- 23 Nisan 2019
- 307
- 116
- 103
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Dört ay erken tadını çıkarın 26 yaşındasın o düüşünsün bunlarıMerhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu
4 aydır birlikte olduğu birine evlilik teklifi etmeyecek kadar aklı başında biri bence sevgiliniz.Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu
Kadinin cocugu gelmis ayoll, krizsel bi durumDaha 4 ay olmuş tövbe bismillah
Yaaa ne yazacagimi bilemedim ama, inşallah buraya ileride evlilik teklifi etti falan da yazarsınız.Daha 4 aydır birliktesiniz. Bu ne acele? Yaşınız da büyük değil ki. Önce bir tanıyın, birbirinize uygun musunuz değil misiniz görün. Tanıma aşamasındasınız daha, sakın bu düşüncelerinizden bahsetmeyin adam kaçar valla. Sizinki herkes evleniyor diye sırf evlenmiş olmak için evlilik düşünmek.
Ayy sanırım yanlış yere yorum yaptım,kusura bakmayın.Yaaa ne yazacagimi bilemedim ama, inşallah buraya ileride evlilik teklifi etti falan da yazarsınız.
Dipnot: Iliskinizin tadını çıkartın önünüze bunu engel alıp stres yapmayın kendinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?