- 11 Aralık 2018
- 41.467
- 257.742
- 598
- Konu Sahibi dangerousangel
-
O kadar zahmete ne gerek var ayolBir gün sevgilinle birlikteyken önceden ayarladığın kankalarından biri seni arasın aha vah konuşun kapattıktan sonra ne oldu diye illa soracaktır tanıdığı bir arkadaşınız olmasın ama bahsetiğiniz kişi 2 yıllık ilişkisi olan sevgilisine artık ciddi bişeyler yapma zamanı gelmedi mi ? diye sorduğunu erkeğin de ben evlilik düşünmüyorum dediğini anlatın bir insan evlilik düşünmüyorsa en başta söylemeli 2 sene kız beklemiş boşuna filan işte anlatın illaki niyetini belli eder
Ay adamla iki konuştu diye seviyor sanmıştı ya. Fotoğrafını falan vermişti adama, oturduğum yerde ben utanmıştım valla.O 25 sene beklemiş cnm
Etmeyecekse ayrılacakmış. Adamın kim olduğu önemli değil, nefes alsın ve evlenme teklif etsin yeter konu sahibine.Etmek zorunda mı?
Haklisiniz 4 ayda sizin bebeğinizi elinize almanız gerekiyordu!!!Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu
Vardir hazaar öyleleri.Ay adamla iki konuştu diye seviyor sanmıştı ya. Fotoğrafını falan vermişti adama, oturduğum yerde ben utanmıştım valla.
Ben onu hoşlanmadığım kişilere yapıyordum ya evlilik düşünmüyorsan başlamayalım diyeO kadar zahmete ne gerek var ayolİlla amaç evlilikse gider sorarsın direkt. Amacın evlilik olması problem sadece.
Eşim 3.ayda evlenme teklif etmişti bana. Aşktan gözümüz nasıl döndüyse 10 ayda evlendik zaten. Şimdiki aklım olsa flört dönemini uzatırdım. En heyecanlı zamanlar onlar çünkü. Acele etmeyin. Birbirinizi tanımak için zaman tanıyın.Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu
Merhaba herkese.ben 26 yaşındayım karşımdaki kişi 34 yaşında.yaklaşık 4 aydır beraberiz.ikimizin de işi ve gelir durumu iyi çok şükür.bwn bulunduğum iyi şehirde tek basıma yaşıyorum işim dolayısıyla o ailesiyle yaşıyor.iyi giden bi beraberliğimiz var çocuk iyi efendi saygılı yakışıklı.ben artık yalnız yaşamaktan çok sıkıldım.ve çok çocuk istiyorum yani öyle böyle değil.onunla da evlenmek istiyorum.ama gel gör ki konu bi türlü evliliğe gelmiyor Bahsi bile geçmiyor şuan için.sizce beni oyalıyor mu?ailesinin de haberi var benden buluşmaya gelirken falan söylüyor yani.beni sevdiğini de hissediyorum aslında.güzel bi gün geçirdikten sonra akşam beni eve bırakmasın istiyorum artık aynı eve gidelim.ve bunları o kadar çok düşünüyorum ki.konuyu ben de açamam nolacağız biz vs diye utanırım.etrafımdaki herkes de birer birer evleniyor.34 yaşına da gelmiş daha neyi bekliyor anlamadım sİzce beni oyalıyo mu
Ayy bir kere ben nasıl terk edilmiştim, anlatayım. Kolay kolay duymazsınız böylesini çünkü sizinkinin tam tersi.Ben onu hoşlanmadığım kişilere yapıyordum ya evlilik düşünmüyorsan başlamayalım diyenasıl kaçıyorlardı :))) biraz prodüksiyon yapsın utanıyormuş kız biz de hiç evlilik konuşulmadı bile öyle normal konuşup gün aldık yarın da bizim nikah varmış diye gidip evlendik benim verdiğim akıl anca bu kadar olur yane napim :))))
En son uzun ilişkisi 25 yaşında olmuş ondan sonrakiler maksimum 2 ay sürmüşErkekleri pek tanımadığın ortada görücü usulü vs değilse erkek öyle pat diye evlilik demez ilişki ilerledikçe karşındakini tanıdıkça evlilik fikri oluşur.. gördüğüm kadarıyla da senin derdin sadece evlenmek yani bu olmuş ahmet olmuş ali olmuş farketmez evlilik düşünmüyorsa ayrılalım demek çok ergence bir tavır. ilişki içinde yaşayacağın güzel zamanları gereksiz endişelerle geçirirsen evlendiğinde de mutlu olamazsın o yüzden önüne ve ilişkine bak.. 34 yaşına kadar evlenmemiş ''çocuk'' bir anda da evlilik kararı vermez diğer kızlar salaktı yüzüğü takamadı da sen 4 ayda hop yüzükleyeceksin mi sanıyorsun? :))
Bunu ben de yaşadım ama biraz değişik. Balonlu, mumlu, kalpli, sürprizli bir evlenme teklifine hayır dedim diye terkedildimAyy bir kere ben nasıl terk edilmiştim, anlatayım. Kolay kolay duymazsınız böylesini çünkü sizinkinin tam tersi.
Bundan 2 sene önce falan biriyle flört ediyorum. Yaşıtız yani yaşlar 27, çok büyük de değil. Benim de aklımda evlilik falan yok. Baktım bunda tuhaf tuhaf hayaller var, hani evlenince nerede otururuz gibisinden. Dedim ki buna, bak ben henüz evlilik falan düşünmüyorum; altı aya nişan, bir seneye düğün falan varsa aklında, imkansız.
Sonra beni terk etmişti bunun yüzünden.Evlenmiyorum diye bir "erkek" beni terk etti arkadaşlar, evet.
Uuuu o daha fena.Bunu ben de yaşadım ama biraz değişik. Balonlu, mumlu, kalpli, sürprizli bir evlenme teklifine hayır dedim diye terkedildim
4 yılı geçmişti birlikteliğimiz de ben 21 o 22 yaşındaydıUuuu o daha fena.Ne kadardır beraberdiniz?
Sürpriz severim de orijinallik arıyorum. Tıra ismimi yazdırıp teklif ederse mesela, evet diyeceğim varsa da hayır derim.
İşte bende bunu öğrenmek istiyorum.düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ettiğim içim konu açtımHormonlar
Sen onla evlilik dusunuyorsunda bakalim o senle dusunuyor mu
Belki evlenmeyi dusunmuyodur ya da senle dusunmuyodur.. yani o acmiyorsa konuyu sen ac.. fikirlerini ogrenmek icin.. yani o sadece takilmak istiyorsa sen evlilik dusunuyorsan beklentiler baska.. herkes kendi yoluna giderİşte bende bunu öğrenmek istiyorum.düşüncelerinizi ve önerilerinizi merak ettiğim içim konu açtım
İşte evlilik meraklısı gibi görünmemek için konuyu da açamıyorum utanıyorumBelki evlenmeyi dusunmuyodur ya da senle dusunmuyodur.. yani o acmiyorsa konuyu sen ac.. fikirlerini ogrenmek icin.. yani o sadece takilmak istiyorsa sen evlilik dusunuyorsan beklentiler baska.. herkes kendi yoluna gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?