esra erola üçüncü ne zaman diye soran bir ülkeyiz çok şey bekleme derim..
doğurmuş bugün işteHahahaha daha kadın 2. Yi doğurmadık
doğurmuş bugün işte
Ben de daha 22 olmadan düzinelercesi beni bu soruya maruz bıraktı yaBunun sebebi de çevremde bekar kız kalmaması ama gerçekten kalmadı tüm kuzenlerim evlendi neredeyse çevre de öyle hatta şu an 18 19luklar bebek bekliyor,haliyle ceremesini de ben çekiyorum herkes evde kalmış muamelesi yapıyor :) Çok takılmıyorum ama bir yerde teyze ordusu varsa en uzağından geçmeye çalışıyorum vallah
Bunların yüzünden şu yaşta ara sıra evde kalmış gibi hissediyorum gerçekten sonra sorun bende değil onlar da diyorumO nasıl bi çevre ya hiçbiri üni okumadımı.neyseki benim bekar arkadaşım çok. Moralim bozulmuyor fazlasençn yerinde olsam bende garip hissederdim açıkçası
arkadaşlar 26 yaşındayım. çalılşıyorum. Artık düğüne nişana gitmek sorun olmaya başladı. Herkes ne zamN evlenceksin senin bu günlerini ne zaman görcez. Hey Allah ım ya. Şeytan diyo sevgilim vardı ama bana şunları şunları yaptı ayrıldım. Düzgün adam bul da evleniyim. Böyle cevap vercem sonunda. Sanki ben istemem. Annemde sevgilin var mı merak ediyolarda soruyolar diyo.
Bende birine eğitimine öncelik verdim dedim. Birine nasip hayırlısı diye geçiştirdim. Çok sinir bozucu :/ siz ne zaman evlendiniz? Ben çok mu geç kaldım. Bu tarz sorulara en güzel ne denir :/
Benim annem 26 yaşında evlenmiş hemde köy yerinde düşün artık yani durumu armudun sapı üzümün çöpü derken yaş olmuş 26. Şehir yerinde yine az baskı görüyorsun, erkek çok adam bulamıyorum teyzecim de geçarkadaşlar 26 yaşındayım. çalılşıyorum. Artık düğüne nişana gitmek sorun olmaya başladı. Herkes ne zamN evlenceksin senin bu günlerini ne zaman görcez. Hey Allah ım ya. Şeytan diyo sevgilim vardı ama bana şunları şunları yaptı ayrıldım. Düzgün adam bul da evleniyim. Böyle cevap vercem sonunda. Sanki ben istemem. Annemde sevgilin var mı merak ediyolarda soruyolar diyo.
Bende birine eğitimine öncelik verdim dedim. Birine nasip hayırlısı diye geçiştirdim. Çok sinir bozucu :/ siz ne zaman evlendiniz? Ben çok mu geç kaldım. Bu tarz sorulara en güzel ne denir :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?