Ne zaman evlenme teklifi edecek??

O kadar zahmete ne gerek var ayol İlla amaç evlilikse gider sorarsın direkt. Amacın evlilik olması problem sadece.

Haklisiniz 4 ayda sizin bebeğinizi elinize almanız gerekiyordu!!!

O kadar zahmete ne gerek var ayol İlla amaç evlilikse gider sorarsın direkt. Amacın evlilik olması problem sadece.
Ben onu hoşlanmadığım kişilere yapıyordum ya evlilik düşünmüyorsan başlamayalım diye nasıl kaçıyorlardı :))) biraz prodüksiyon yapsın utanıyormuş kız biz de hiç evlilik konuşulmadı bile öyle normal konuşup gün aldık yarın da bizim nikah varmış diye gidip evlendik benim verdiğim akıl anca bu kadar olur yane napim :))))

Ne olur evlenir evlenmez çocuk yapmayın.(çok cocuk istiyorsunuz )sonra anlasamazsaniz olan çocuğa oluyor

Eşim 3.ayda evlenme teklif etmişti bana. Aşktan gözümüz nasıl döndüyse 10 ayda evlendik zaten. Şimdiki aklım olsa flört dönemini uzatırdım. En heyecanlı zamanlar onlar çünkü. Acele etmeyin. Birbirinizi tanımak için zaman tanıyın.

Erkekleri pek tanımadığın ortada görücü usulü vs değilse erkek öyle pat diye evlilik demez ilişki ilerledikçe karşındakini tanıdıkça evlilik fikri oluşur.. gördüğüm kadarıyla da senin derdin sadece evlenmek yani bu olmuş ahmet olmuş ali olmuş farketmez evlilik düşünmüyorsa ayrılalım demek çok ergence bir tavır. ilişki içinde yaşayacağın güzel zamanları gereksiz endişelerle geçirirsen evlendiğinde de mutlu olamazsın o yüzden önüne ve ilişkine bak.. 34 yaşına kadar evlenmemiş ''çocuk'' bir anda da evlilik kararı vermez diğer kızlar salaktı yüzüğü takamadı da sen 4 ayda hop yüzükleyeceksin mi sanıyorsun? :))

Ayy bir kere ben nasıl terk edilmiştim, anlatayım. Kolay kolay duymazsınız böylesini çünkü sizinkinin tam tersi.
Bundan 2 sene önce falan biriyle flört ediyorum. Yaşıtız yani yaşlar 27, çok büyük de değil. Benim de aklımda evlilik falan yok. Baktım bunda tuhaf tuhaf hayaller var, hani evlenince nerede otururuz gibisinden. Dedim ki buna, bak ben henüz evlilik falan düşünmüyorum; altı aya nişan, bir seneye düğün falan varsa aklında, imkansız.
Sonra beni terk etmişti bunun yüzünden. Evlenmiyorum diye bir "erkek" beni terk etti arkadaşlar, evet.

En son uzun ilişkisi 25 yaşında olmuş ondan sonrakiler maksimum 2 ay sürmüş

Bunu ben de yaşadım ama biraz değişik. Balonlu, mumlu, kalpli, sürprizli bir evlenme teklifine hayır dedim diye terkedildim

Bunu ben de yaşadım ama biraz değişik. Balonlu, mumlu, kalpli, sürprizli bir evlenme teklifine hayır dedim diye terkedildim
Uuuu o daha fena. Ne kadardır beraberdiniz?
Sürpriz severim de orijinallik arıyorum. Tıra ismimi yazdırıp teklif ederse mesela, evet diyeceğim varsa da hayır derim.

Uuuu o daha fena. Ne kadardır beraberdiniz?
Sürpriz severim de orijinallik arıyorum. Tıra ismimi yazdırıp teklif ederse mesela, evet diyeceğim varsa da hayır derim.
4 yılı geçmişti birlikteliğimiz de ben 21 o 22 yaşındaydı hafızamı falan kaybetmediğim sürece o yaşta evlilikle alakam olmayacağını biliyor olmalıydı

İşte bende bunu öğrenmek istiyorum.düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ettiğim içim konu açtım
Belki evlenmeyi dusunmuyodur ya da senle dusunmuyodur.. yani o acmiyorsa konuyu sen ac.. fikirlerini ogrenmek icin.. yani o sadece takilmak istiyorsa sen evlilik dusunuyorsan beklentiler baska.. herkes kendi yoluna gider

Belki evlenmeyi dusunmuyodur ya da senle dusunmuyodur.. yani o acmiyorsa konuyu sen ac.. fikirlerini ogrenmek icin.. yani o sadece takilmak istiyorsa sen evlilik dusunuyorsan beklentiler baska.. herkes kendi yoluna gider
İşte evlilik meraklısı gibi görünmemek için konuyu da açamıyorum utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…