- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi dangerousangel
-
19'umda ben de reddetmiştim birini böyle.4 yılı geçmişti birlikteliğimiz de ben 21 o 22 yaşındaydıhafızamı falan kaybetmediğim sürece o yaşta evlilikle alakam olmayacağını biliyor olmalıydı
Aynı şeyi düşünüyorum ben de. Onunla evlensem muhtemelen bdv’de benim konularımdan geçilmezdi. Günde en az üç konu garanti19'umda ben de reddetmiştim birini böyle.
Ay o yaşlarda evlenilir mi ya? O yaşta seçtiğin eşten ne olacak?
Geçmişe bakıyorum da akıllara zarar tiplerle dolu. Şunlardan biriyle evlenseydim kesin boşanırdım yani. Flört etmek, eğlenmek, gezip tozmak için iyi insanlardı. Ama evlilik mi? Yooo dostum...
Haklisin ama ben bunun sadece erkeklere has birsey olmasindan rahatsizim. Yani onlar evlilik dusununce acilabiliyor ama kadinlar acilamiyor..belki dan diye bahsedecek ilerki aylardaİşte evlilik meraklısı gibi görünmemek için konuyu da açamıyorum utanıyorum
Uzun zaman şehir dışında yaşamış bu şehir de yeni sayılırbence 34 yasinda neden hala ailesi ile yasadigini ogrenin evlenmeyi dusunmeden once.
sahsen o yasta insan evlenmek istemese bile sevgilisini kendi evine getirmek ve de yakinlasmak ister diye dusunuyorum
bir de evlilik teklif etse cidden kabul edecek misiniz? 4 aylik iliskide ne kadar gorustunuz ki? korona var zaten baya seyi engelliyor. E adam ailesi ile yasiyor, bu da gorusme sikliginizi etkiler.
Bravo takdir ettim.. .. .. karşı tarafında düşünmek lazım hayal kurmasin bosuna yazik ..Ayy bir kere ben nasıl terk edilmiştim, anlatayım. Kolay kolay duymazsınız böylesini çünkü sizinkinin tam tersi.
Bundan 2 sene önce falan biriyle flört ediyorum. Yaşıtız yani yaşlar 27, çok büyük de değil. Benim de aklımda evlilik falan yok. Baktım bunda tuhaf tuhaf hayaller var, hani evlenince nerede otururuz gibisinden. Dedim ki buna, bak ben henüz evlilik falan düşünmüyorum; altı aya nişan, bir seneye düğün falan varsa aklında, imkansız.
Sonra beni terk etmişti bunun yüzünden.Evlenmiyorum diye bir "erkek" beni terk etti arkadaşlar, evet.
Aynen öyle.Aynı şeyi düşünüyorum ben de. Onunla evlensem muhtemelen bdv’de benim konularımdan geçilmezdi. Günde en az üç konu garanti
Yer vermiyor değil mi bende öyle düşünüyorum aslındaSanırım gelecek planları arasında birlikteliğinize pek yer vermiyor.
Hemen evlilik kararı almak için 4 ay erken bir süre ama en azından hakkında konuşulabilir, gelecek planlarından bahsedilebilir olduğunu düşünüyorum ben.
Eğer hiç gelecek ile ilgili birlikteliğiniz hakkındaki gelişebilecek olan ihtimallerden bahsetmiyorsa evet sadece sevgililik süreci ile devam etmek istiyor olabilir.
Yani hayattan beklentisi belki evlilik değildir.
26 yaş ne çocuk için ne evlilik için geç kalınmış bir yaş değil.
Biraz daha kaliteli zaman geçirdikten sonra siz ilişkiden emin olursanız gelecek için planlarını sorabilirsiniz.
Açık açık konuşmadan da böyle bir şey yapmak istemiyorum çünkü şuan her şey çok güzel gidiyo.ayrılacak da bi şey yok ortada.ama konuşamıyorum da işte şu gururum yüzünden.seviyorum da aynı zamanda.aslında sevildiğimi de hissediyorum.of bilmiyorum yaBacım benim yorumu oku alay etmeden gerçekten yazıyorum: seni çok iyi anlıyorum aileden uzakta işini eline almış bir kadın olarak artık yuva kurmak istemen çok normal, bu yüzden evlilik yaşına gelmiş senden 8 yaş büyük bir adamı uygun görmüşsün ama 6. Hissin ( bunu sakın hafife alma ) bu adamın niyetinin ciddi olmadığını sana söylüyor. Bu adamın derdi takılmak senin huzursuzluğun bu yüzden yoksa 4 ayda evlenmek değil niyetin 2-3 yıl sonrada evlenilir ama adam niyetini baştan söyler ama zamanla şekilllenir herşey. Bu adamdan ayrıl kalbinin sesini Dinle
Canım duygusal boşluktasın geçecek merak etmeAçık açık konuşmadan da böyle bir şey yapmak istemiyorum çünkü şuan her şey çok güzel gidiyo.ayrılacak da bi şey yok ortada.ama konuşamıyorum da işte şu gururum yüzünden.seviyorum da aynı zamanda.aslında sevildiğimi de hissediyorum.of bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?