Ne zaman evlencen diyen teyzelere ne diyosunuz?

Valla insanlar konuşur da konuşur . Ben 2 gün önce 21 imi doldurdum. Sözlenen,nişanlanan hatta evlenen arkadaslarim bile var. Bana sen geç kaldın dediler yaa düşünebiliyormusunuz ? 21 yas ve geç kalmak ??! Nasip kısmet bu işler. Kimisi yüreğinin ısındığı kişiyi 23ünde bulur kimisi 33ünde. Hem günümüz şartlarında evlilik hiç kolay değil. Doğru kişiyi Bulsanda sırf maddiyattan beklemek Zorunda kalabiliyor insan. İnsanlar konuşur. Sevgilin olur ne Zaman evleneceksin derler. Evlenirsin ne Zaman çocuk yapacaksın derler. Çocuk da yaparsin e ikincisi ne Zaman derler. Hayatına bak kimseyi takma bile en büyük derdin bu olsun :)

Ben de daha 22 olmadan düzinelercesi beni bu soruya maruz bıraktı ya Bunun sebebi de çevremde bekar kız kalmaması ama gerçekten kalmadı tüm kuzenlerim evlendi neredeyse çevre de öyle hatta şu an 18 19luklar bebek bekliyor,haliyle ceremesini de ben çekiyorum herkes evde kalmış muamelesi yapıyor :) Çok takılmıyorum ama bir yerde teyze ordusu varsa en uzağından geçmeye çalışıyorum vallah

O nasıl bi çevre ya hiçbiri üni okumadımı.neyseki benim bekar arkadaşım çok. Moralim bozulmuyor fazla sençn yerinde olsam bende garip hissederdim açıkçası

Senin pastani ne zaman yeriz Ceylin demişti bir teyze . Sonra anneme aglarsin yakında sen demişti
İnan her zaman diyorlar bunu ben 16-17 den beri duyuyorum :)

25 yaşımda evlendim. bana da soruyorlardı ama hiç gocunmuyordum. esas şimdi çocuk olayı daha zor.. yok mu senin? ne zaman yapacaksın? kilo vermişsin baya doğum mu yaptın... uzayıp gidiyor

O nasıl bi çevre ya hiçbiri üni okumadımı.neyseki benim bekar arkadaşım çok. Moralim bozulmuyor fazla sençn yerinde olsam bende garip hissederdim açıkçası
Bunların yüzünden şu yaşta ara sıra evde kalmış gibi hissediyorum gerçekten sonra sorun bende değil onlar da diyorum Okumadılar valla okumadılar anaları babaları canla başla okutmak isterken onlar okuldan kaçtılar yine de kendi tercihleri tabi ama kuzenlerime falan çok kızıyorum çok akıl verdim ama dinlemediler. bizim sülalede biz hariç herkeste evlenme merakı ırsi çıktı peşpeşe gittiler vallah ama okuyan arkadaşlarımdan da evlenip gidende çok oldu millet engel tanımıyor galiba

cenazelerde de siz onlara aynısını yapın.
Iykkk iğrenç bit espriydi.çekildim

32 yaşındayım banada soruyolar be çn evde mutluyum dıyorum anlamazlarsa boynumu büküp kısmet diyorum ne ısrarla sorana bulamıyorum ne yapıyım dıyorum zaten bir süre sonra sormazlar ne zaman istersen o zaman evlenırsın hem kader kısmet hayırlısını versın Allah once evlen derler sonra ah keske bende erken evlenmeseydım derler

Benim annem 26 yaşında evlenmiş hemde köy yerinde düşün artık yani durumu armudun sapı üzümün çöpü derken yaş olmuş 26. Şehir yerinde yine az baskı görüyorsun, erkek çok adam bulamıyorum teyzecim de geç

Bilmemki kısmet de. Yok mu gorustugib biri falan der muhtemelen yok dersin. Açık ol ne olucak onlar da kadın. Onları kimler kimler istemiştir de birine varmıştırlar seni isteyen yok konu oraya gelir bu defa. Eskiden isteme varmış o istedi bu istedi diye havalara da girebiliyorlardı, şimdi o da yok sevgilinle evlenmeye karar vereceksiniz aradan prosedür çıksın diye istemeye gelecekler öyle çok isteyenin de olamıyor. Hepimiz aynı yollardan geçtik daha evde kalmış kız muamelesi yapıcaklar sabret dirayetli ol şansın varsa kismetini zamanı biraz erkendir yoksa bu ülkedebu konularda hep bbaskı üstüne baskı

Niye illa evlendinde nolduu? , basiniz göge mi cikti ? ,evlenmek istemiyorum benim hedeflerim buyuk vs gibi sacma sozler soyleme geregi hissediyorsunuz ki ?
Yok birisi de olsun bitsin hatta duymamazliktan gelip cevap bile vermessen dumur olmaya yeter bence.

Evet öyle teyzeler çok VAR ama boşver. Evlilik ciddi bir karar ve asla evlenmek için evlenme.ben 27 de evlendim eşimi çok seviyorum 8 yılık evliyim.bir kızım iz var 8 aylik 6 yıl sonra oldu zor zahmet.çocuk muhabbeti yapıldı banada sürekli yani evlendinmi hemen bebek haberi beklerler bitmez o sorular boşver takılma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…