:

Ben 12. haftadayım 8 haftalıktı heralde kıyafetlerim dar gelmeye başladı özellikle pantolonlarım, 1, 2 hafta idare ettim sonra aldım bir tane hamile pantolonu bir iki bluz..

ben 11+1 im, yarım kilo ya aldım ya almadım. ama göbek ve göğüsler biraz büyüdü, pantolonlarımın düğme yeri oturunca sıkıyor. ben de geçen sene giydiğim biraz bol olan pantolonlarımı giyiyorum. sıkanlar da 36 beden bollar da 36 beden ama kalıbına göre değişiyor sanırım. ama üstlerde sorun yok, hamilelik boyunca da olmaz sanırım, aynı bluzleri tişörtleri giyerim.

32. haftadayım hala bişi almadım pantolonum düşük bel oldugundan oluyo hırka<larım da hep uzundu hep oluyor üstüme

canim ben 4 ayima kadar sadece 3 kilo almistim. ondan sonra artik kiyafetler olmamaya basladi ama sadece pantolonlar olmadi. Bodylerimi dogumakadar hep giydim :86:

ben 20.haftamdayım hala hamile giysisi giymiyorum. İki tane kumaş gibi kalın keten pant. bir tane kot pant. üzerine 1 gömlek ve 1 tişört 1 tanede normal tişörtün büyük bedenini aldım. Ama hicbirini henüz giymedim. Pantolonların fermuarları kapanmıyo ama bacakları falan oluyo. Eteklerim oluyo onları giyiyorum 1 elbisem vardı onu giyiyorum. Kotların fermuarını kapatmıyorum üzerine uzun kazaklarımdan swetshirtlerimden giyiyorum pek belli olmuyo :) hemen hamilelige gecince sıkılırım diye düşünüyorum bide fazla hamilelik almak istemiyorum acıkcası.

ben 33+1im aynı kotum ve bir keten pantolonum oluyo onları giyiyorm üstlerm ceketlerim oluyo bir elbisev birde badi aldım hamilelik için laf olsun diye

Ben hamileleğimin daha başında pantolonlarımda değişiklik yaptım. 10 haftadan sonra kilo almasamda hala pantolonlarıma sığsamda karnımda acıma oluyordu. Gebeliği benden 3 ay kadar önde olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle önü yumşak lastikli LCW den bir pantolon aldım. Evde de lastikle pantolonları giyebiliyordum ama kotlar katiyen çok rahatsızdı ve onun sıkması bile midemi bulandırıyordu. Neyse şuan 29+4 hafta gebeyim ve toplamda 8 kg aldım. bir ay öncesi bir pantolon daha aldım ve ilk aldığım pantolon ile birlikte bana yetiyor. Üst için ise sırf rengini beğendiğim için bir gömlek ve ayak baskılı bir tshirt aldım ama aslında ikisine de ihtiyacım yoktu. Evdeki badiler rahatlıkla yetiyor. Önceleri biraz kilolu olduğum bir dönem vardı. O dönemden kalma 2-3 elbisem var ki gebeliğimin sonuna kadar yetecek gibi duruyor. Bundan sonra yalnızca önden düğmeli gömlek tarzı emzirmek için giyeceğim kıyafetlere ihtiyacım olacak. ki hiçte yokmuş o tarz kıyafetlerim.
Ben en çok sıkıntıyı iç çamaşırlarında yaşadım. Sütyenler ilk haftalardan itibaren olmalaya başladı. Büyük beden iki sütyen aldım ama destekliler ve o kadar ağır geldiler ki rahat kullanamadım. Bende direk emzirme sütyeni alarak işi çözdüm. Ama hala bazen onlarda acıtıyor. Kısacası midemi sıkıştıracak hiç bir çamaşır hoşuma gitmiyordu. Son olarada doğum yaklaştıkça hamile atleti aldım. O kadar rahat ki şimdiden giyiyorum ve sütyenlere göre çoook başarılı.

bende 4 ayımdan itibaren giyemedim çünkü sürekli oturuyordum ve baskı yapıyordu kiloda aldım haliyle eskiler olmuyo artık hamile pantolonları tayt bluz gibi şeylerle idare ediyorum çok fazla bişi almadım

Ben 10. haftadayım, karnım azıcık da olsa belli olmaya başladı. İnce yapılıyımdır, biraz onun etkisi oldu tabii. Bir de hiç istifra etmedim çok şükür. İyi beslenebiliyorum yani anlayacağınız. Daha hamile kıyafetleri giymeye başlamadım ama etekle daha rahat ediyorum şimdiden.

bu durum kişinin kilosuyla da dogru orantılı aslında,ben 79 kiloyla hamile kaldım,ama normalde de dar pantolon kullanırdım,8-9 haftalıkken eski pantolonlarıma veda ettim,tayt ve tunik giymeye başladım..Şuan 12 haftalık hamileyim ve dün ilk hamiş pantolonumu aldım :))) Kot pantolon almayı tercih ettim hem işyerinde hem dışarıda giyerim diye.

henüz 5. haftada olmama rahmen karnımda şişlik war doktor normal dedi . sürekli dar kot fln giyen biriyim ama şimdiden ispanyol paça ktlar almya basladm ((

ben çok heveslenmeyin gebe pantolonu giymeye derim zira gebeliğin sonuna doğru insan sıkılıyo sürekli aynı şeyleri giymekten, ben öyle olmuştum yani oğlumda birde ben pantolonumu götürüp gebe pantolonu yaptırmıştım penyeciye diğer gebe pantoloundan çok daha rahat ve kullanışlı ve şık olmuştu yaptırabileceğiniz bi yer varsa onları tavsiye ederim.

bundada pek bişi almayı düşünmüyorum zaten beden beden kıyafetlerim var şuan 40 bedenim 42 var 44 var öyle giyer eskitirim hepsini

ben ilk gebeliğimde hiç yeni kıyafet almadım almamı gerektircek kiloyu almadım çünkü şimdi de 20 haftalık hamileyim ve bunda da gidişat aynı görünüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…