Ne zaman evlenme teklifi edecek??

4 mü ay? Yazıyla dört

Bence konu sahibi yalnızlıktan bunalmış..kendisince sınırları olduğu için de birşeyleri yaşamak için adamın evlilik adımıyla gelmesini bekliyor.Adam konu sahibini tanımaya ,birlikte yürütüp yürütemeyeceklerini anlamaya çalışıyor ama bizim kızımız "nefes alıyor,işi var..eh tamam işte daha ne olacak..sonrasını sonra düşünürüm" bakış açısıyla adamı tanımaya filan çalışmıyor .

Üzücü…

Etrafınızdaki herkes evleniyorsa evlensin, siz geri kalın ne var? Önce evlenmek marifet değil ki.

Sevgilinize evlilik ve çocuk hayalinizden bahsedin onu urkutmeden. Evli olsaydik şöyle olurdu, böyle olurdu gibi. Tepkisinden az çok anlarsınız zaten niyetini. Duymazdan gelirse, ben evlenmek istiyom ok kib bay diyip kaçın. Hayalinize ortak olursa, sen yemek yaparken ben de gazete okurum derse mesela, kalın yanında, devam edin.

Sakin ol sampiyon, sadece 4 ay olmus

Ilk aydanmi? Ilk hafta desene! Ar haya edep diyorum yahu! Kim bekler 1 ay!

Ilk aydanmi? Ilk hafta desene! Ar haya edep diyorum yahu! Kim bekler 1 ay!
Ben buraya kocişimle ilk haftadan sebiştim dersem oiyyyy o***pik derler valla. İlk haftadan evlendik dersem namusuyla evlenmiş işte!!!olur.. üyelerin bazıları biraz şeydir…

Yanlış anlaşıldım sanırım.evlenme fikrininin en azından kafasından geçip geçmediğini bilmek istiyorum.hiç lafının bile geçmemesi normal mi?
Ayrıca sınırlarım olduğundan falan değil evlenmeyeceksek veya ayrılacaksak daha fazla anı biriktirmek ve sonunda çok üzülmek istemiyorum
Hemen yarın nikah dairesine gidelim demiyorum

4 yıl olduğunda 3 çocuğunuz olur sizin benden demesi bu hız
34 yaşındaki "çocuk" adam 4 ayda evlenmemeli ogrenmis demekki

goren 4 yıl oldu sanacak. yahu bı durun yangından mal mı kaçırıyorsunuz. ılışkı bı otursun 1 sene olsun elbet duşuncelerını ogrenırsınız adamın yerı zamanı gelınce .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…