Ne zaman evlenme teklifi edecek??

dangerousangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
307
116
103
Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu

Dört ay erken tadını çıkarın 26 yaşındasın o düüşünsün bunları

4 aydır birlikte olduğu birine evlilik teklifi etmeyecek kadar aklı başında biri bence sevgiliniz.

Daha çok erken. Biraz daha zaman geçirmeniz lazım.

Oyalamak falan, ne alakası var? Bence mantıklı hareket ediyor sevgiliniz. 4 ay evlilik kararı almak için çok erken. Sakin olun biraz

4 ayda kim kimi tanir ki ? En cici hallerini gosterir zaten insan 4 ayda . Kendiniz icin bu sureyi uzatin bakin 6 ay gorustuk evlendik onceden boyle degildi diye yazin bir suru konu cikar. Tamam 4 yil beklemeyin ama 4 ayda da bir evlilik beklemeyin

4 ay çok erken değil mi? Karşınızdaki sizin gibi erken evlilik düşünmek zorunda değil. Yalnızlıktan bikmamış, hemen çocuk da dusunmuyor olabilir kaldı ki erkek için çocuk olayında kadındaki biyolojik yaş riski yok. Tanımıyoruz tabi beyefendiyi ama o kadar evlilik düşünse erken evlenebilirdi bence. Biriyle görüşünce 2 güne evlilik düşünmek zorunda değil, şahsen ben kadin olarak 4 ayda tanımaya çalıştığım biri ile hemen evlenmek istemezdim, çünkü ne.o.beni tanir, ne.ben.onu. daha önceden ailecek tanırsınız bilirsiniz.o başka

Bence sizin olaya bakis açınız yanlış, 34 e gelmiş, görüşelim hemen evlenelim. Herkes böyle düşünmek.zorunda değil
Ciddi olabilir de olmayabilir de. 4 ay buna karar vermek için çok erken bence.

Daha 4 aydır birliktesiniz. Bu ne acele? Yaşınız da büyük değil ki. Önce bir tanıyın, birbirinize uygun musunuz değil misiniz görün. Tanıma aşamasındasınız daha, sakın bu düşüncelerinizden bahsetmeyin adam kaçar valla. Sizinki herkes evleniyor diye sırf evlenmiş olmak için evlilik düşünmek.

Yaaa ne yazacagimi bilemedim ama, inşallah buraya ileride evlilik teklifi etti falan da yazarsınız.
Dipnot: Iliskinizin tadını çıkartın önünüze bunu engel alıp stres yapmayın kendinize..

Ya bence konu sahibinin demek istediği ciddi konuşmaların olmaması falandır diye düşünüyorum. Evlenme teklifi için evet erken ama adam ciddi düşünen bir tip mi yoksa yok ben evlenmem evlilik bana göre değil kafasında mı bunlar önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…