Ne zaman evlenme teklifi alıcam acaba :(

Sürekli alttan alta mesaj vererek çok hevesli olduğunuzu belli edip darlıyorsunuzdur belki sevgilinizi? Misal şu mesajdan siz her ne kadar "ben de evlenmeye meraklı değilim aslında" deseniz de aslında can attığınızı görebiliyorum. Biraz akışına bırakın yahu evlilik teklifi düşüncesiyle yatıp kalkmayın.

1 sene içinde hep konusu geçiyor zaten ama ortada resmiyete döneceğine dair birşey göremediğim için biraz merak içine düştüm. konuştum bu konuyu kendi

ben vermiyorumki mesaj falan. hatta konuyu açan genelde o oluyor. şuan bende ne maddi ne manevi hemen olacak bir evliliğe hazır değilim. meraklısı değilim evet canda atmıyorum açıkçası. ama insan güzel giden bi ilişkide ve yaşlar ilerledikçe bir yüzük beklemiyor değil.

ailede öyle bir durum olmayacağını bilir o yüzden pek öyle birşey deme şansım yok :)

ailede öyle bir durum olmayacağını bilir o yüzden pek öyle birşey deme şansım yok :)

ozman bı arkadasın sana bırını bulmuş sen ıstemıyosun naz yapıyosun..adam senın gıbı evlenılecek kızı kacırmak ıstemıyor deneme yanılma ıste

kizlar su teklif ne zaman ediliyor yaaa..
Ailelere acilinca mi yoksa teklif alip anne boyle boyle oldu mu deniliyor :))

ozman bı arkadasın sana bırını bulmuş sen ıstemıyosun naz yapıyosun..adam senın gıbı evlenılecek kızı kacırmak ıstemıyor deneme yanılma ıste

Bence doğru bir taktik değil. Hatta erkek tarafından itici bile gelebilir.

Konu sahibi, bu işler nasip işi. Evliliğe adım atmak için illa evlenme teklifi gerekmiyor. Ama evlilik konusu geçmiyorsa sabredip beklemeniz lazım. Biz eşimle tanıştığımızın sonra ki haftasında eşim evlilik heycanına kapılmıştı, hatta arkadaşları bile bu ne hız falan diyordu. Biz çok uzatmadık toplamda herşey bir seni biraz geçkin bir sürede oldu ve evlendik. Ha eşim gelecekten bahsetmeseydi zaman ilerledikçe de yine lafı geçmeseydi, benimle ciddi düşünüyor mu düşünmüyor mu kararını az çok verebilirdim sanırım. Erkek arkadaşının nabzını ancak sen yoklayabilirsin.

Oooo sakin sakinn sakinnn...
Benim basima geldi sevgilim yeri gogu inletti valla..
Bu kizin bizim iliskimize hic mi saygisi yok falan daha neler neler..
Bir de kizla daha cocukluk arkadasiyiz diye hatri var diye gorustum sevgilim banada demedigini birakmadi..
Bizim iliskimize saygisi yok bana saygisi yok sen hala nasil gorusursun diye..
Ve blofte degildi yani kiz gercekten birini bulmustu bana ama boyle isler cok sakat valla..
Hani sevgili daha sessiz sakin biriyse hmm demek ki gercekten duzgun evlenilesi bir kiz der belki ama benimki gibi macoysa demedigini birakmaz

ben sizin yaklaşımınızda ve düşüncelerinizde bir anormallik göremedim. fakat diğer arkadaşların dediği gibi evlenme olayından pek bahsetmeyin çünkü bu erkekleri uzaklaştırıyor o teklif edip siz istemediğiniz zaman daha istekli oluyorlar.

3-4 seneleri duyunca daha çok bekleyeceğimin farkına vardım zaten :)
doğrusu bu 3-4 sene beklemiş arkadaşları sabırlarından dolayı takdir etsemde olması gerekeninbu olduğunu düşünmüyorum. bir erkekt eğer evlenmek düşüncesi varsa bence neden şimdi değil de daha sonranın açıklamasını yapmalı. böyle şeyleri fazla uzatmayı doğru bulmasamda şimdiye kadarki ilişkilerimde evlenmediğim için pişman değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…