Ne zaman eski kıyafetlere veda edip hamile kıyafeti giydiniz???

15 haftalık hamileyim geçen haftadan başladım hamile pantolonu giymeye üzerimede robadan gömlekler aldm çok rahat oluyor. arada bir eski kotlarmıda giyiyorum.

kızlar acaba ne zaman hamile kıyafeti giyilir.Ben çok kilo alınca bu hafta eskilere sığmaz oldum.ve hamilelik giymeye basladım ya sizler ne durumdasınız?yerimseniben

eeee 17 haftalık olmışsun sığmaman normal :)
valla ben 18 haftalığım şu anda çoktaann başladım bile
3. aylarda falan başlamıştım
ama tabi öyle çokta hamiş elbisesi gibi değil mesela geniş bir gömlek yada önde bir iki tane pilesi olan tunik
ama şuaanda bollara geçiş yaptım sığmıyorum çünki hiçbişeye hem bebişte sıkışmasın rahat rahat gelişsin :)

Son düzenleme:
Açıkcası hamilelik öncesinde 34 bedendim ve şimdi 38 bedene zor giriyorum. 19. haftamdayım. 3 hafta önce hamile pantolonu aldım. Elbiseler, etekler tamam ama kotlarımın hiç birinin önü iliklenmiyor artık. 2 tane hamile pantolonu ve 2 tane de en bolundan tshirt aldım 3 hafta önce. Zira eski tshirtler artık göbeğimi kapamıyor :)) Eşimin gömleklerinden faydalanıyorum ev içinde bazen :)
Bu hafta kalçalarım da genişledi artık, önü kapanmayanlar kalçamdan da zor geçiyor

bende 6.haftadayım ama karnımda bi şişlikvar .kesinlikle kot giymeme izin vermeyen. belden sıkma bişey giymem mümkün değil. normal olan ağrı süreci devam ediyor. dar şeyler giyemiyorum şimdiden.

ilk 3 ay falan migdede cok fazla hava oluyor, o yuzden sislik hissedersiniz, bebek zaten mini minnacik oluyor bebekten degil yani sislik, ama tabi kendinizi nasil rahat hissederseniz o sekilde giyinmeniz lazim. hava sonradan kayboluyor, veya zaman zaman geledebiliyor, o yuzden karniniz bi sisip bi eksilecektir :)

pantolon giymiyorum sıkışmasın bebeğim die
çünkü otururken rahatsız oluyorum...
evdekilerle idare ediyorum şimdilik iyice ağarlaşim sonra alcam

ben hala hamilelik öncesi kıyafetlerimi giyiyorum oluyo hepsi.bluzlarım tunik tarzı zaten uzun ve bol bir süre daha olur kıyafetlerim

ben 4 ayın bitiminde başladım pantolonlarımı giyememeye.. şimdilik yaz olduğu için bol elbiselerle geçiriyorum ama kış için bir pantolon bir tayt ve üzerine gömlek ve tunik aldım.. takip eden varsa park bravonun bu aralarki indiriminde çook güzel şeyler var.. hamilelikten sonrada giyilebilecek seyler:)

Ben 26. haftamda hamile pantolonu giymeye başladım. Henüz bir tane pantolon bir tane de hamile gömleği aldım. Eski kıyafetlerimden bol olanları ( üstleri tabi) giyiyorum. Altlar kesinlikle olmuyor. Artık göbüşüm kocamannnn

15 16. haftalarda hamile pantolonu aldım,aslında çok kilo almamıştım ama pantolonlarım çok dardı zaten,rajhat edemedim hiç biriyle,üst için hamile kıyafeti olarak özel bişey almadım,sıradan mağazalardan denk gelen kıyafetleri alıyorum.

ben hep robadan, göğsü dar alt tarafa doğru bollaşan üstleri çok severdim o yüzden evdekilerden çok şanslıyım, altına bir de tayt oldu bitti. bir de elbiselerimi giyiyorum, bebiş rahat ediyor.

aynen bende o tarz giyiniyodum zaten sadece hamile pantolunu aldımm.ama hala duz taban ayakkabı almadım şuanda almam gereken tek şey bu sanırım :S

hanımlar 3 aylıkken kaç kilo aldınız acaba?ben şuan tam 5 kilo aldım bana sanki çok gibi geliyor normal mi?

hanımlar 3 aylıkken kaç kilo aldınız acaba?ben şuan tam 5 kilo aldım bana sanki çok gibi geliyor normal mi?

canım sanırım hızlı almaya başlamışsın :13: doktor kontrolünde mutlaka yapman gerekenleri sor derim ben, ben 3 aylıkken kilo almamıştım nerdeyse..

bende hamile kıyafeti almadım hiç =)) sadece bitane ribanalı pantolon dşında. eşofman çok giydim, zaten şimdi herşey bol bol sığabiliyoruz içlerine

ben de daha hiç kıyafet almadım 16.hafta bitiyor bugün.pantolonlardan 2 tanesi oluyor ama birinin beli biraz sıkmaya başladı.ben hep bady giyen biriydim bir de gömlek.şimdi okulda hoş olmuyor.biraz göbek olunca:)dışarda eski kıyafetler giyiliyor da...ne alacağıma karar veremedim.şimdilik evdeki bol kıyafetlerle devam edeceğim.hamile kıyafeti satan yer bulmam lazım.acaba büyük beden bluzlar falan mı alsam.terziye bir tane pantolon sipariş ettim o kadar.bayramdan sonra birkaç şey alırım.kotlara gelince beli lastikli gibi 2 kotum vardı hala giyiyorum.bu arada 2 kilo aldım.ama bu hafta alırım heralde.bu 2 kiloyu da 2 haftada almıştım.3.ayın bitiminde.

bende 20. haftam bitti bugun artık 21. haftadan gün aldık 5kilo aldım ama eski pantolonlarmın fln hepsi oluo ama belleri cok sıkıo bebeğimi düşündüğüm için giymemeye calışıorm her ne kadar düşük bel olsalarda bi tane hamile pant. aldım onunla idare edirom genellikle tayt ve tunik bide elbise tercihim

Bende 24. haftadayım ve çalışan bir bayanım. Hala hamilelik öncesi pantolonlarımı giyiyorum. 5,5 aylık olduk bebeğim ama kendim hiç kilo almadım, sadece azıcık karnım şişti ama oda rahatsızlık vermiyor. Doktor bebek çok normal, gelişiminde hiçbir sıkıntı yok dedi. İç karnım genişmiş heralde

bende 16. haftanın içine girdim hala giiyorum pantolonları rahatlıkla..kotlar falan sıkmıyor daha..üst olarak devam ederim giymeye çünkü göğüsten robalı şeylerim çok,severim o tarzı..taytım vardı onu giyerim ilerleyen zamanlarda..tuniklerim fazla..üstten hiç sıkıntım yokta bakalım pantolonlara ne zaman veda edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…